Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
russellwes wrote:Jucer ga ja imao under na 15,5. Kontao tesko ce protiv Embiida, nema sut nikakav, lako ce uci u foul probleme, kad ono on odigrao bolje od Embiida :D

Ma svaki centar protiv Embiida PLUS !!! Za Klekstona sinoć sam smeo ruku u vatru da stavim da će u over da ide.
By Darko1987
UcenikBGD wrote:
russellwes wrote:Jucer ga ja imao under na 15,5. Kontao tesko ce protiv Embiida, nema sut nikakav, lako ce uci u foul probleme, kad ono on odigrao bolje od Embiida :D

Ma svaki centar protiv Embiida PLUS !!! Za Klekstona sinoć sam smeo ruku u vatru da stavim da će u over da ide.

Na osnovu čega?? Ja ti mogu sad pisati pola sata zašto under protiv centra koji nema šut ni leđnu tehniku, dovoljno je reći samo riječ drop i ko je pratio zna o čemu govorim. Problem može nastati ako se mimoiđu usljed faula ili standardne rotacije (npr Capela izađe na pola prve pa počne drugu a Embiid na klupi).

Daj mi samo jedan argument zašto over?
By JohnnyNoCash
Darko1987 wrote:
viljasboas wrote:Jel Claxtonu u prosloj utakmici bila granica 16.5?

15.5, premier ga spustio na 13.5?!
Večeras ću detaljno da pogledam zadnjih 4-5 tekmi da vidim kako on to ide 20+ redovno… :geek:

Fizički je puno napredovao, aktivan je na ofanzivnom skoku, ako bude neki misshit obično je tu da popravi, jedina mana su mu slobodna bacanja... Jučer je pogodio gotovo sve, i neke teške šuteve, ali ne umanjuje činjenicu da dobro čita igru i da je duplo bolji igrač nego prošle sezone..
By JohnnyNoCash
UcenikBGD wrote:

Pa što nisi objavio par, možda bi te i ispratio :geek:
By UcenikBGD
yoldza wrote:Sengun hahaha posle onog pada debilko nikad vise na tiket poene

Pa na kog još igrača nisi pao nekad? Ja sam ga i tada naplatio smanjenu granicu, dečko igra stvarno dobro, gledao sam ga protiv Jokića u reprezentacijama kad su igrali Turska Srbija i rekao sam na početku sezone ovde Šengun over, mislim da je bilo pred prvi meč sezone. Pogledaj kako igra, i asistencije počeo da deli kao Jokić, tripl dablove da pravi.
Ove godine svaku dvocifren, zadnjih 20 mečeva 19 puta dvocifren,jedino ga Boston ostavio na 0. Nemoj da se inatiš sa njim kao nekad sa P J i O G :mrgreen: