Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jack Reacher
#178791 Nitko im se nije pridruzio,dobric masi za anale par zicera,petrusev isto slaba utakmica.Sa druge strane od Ledaya se ovome nitko nije nadao s obzirom na formu i na prijasnje utakmice sa Zvezdom,Lessort odradio svoje ato je trebao,Exum taj neki x faktor koji je najvise povukao kod Partizana
By yoldza
bane's back wrote:
Gallinari8 wrote:Kakav smrad Leday.. Da nije rumenko dobio tehnicku, sta ceka?

Pozdravio te rumeni, sram te bilo nisi mu ni do kolena

A koja fora sa Avroamovic na 6 min 3/4 prvi put ulazi ? Da nije možda Mozzart mu dao predloge :D ...šalim se možda ga je zbog kondicije posle povrede ali ajd
By bane's back
yoldza wrote:
bane's back wrote:
Gallinari8 wrote:Kakav smrad Leday.. Da nije rumenko dobio tehnicku, sta ceka?

Pozdravio te rumeni, sram te bilo nisi mu ni do kolena

A koja fora sa Avroamovic na 6 min 3/4 prvi put ulazi ? Da nije možda Mozzart mu dao predloge :D ...šalim se možda ga je zbog kondicije posle povrede ali ajd[/quote

Gotivan si ti lik, ne ide ti u prilog da pricas da je Zeljko rumen, jos od srednje te pratim na forumu a od tad ima jedno 5 godina
By UcenikBGD
Gurovic15 wrote:Pleiss se povredio ili koja je fora???

jebo atamana i njegove fore sa minutazama ako nije

Povredio kurac!!!
Svira isti ataman, zato mu je i granica bila 5,5 ili 6,5 do skora jer se ne zna dal ce igrati 3 ili 6 minuta. Tibor prepisava to za 5 6 minuta ali jbga,danas najbolje da ga ubacuje po 20 sekundi po poluvremenu jebo mu pas mater tursku!!!
By Gurovic15
#178807 sto rece nas komentator Sarenac u jednoj od emisija umesto da imamo jedan klub sa nekih 30miliona budzet i budemo prvi favoriti za osvajanje evrolige mi imamo dva raspala kluba koja nece igrati ni top8 sa ogromnim budzetima

ps: ovo raspala sam ja dodao :)