Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By iDjoleQ
#178603 Sad tek vidim da je i Kalina ladno prebacio pogodio dve 3 jednu za drugom..
Jasikevicijus ima necije slike i snimke iz Barse dok god on jos trenira njih. Tesko mi je shvatiti da jedan takav klub trpi bez rezultata i da mu vjeruje
By Gurovic15
ottorinator wrote:Musa, Mirotic, Higgins, Vesely prebacili granicu u produzetku a Tavares koji je imao 10 na poluvremenu i onda igrao cijelo drugo i 2 minute u produzetku ostao na 10...komedija

ali bukvalno komedija
a izasao zbog 5licni
By iDjoleQ
#178608 Ja uzeo popravni sto bi se reklo James, Bacon, Papagianis,Diallo. Svi idu super za ht samo Bacon brat ciglari i uzima neke glupe suteve.. Sreca voli da siluje jos vise u drugom ht i ima najvise poena od svih igraca u EL u zadnjim minutama tekmi tako da nadamo se tome :D
By 2paNN
#178624 Ja bi na basketu za vreme reala, pogledao rezultat vidim produzeci ovi moji tavares 10/7 lapro 8/3/3 reko mozda i predju, kad oni ostadose na istom, vrvt su mirotic i ljulj igrali samo produzetak :D
Hvala Nilw za bolje margine ali svakako bi pao, jos kad sam procitao da je tavares imao 10 na pp, smor. Jbg sutra derbi napadamo jako vec imam u glavi tri opcije, ali sutra kacim.
By yoldza
#178682 Sve under kod FMP Beograd osim Petruševa...ogromna širina Vilodza nerezonski igrač veze on nema ako ne uzme 20 lopti a u ovom širokom rosteru može se reći Rang Real Madrida i Barce on bi trebao da ima nekih 10 šuteva ...ja bih Petruševa over jer Lesort iskače a Filip je u odličnoj formi...naravno državni projekat ovo uzima sa pola gasa
By UcenikBGD
Rovinjez wrote:Dorde Gagic over 7,5 (1,85) SS

Doveden da pomogne borcu da ostane u ABA ligi, jedini potencijalni problem mi je ovo svirkanje faula u ovoj ligi pa da ne sjedi puno a inace bi morao biti over definitivno

Tibor Pleiss over 7,5 (2,00) bet365

Ataman i njegovo koristenje centara vec dosta objasnjeno tako da bi opet Pleiss morao startati, kad je unutra dosta tog ide na njega i trebao bi opet preko kao proslo kolo

Lepa granica na Gagaru. Vidim u mozzartu 10.5 i na over 1.75