Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By bane's back
Jeffrey wrote:
sicily wrote:Davies 3.5 Skokova Više (1.60) Admiral

Nema najboljeg skakača ekipe Nicolo Mellia pa bi u takvoj konstalaciji startni centar Armania trebao do kojeg skoka više. Davies u prvom susretu ova dva tima u Vitoriji zabeležio svoj najbolji skakački učinak ove sezone zabeleživši čak 12 uhvaćenih lopti.

dobar pick slažem se, pratim

Govna ga digla na 4.5
By UcenikBGD
Gallinari8 wrote:A. Smailagić 3,5 + 1,75 AdmiralBet edit nova granica 4,5+ 1,90
- stvarno smiješna granica za Alena koji igra u top formi i sve više minuta dobija u euroligi. Dobit ce svojih 10minuta minimalno a to je više nego dovoljno. Igra se u pioniru, atmosfera ima da ključa. Zadnje 2 u Euroligi protiv Zvezde 7poena 12min i Valencia 16min 7poena.

Edit: ccc samo što sam napisao dignuše granicu na 4.5, ali to ne mijenja ništa.

Ne igra se u pioniru !!!
By Gallinari8
UcenikBGD wrote:
Gallinari8 wrote:A. Smailagić 3,5 + 1,75 AdmiralBet edit nova granica 4,5+ 1,90
- stvarno smiješna granica za Alena koji igra u top formi i sve više minuta dobija u euroligi. Dobit ce svojih 10minuta minimalno a to je više nego dovoljno. Igra se u pioniru, atmosfera ima da ključa. Zadnje 2 u Euroligi protiv Zvezde 7poena 12min i Valencia 16min 7poena.

Edit: ccc samo što sam napisao dignuše granicu na 4.5, ali to ne mijenja ništa.

Ne igra se u pioniru !!!

Braćala Pionir ili ti ga Aleksandar Nikolić :D
By Teo
kokolo50 wrote:Ajmo znalci,da li je Teodosić 11.5 za over? Koliko znam nije nikada igrao ni u Partizanu ni u Zvezdi,pa dali ima kakav poseban motiv kada igra sa Zvezdom?

Pa on se deklarise kao veliki Zvezdas, bio je na utakmicama u Zvezdinom dresu.Sigurno ima neki dodatni motiv.
By 2paNN
kokolo50 wrote:Ajmo znalci,da li je Teodosić 11.5 za over? Koliko znam nije nikada igrao ni u Partizanu ni u Zvezdi,pa dali ima kakav poseban motiv kada igra sa Zvezdom?

Jedan od najvecih DELIJA koje nisu igrali za Zvezdu, svakako je obecao da ce doci kod nas nekad, mi se nadamo na kraju ove sezone, tj Covke nam rekao da ima usmeni dogovor sa njim. E sad da li je to plus sto je on NAS ili ne to sve zavisi, ali s obzorim da Zvezdu pune njihovi igraci onda je svakako blize plusu :D redovno nas trpa Baron, Loyd i ostali da li se naloze ili nesto drugo ne znam.
By MTD
#179222 Meni je Teo za under na 12.5 koliko je npr u Maxbetu. Ume Zvezda da ustopuje te protivnicke prve poenterske opcije na niskim pozicijama kao sto su Punter, Laprovitola(James excluded), ali im onda po pravilu neko iz drugog plana da gomilu poena. Sigurno je da ce Zvezdina odbrana biti usmerena ka njemu.

Milos je osvedoceni Zvezdas, ali ne vidim tu neku dodatnu motivaciju za njega. Cak stavise, dok je igrao za Cska u naponu snage ne secam se da je imao neke blistave partije protiv Zvezde u skorerskom smislu.

Mozda ga na nekom tiketu i odigram, ali verovatno je tip za preskok.