Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:15:40 Fils - Virtanen 22.5+ 1.75 Maxbet

Čelendžer u Quimperu se igra u dvorani, brza podloga, obojica krakati, visoki, sa dobrim servisom. Ovdje bi obojica morali imati preko 80% osvojenih poena na prvi servis, jednostavno je takva podloga i nema puno prostora da se pogriješi, jer poslije servisa eventualno 3-4 udarca maksimalno do završetka poena. Ja iskreno očekujem minimalno jedan TB.

:mrgreen: nije bio tb al jesu rutinski došla 3 seta. Kako sam rekao Fils 77% prvi servis osvojeni poeni, Virtanen 75%, unatoč prelošem drugom setu gdje je bilo čak 14brejk prilika :geek:
By JohnnyNoCash
#178865 Marseille - Monaco 1P1+ & 3+ 1.90
Rybakina - Sabalenka 23.5+ 1.85
Fenerbahce - Buyukcekmece +15.5H2 1.75

Maxbet

Ukratko samo jer pišem sa mobitela. Prvi meč igram da će biti gol u prvom pol, i ukupno 3+ na kraju. Jednom davnom sam ih uhvatio prelaz, i zadnji put kad su igrali 0-1 u Marseju čekao sam gg, i stvarno nevjerovatno šta su sve napromašivali, bukvalno od praznog gola do okvira, pa promašaja sa par metara. Nisu mi čista posla kad ova dva kluba igraju, dosta igraju ofanzivno i otvoreno, tako da ih po navici igram uvijek golove, samo zadnji put zakazali.

Nemam manju granicu gemova, ali ovo je u suštini da će biti 3 seta jer tesko da zene mogu ovo u dva prebaciti. Ne igram cesto zenski tenis, jer su dosta nepredvidive ali ovo cu probati jer je ipak finale GS. Elena odlična na servisu, a Aryna moćna na svojim forhendima, i meni nekako najbliža nekom terminatoru kad krene da pogađa winnere. Igrali su 4x, svaki put išli u odlučujući set, od toga su tri meča bila na tvrdoj. Nešto slično mislim da će i danas biti, obje igraju zaista impresivno tako da moram probati sa overom.

Igram da Buyukcekmece pokriva hendikep, tj. da ne gube sa vise od 15 razlike. Ekipa iz donjeg dijela tabels koja očito ima nešto protiv samog vrha turske košarke. Jasno da je kvaliteta između ova dva kluba neuporediva, ali buyukcekmece ove godine dobija prvo Bursu, pa odmah nakon njih Efes, pa Bahcesehir, zatim gube od Pinara u utakmici koju su maltene vodili citavo vrijeme i primaju trojku sa zvukom sirene od Browna ako se ne varam i gube 104-102, opet to ih nije pokolebalo, pa su iduce kolo dobili najgoru ekipu lige Besiktas, i sad zadnje kolo dobijaju Tofaš. Dakle od prve osmorke, 4 pobjede i 3 poraza i to sva tri tijesna (TT 8 razlike, Dačka 7, Pinar 2 razlike). Da stvar bude zanimljivija, fener je prije 2 dana igrao u Francuskoj protiv Lyona i izgubio, a evo vec danas igraju ligašku utakmicu, pa iduće sedmice priprema za duplo kolo EL (Olymp, Alba). Mislim da Buyukcekmece moze ovdje iznenaditi, a u najmanju ruku pokriti hendikep, jer mislim da je doslo vrijeme da Fener kiksa, obzirom da su zadnjih 5 meceva, dva puta prolazili na produzetke, a pored toga i ono vodstvo protiv Bayerna sa +23 8 min do kraja, i onda raspad sistema na kraju samo +7 a moglo je zaista otići na drugu stranu vrlo lako. Prvi meč ove sezone između dva kluba 80:85 u korist Fenera, a ako se ne varam i taj meč sam gledao, i bilo je puno teže od očekivanog
By Rovinjez
#178875 Werder vs Wolfsburg (PIK) 2 (1,75) SS

