Ticko994 wrote:Sto je Naneli u svakoj kladionici izbačen samo ponnbet ima i to mizarna granica 5.5????
Nije izbačen on ni izj edne kladionice, nego ga nisu ni davali zbog minutaže i igre u poslednje vreme. A pinnbet je kladionica koja najveću ponudu takvih igrača ima. Recimo LeBranko je do skora bio samo kod njih u ponudi. Tako verovatno i za Nanelija danas. Niko ne sme da rizikuje da ga stavi u ponudu,jer granica mu je ranija bila oko 9,5 gore dole koji poen. A lik uđe minut dva i Željko ga izbaci da ne ulazi više,a onda nekome strpa 20 kao npr Virtusu.
Evo recimo prethodni meč u EL protiv Zvezde u Areni igrao samo 7 minuta 0/1 šut i 0 poena,a mečevi pre tog, Valensija 38 minuta igre 15poena 2/9 trojke i Real 15 poena za 33minuta igre. Posle tog meča protiv Zvezde je opet davao Efesu 18 poena za 33minuta a posle opet neke mečeve npr. Monako 6 minuta i 0 poena i Makabi 5 minuta 2 poena, pa onda neku nije ni ulazio.
Sad niko ne zna šta će danas biti i onda ne smeju da rizikuju sa njim.

Besmisleno mi je da ovde nesto analiziram, utakmica visokog intenziteta u uzavrleloj atmosferi iziskuje potencijalno sumnjive odluke sudija, a samim ti i nervozu kod igraca i trenera. Value mi je naravno u kvoti, nazalost nisam uspeo da nadjem podatak koliko tehnickih imaju pojedinacno ove sezone u EL.
Za Zeljka sam siguran da je barem sakupio 3+, za Ivanovica pitanje da li je i jednu.
Tip zajeban iz vise faktora, tehnicka se moze dosuditi klupi, u tom slucaju ne znam kako se vodi u sve ukupnoj statistici.
Na ovu kvotu moram da probam i ako je vecina ovih igara zesca navlaka, kad se pogledaju ostali specijali u ponudi sve je manje vise jasno.
0.25/10 @Maxbet
Da li je neko propratio Efes malo
Svidja mi se asistencije 3.5 pre svega i 12.5 preko sto je Malsa napisao
Niliw wrote:Ljudi zna li neko mozda ima li Larkin neke restrikcije i kakvo je stanje uopste, da li startuje ulazi sa klupe itd.
Da li je neko propratio Efes malo
Svidja mi se asistencije 3.5 pre svega i 12.5 preko sto je Malsa napisao
Imat će ti od 26 do 31min cca