Gallinari8 wrote:Kakav smrad Leday.. Da nije rumenko dobio tehnicku, sta ceka?
Zasto Ledej smrad??? Covek odigrao dobru utakmicu. u dosadasnjih 20 EL utakmica na ovu 9,5 granicu ima 12-8 overi underi. Sad je smrad jer si ga ti igrao minus? Svasta. Sta je trebao da da promasuje kad je sam kao duh na trojci?
UcenikBGD wrote:Gurovic15 wrote:Pleiss se povredio ili koja je fora???
jebo atamana i njegove fore sa minutazama ako nije
Povredio kurac!!!
Svira isti ataman, zato mu je i granica bila 5,5 ili 6,5 do skora jer se ne zna dal ce igrati 3 ili 6 minuta. Tibor prepisava to za 5 6 minuta ali jbga,danas najbolje da ga ubacuje po 20 sekundi po poluvremenu jebo mu pas mater tursku!!!
e u 3pm onda
KENZO_13 wrote:Koja je fora ovo sa maxbet, odigram tri para i listic na autorizaciju i vrate mi dva tri pada granica za jedan gol manje ili kos? Igrao rukomet i kosarku
Na veci ulog rade to... Igrao sam dublove EL 2 undera oni ti vracaju da potvrdis ako zelis sa granicama za poen manje. Naravno niko nije budala da to uzme... Kada sam onda singlirao ta 2 igraca proslo je normalno
Gurovic15 wrote:sto rece nas komentator Sarenac u jednoj od emisija umesto da imamo jedan klub sa nekih 30miliona budzet i budemo prvi favoriti za osvajanje evrolige mi imamo dva raspala kluba koja nece igrati ni top8 sa ogromnim budzetima
ps: ovo raspala sam ja dodao
To spadalo ne mogu da slusam vise, sistematski mi gadi svako evropsko/svetsko kad komentarise, a u pauzama izmedju se dere cvarciiii u reklami za lidl ili tako nesto, najveci kosarkaski uspeh mu je sto je ozenio bivsu kosarkasicu, a o poznavanju iste necu ni da govorim. Savrseno mi je jasno kako takav profil dolazj do tih ideja, ne moze mu se stati na put.
iDjoleQ wrote:KENZO_13 wrote:Koja je fora ovo sa maxbet, odigram tri para i listic na autorizaciju i vrate mi dva tri pada granica za jedan gol manje ili kos? Igrao rukomet i kosarku
Na veci ulog rade to... Igrao sam dublove EL 2 undera oni ti vracaju da potvrdis ako zelis sa granicama za poen manje. Naravno niko nije budala da to uzme... Kada sam onda singlirao ta 2 igraca proslo je normalno
Kakve budale
UcenikBGD wrote:Gallinari8 wrote:Kakav smrad Leday.. Da nije rumenko dobio tehnicku, sta ceka?
Zasto Ledej smrad??? Covek odigrao dobru utakmicu. u dosadasnjih 20 EL utakmica na ovu 9,5 granicu ima 12-8 overi underi. Sad je smrad jer si ga ti igrao minus? Svasta. Sta je trebao da da promasuje kad je sam kao duh na trojci?
A jebiga ucenice eto ti nikad nisi nazvao nekog igraca pogdrnim imenom, narocito kad ga fulaš. Nemoj zajebavati nego daj jedan centarski dubl veceras
sto se tice komentarisanja,nikad nismo imali normalnog komentatora u poslednjih 25 godina u svim sverama sporta
danas je Predrag Strajnic prenosio Danska-Spanija rukomet-tragikomedija ukratko
pa kad dodas Dendu,Kovinjala,Acu stavis na mute
Andrijasevic je bio ok pre nekih 20godina
Viskovic mi je tamo amo
ove sa Arene sada necu ni da komentarisem
pokojni Korac je bio samo za atletiku tata mata
apsolutno je u pravu za ovo u vezi klubova,jos da su privatni pa ajde,ovako ih mi finansiramo drzavnim parama+pokradenim parama a
oba kluba su uz zvalavog