Radi se o okladi na poluvrijeme ili kraj, dakle dobitno je ako Wolfsburg bude vodio na poluvremenu ili na kraju utakmice. E sad zasto to uzeti, mislim da sam pogled na formu timova nameće taj zaključak, vukovi prvo samljeli jaki Freiburg pa onda i Herthu u gostima dok je danasnje domacine prvo Koln pocastio sa 7 komada a onda su pod tjednom izgubili kuci od Union Berlina. Wolfsburg je svega dva boda udaljen od mjesta koja vode u ligu prvaka a ovo kolo timovi ispred imaju tezak raspored, Frankfurt gostuje Bayernu a Dortmund Leverkusenu tako da je to za njih fina prilika za priključak samom vrhu

Sevilla vs Elche 1 (1,50) SS

Dugo nije bila gora situacija u klubu, proslo kolo pobjedom nad takoder davljenikom cadizom pobjegli su bod iznad zone ispadanja a onda je uslijedio novi samar u vidu ispadanja iz kupa od osasune, navijači su bijesni i svega je tu bilo tako da im je pobjeda danas jedina opcija, gosti jos nikog ove sezone nisu pobijedili pa mozemo reci da je protivnik po mjeri za posrnulu sevillu
By yoldza
#178876 Gledao sam Wolfsburg u gostima u Bayeru brate koji antifudbal igraju na srecu ja ne znam kako su zaredali sa ovde dve pobjede ali po meni Niko i R Kovač nisu za Lige prvaka
By Rovinjez
#178878 Ne znam hoce li uspjeti do lige prvaka al ce sigurno bit u igri do kraja, poceli su sezonu lose i jos to izbacivanje krusea iz tima je dodatno pogorsalo atmosferu ali evo sad su u sjajnom ritmu, 6 pobjeda u nizu uz samo jedan primljeni gol, po meni Werder ce samo padati kako sezona ide kraju i za mene je to dvojka al vidit cemo nogomet svasta ponudi
By Rovinjez
#178886 Jbg danas su opet jadno odigrali nakon dosta vremena, kad te ovakav Werder nadigra onda se nema sta dodati, velika prilika propustena da se priključe gore
By malsha9323
#178887 Bayern- Ajntraht ki 1 & GG @ 2.30 pinnbet ❌

Oba tima neguju ofanzivni fudbal. Bayern u seriji 2 remija, renome kluba nalaze da se svaki mec ide na sto ubedljiviju pobedu.

Ovi koju izvuku neke bodove protiv njih, uglavnom bunker ili stoje jako nisko u bloku sa 5 nazad i 2 DMF, te se mec pretvara u viktorije i ishod zavisi oce li ovi nesto pogoditi iz daljine.

Ajntraht mi ne deluje dovoljno kompaktno defanzivno, ali ne ocekujem da ce ih nesto preterano napasti od starta, imaju brze igrace u zavrsnici uz par odlicnih kreatora na sredini imaju dovoljno napadackog potencijala.

Bayern nesiguran u odbrani, Davies vise igre LWF nego LB, Pavard lose izgleda na terenu, pa je odbrana cesto ostavljena na milost i nemilost dvojici stopera.

Na svakom delu terena im nedostaje jedan bitan sraf, Hernandez u def, Goretzka na sredini i Mane na krilu ili kao spic, ne deluju toliko fluidno u stanju su od svih primiti barem 1 gol.

1/10
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Double iz favbeta 2,64
Mainz-Bochum over 3.5 kartona
Hertha-Union Berlin over 3.5 kartona
ukratko Hertha_union Berlin gradski derbi, jedni se bore za opstanak a drugi pucaju na LP, važnost tekme velika za oba kluba, Hertha jedan od najgrubljih ekipa u 17 kola 39/1 gosti ipak blaži, 28/1 , redovito prolazi ova oklada išla bi mi u singl za jače da nije loš sudac Brych ne volim ga, težak underaš ali eto uzet ću ipak okladu.
Mainz-Bochum moram ispoštovati ovu okladu, kad igraju međusobno bude u kost, nema tekme ispod 4 kartona u zadnje vrijeme, domačin malo grublji Mainz 34/1 a gosti su trenutno 16 trebali bi da se trgnu i da igraju agresivnije Bochum 28/0 sudi Ittrich daje 4+ i vjerujem da će nastaviti tradiciju.
Svakako vrijedno ispratiti ovih 3,5 kartona gdje se i crveni računa kao dva

Lost