Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Teo wrote:
yoldza wrote:Sengun under 19.5 Maxbet 5/10

Alen over 15.5 2/10

Sengun se ima dva sata ne moze uplatiti po toj granici ali i dalje stoji.Bas sam im pisao u vezi toga

Ne znam da li si siguran u ovo? Tek sam sada video ovaj post, ali ja sam ga igrao under 21,5 povećanu granicu i primili su mi i u toku dana i tiket oko 21h kad sam uplatio u lokalu, kad su izbacili u ponudu Georgea pa sam uplatio kad sam bio u prolazu pored maksa normalno.
Evo tiket: maxbet tiket 123007-3047540 PIN: 2278.
Tiket uplaćen 5 minuta pre 21h
By RussellWestbrook
#178781 Draymond Green 8.5 skokovi over
Draymond Green 6.5 asistencije over

Golden napravio rotaciju u startnoj i pocinju sa pulom a luni se preselio na klupu, grin bez lunija u startnoj ima dvocifren broj skokova na zadnje tri utakmice

Toronto igra agresivno na igracu sa loptom, tako da bi tu grin trebao imati vise loptu i trebao bi imati bar 7 dodavanja u takvoj utakmici, golden je strasan napadacki tu ne treba previse pricati, samo malo da obuzdaju pula i da se on skloni u stranu i pusti karija i grina da oni vode utakmicu i ovo bi trebalo ici na bar 7 asistencija
By RussellWestbrook
#178784 Ingls 2.5 asistencije over / volcano
Morent 28.5 over

Ingls malo zakazao asistencije zadnjih par utakmica ali na odbranu indijane ovo moram odigrati

Odavno nismo vidjeli 30+ utakmicu morenta, pa valjda je vrijeme da je vidimo veceras u jednoj egal utakmici, a ukrali su mu i mjesto startera, jos jedan motiv vise
By viljasboas
kokodril wrote:Green je ove margine prošao 8 puta ove sezone od 43 utakmice, od tih 8 , 3 puta u zadnje 3 utakmice
Odličan tip

Naravno da je odlican tip, ovo je odstupanje od standardnih 5 GSW-a u odnosu na vecinu sezone, gde Green igra na petici. To sto je 40 puta igrao na PF i uhvatio manje skokova, ne znaci nista u odnosu na ovo sto RW prica.
Last edited by viljasboas on 27 Jan 2023, 22:40, edited 1 time in total.