Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
RussellWestbrook wrote:
Teo wrote:Tabela je bas u debelom minusu, ukupno gledano cak 95u minusa.Mora biti bolji februar.Cestitke prvoj trojici, Iverson i reggie nisu ispunili uslov od minimum 20 predloga.

Tabela je realna, nista se ne razlikuje od prethodnih mjeseci, ruswes i malsa zeleni, i jos se neko slucajno ubaci medju njih dvojicu, ostali se crvene

Kad ti glavni carinik se povredi a onda dva kamena s ramena predju tu nema pomoći kad ti drvosječa posle 8 min igre dobije dva falagrant ne može u zeleno da si Lažni Šćepan mali
By Gile777
#179275 Od mene večeras Bam 21,5 -
Allen 13,5 - utakmica na malo poena, znamo kako jedni i drugi brane reket, Bam u koma formi...
Randle 26,5 + i Brunson 23,5 +, egal utakmica, jaki bitna i za jedne i za druge. Očekujem da Randle i brunson forsiraju, i za nekih 36 37 min na parketu pređu ovu granicu.
Jokara 25,5 + i Gordon 15, 5 + sve granice su iz Supersporta.
Ekipa sretno :D
By Gile777
petko87 wrote:Ja cu Adebaya veceras u plus zainat. Gile bez ljutnje, logican izbor je manje svakako ali ja veceras idem kontra logici, nece bitiprvi put da dodje u kontru i van svake pameti.

Hahaha...ajde vidjet cemo ishod...ako pored Allena i mobleya zabije 22 svaka mu dala...a i u lošoj je formi..+ Miami skoro kompletan...vidjet cemo :D