Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
Gallinari8 wrote:
UcenikBGD wrote:
Gallinari8 wrote:Kakav smrad Leday.. Da nije rumenko dobio tehnicku, sta ceka?

Zasto Ledej smrad??? Covek odigrao dobru utakmicu. u dosadasnjih 20 EL utakmica na ovu 9,5 granicu ima 12-8 overi underi. Sad je smrad jer si ga ti igrao minus? Svasta. Sta je trebao da da promasuje kad je sam kao duh na trojci?

A jebiga ucenice eto ti nikad nisi nazvao nekog igraca pogdrnim imenom, narocito kad ga fulaš. Nemoj zajebavati nego daj jedan centarski dubl veceras :D

Jesam, ali kad igram over a on masi sve zivo itd,ali ok jbga... veceras nesto nma centara u ponudi,bar nekih mojih koji mi se cine izgledni. Odigrao sam jedan zanimljiv dublet sa smanjenim granicama u maxbetu pa ko voli nek izvoli
J J Jr +13.5 kv.1,47 i Viktor OladipoV +9.5 kv.1,47, ukupna kvota 2,16 !!! Stavio oko 50e jer sam se bio oprostio od Teodosica,cekao ga over, i na kraju kad je dosao onda se pocastio sa tim dobitkom na ovaj dublet.
OladipoV je klasican orangutan sa onim rukama njegovim ali opet veceras njegova prva ljubav,prvi predjen most,njegova nevinost, moze valjda do 10 protiv njih. U januaru na 12 meceva 9-3 overi tj.dvocifren bio, prosek poena 14.5. Ulazi sa klupe ali zna da uzme i dosta suteva ,kao proslu protiv bostona 5/16 iz igre 2/8 trojke, nekad manje uzme ali opet ima i dobru minutazu cesto preko 30 minuta,tako da protiv neobaveznog Orlanda moze da bude dvocifren.
A J J Jr je ozbiljno glup igrac ali ga volim iz nekog neobjasnjivog razloga, cesto zna da napravi vise faulova u napadu nego poena ali nekako mi deluje da veceras moze da ponovi bar partiju protiv minesote ove sezone kada je imao 16 poena. adnje dve Sakramentu i Gstejtu 17 i 19 poena. U januaru na 14 meceva ima 11-3 na ovu granicu 13,5 tako da se nadam veceras bar prosecno da odigra. Prosek u sezoni 16,2poena u januaru 16.6.
By ottorinator
#179089 Koja je svrha da Nedovic igra na 20 razlike 3 minute do kraja a Campazzo sjedi na klupi...prekjucer igrao, sada opet ima 2 utakmice u 5 dana dok ovaj igra jednom tjedno...vidilo se odmah cim je kepec dobio 2 osobne u prvih par minuta da je to gotovo...nista vise ne kuzim, nek se gone u p.m.