Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By ottorinator
#178663 A. Figueras over 1,5 @1,65
M. A. Rod over 2,5 @1,65

double supersport @2,72

Slažem se s Kokolom za Figuerasa, u lutriji je vec granica na 2,5 over 1,6...u bet365 over 2,5 1,72
Roda sam uzeo jer je mlađi u odnosu na Reinkinda koji se puno istrošio u drugom poluvremenu i produžecima protiv Spanjolske...mislim da bi danas Rod trebao imati veću minutazu i zabiti bar 3 gola.
By kokolo50
#178664 Kod Španjolaca je veliki plus da ukoliko De Vargasa ne ide,može Corrales imati svoj dan. Ali zanimljivo je u ove tri zadnje tekme i to da ih je Hansen nenormalno natrpao. Ako bude knap tekma onda mi je Gidsel za under,jedino me plaši njegov ego za najboljeg strijelca prvenstva jer Knorr je još uvijek tu u tekmama za plasman,pa če možda Švabe malo njega forsirati.
By Lučki_radnik
#178665 2 top para iz lutrije, moralo bi proc po svemu ali kladionica je ovo

ŠPANJOLSKA 3,5 ISKLJUČENJA VIŠE
FRANCUSKA 3,5 ISKLJUČENJA VIŠE

Ukratko, danci su najzašticenija rukometna nacija na svakom prvenstvu, španjolci bez agresije nemaju šanse, 2 isključenja po poluvremenu je doslovno ništa a švedi kući, moraju suci barem 55-45 za njih biti, francuska uvijek čvrsta i agresivna u obrani, da nisam pao neki dan egipat isključenja ovo bi išlo za 300 eura lagano, ovako za manje
By SergioRodriguez
#178672 Da se ne ponavljamo 100 puta i meni je Figueras prvi tip danas na 1.5. Vec sam pisao analizu za Sipica protiv Danaca a sve stoji i za ovu utakmicu. U prosloj je Figueras cak i dva puta izveo sedmerac, tesko da ce danas ali i ta opcija je otvorena. Vjerujem da ide na 4 komsda minimalno danas ali nama su i 2 dosta

Remili takoder na 2.5 a trebao bi i Johanson
Ja cu odigrsti ponovno i Carlsbogarda under 2.5 mislim da ce se maksimalno trositi u obrani sad ksd nema Jimma a Johanson bi gore trebao isporuciti svoje
By Rovinjez
#178681 Moje ideje za danas

Madarska vs Norveška 1. pol. over 29,5 (1,85) SS

Utakmica za plasman u kojoj mi je iluzorno ocekivati neke obrane i bacanje na glavu, madari ionako poprilican propuh u obrani tako da idem ovako

Magnus Saugstrup over 2,5 (1,75) SS

Spanjolci pokušavaju tu duboku obranu i odmaknuti sutere od gola ali onda ostaje prostora iza leda za pivote i krila gdje su se norvezani gostili dok Perez nije malo spustio rampu, mislim da je to over

Kentin Mahe over 3,5 (1,65) SS

Koliko sam citao upitni briet i Nikola Karabatić ali njega to ne dira previse jer Ce imati svoje poluvrijeme u napadu i penale, kontra svaba odmah prvi promasio pa nakon dva gola i promasaja Richardsona opet on uzeo odgovornost i zabio, tu je tekmu na 4 gola zavrsio

Svedska vs Francuska 1. pol. over 28,5 (1,85) Bet365

U SS je 29,5 granica po 2 kvoti pa cu se poslužiti s betom, po meni jedini način da svedi dobiju je nabijanje tempa i trcanje u leda jer na postavljenu obranu nemaju posebna rjesenja narocito kad nema Jima u igri, vidjelo se kontra Egipta a francuska je obrana jos osjetno jaca tako da mislim da ce tu biti dosta trke i sutiranja, bas onaj pravi atomski rukomet
By Jeffrey
#178709 Danas 4 tekme, tražimo i dalje još koji X(jedan već bio) koef najniži 9, najviši 15 očekujem još najmanje jedan x do kraja turnira.
3singla igrača su postana prekjučer, i singl prolaz Fra očekujem plus na kraju dana