Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By viljasboas
#178985 @yoldza finale istoka??? mnogo im je, npr bruklin sada sa dzo herisom za razliku od prosle godine i klakstonom koji je poludeo i rojs onilom je sa zdravim durantom i ovakvim irvingom je nemoguca prepreka za ove sto nikad nista uzeli nisu... kao i na zapadu sto su kavai i pol dzordz zdravi, niko ih ne pominje

@manjeunder inace voleo bih da nas podsetis kad je to jokic "choukovao" u plejofu?
Last edited by viljasboas on 29 Jan 2023, 00:48, edited 1 time in total.
By Darko1987
manje under wrote:@darko ja nikada nisam krio da mi Jokić nije omiljeni igrač.
Eto bilo bi lijepo da se pojavio i danas u drugom poluvremenu. Ili barem u clutchu...

Jbg, loš dan na poslu… ;)
By Shale Brah
Eto bilo bi lijepo da se pojavio i danas u drugom poluvremenu. Ili barem u clutchu...

Jeste tebi treba da se pojavi Jokic svaku utakmicu 80x godisnje, pa sine gde to ti zivis u Diznilendu?
By Darko1987
RussellWestbrook wrote:Denver ima bolji tim od dalasa

Hahahaaha, nisam ti ja @yoldza… :lol: :lol: :lol:
By yoldza

Koga još ne voliš Odaj nam tajnu...da pretpostavljam Bogdan ,Bobi Marjanović ... I tu bi se lista završila
Last edited by yoldza on 29 Jan 2023, 00:58, edited 1 time in total.
By iDjoleQ

Koliko se sjecam pogodio je neka 2 game winnera. Jedan proslu tekmu i jedan protiv Orlanda par dana unazad. Ja shvatam da ti pokusavas provocirati i da nekako pokusavas nadomjestiti svoju frustraciju iz zivota ovdje na forumu preko Jokica i podbadanja ali nista tebi lakse u zivotu nece biti ako se iskenjas ovdje po forumu ;)