malsha9323 wrote:Izlaze oni sa svakakvim izjavama, tu je tendencija da mu se jos vise pojaca vrednost, a igra pristojno, uzece ga neko ko im moze obezbediti barem 2 dobra pika u naredna 2 drafta zajedno sa nekim perspektivnim role igracem. Moze Bojan u vecinu contendera, potencijalno bi bio taj sraf sto fali
Nez ovo sam cuo od Edina u podcastu da su Babo i Burks dobri za svlacionicu i razvoj igraca sta vec i da ih zbog toga zele tamo
Inace ako niste znali detroitu sarlotu hjustonu se ne smije dati vise od 10 poena, ko god da vise od 10 taj je carinik i statisticar
Teo wrote:Tabela je bas u debelom minusu, ukupno gledano cak 95u minusa.Mora biti bolji februar.Cestitke prvoj trojici, Iverson i reggie nisu ispunili uslov od minimum 20 predloga.
Tabela je realna, nista se ne razlikuje od prethodnih mjeseci, ruswes i malsa zeleni, i jos se neko slucajno ubaci medju njih dvojicu, ostali se crvene
Neda mi se ići tražiti ali mislim da sam lanjsku sezonu bio svaki mjesec u zelenom
.Ako sam pogriješio slučajno ajmo reć mogu samo jedan mjesec da sam fulao ali čisto sumnjam.
Protiv zoela se nije vidio ali ce veceras da natrpa pelikanse i valancu kao sto ga je trpao i prethodne meceve
Ingram 4.5 asistencije over
Vratio se posle povrede i prva dva meca je bacao cigle, ali protiv denvera je i prije znao odigrati dobro pa se nadam da to moze opet ponoviti, odigrao je 9 meceva protvi njih od kako je u pelikansima i 3x je ostao ispod ove granice, asistencije samo jednom nije presao
Prijedlog za one što igraju ligu da pokušaju na 5 unita da osvoje prvo misto. Embiid -47, Ante - 50, Luka - 53.
Nikola će pokušati uzvratiti večeras, naravno ne može uzvratiti sa poenima, pogotovo sa uzetih 9 šuteva i pazeći na postotak šuta, ali može sa TD. U zadnjih 8 utakmica ima je 6 triple doubleova. Večeras mislim da ovo lagano dolazi.