Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#179308 Imam osjecaj da su otišli u produžetke samo da LeBron upiše TD.... nemam komentara

A ako si gledao vidis da kod svakog defanzivnog James govori " i got it ", falio mu jedan skok naravno, i u produžetku samo on skače, Davis ni blizu
By petko87
JohnnyNoCash wrote:Imam osjecaj da su otišli u produžetke samo da LeBron upiše TD.... nemam komentara

A ako si gledao vidis da kod svakog defanzivnog James govori " i got it ", falio mu jedan skok naravno, i u produžetku samo on skače, Davis ni blizu

Upravo. I od pocetka i ne gledanja ka kosu covek se napromasivao u 2 pol, u ot ja mislim da je uzeo ono polaganje i 2p sto je dao na neciju asistenciju i to je to… i na 28.5 stane na 28… ja ga uhvatio na Draftkings na 27.5 ali 1.71 bilo, sve na silu…
By JohnnyNoCash
#179311 Ma 114:108, 1:40 do kraja i imaš napad povrh svega, kod jednog defanzivnog skoka mu svirali faul i nisu upisali taj 10. Zove se timeout, kao da mu je neko šapnuo treba ti skok, i onda onakva kurcobolja, kakav pick odigran, i da ti Brunson napravi blok, naravno produžeci..

Vidio sam, kod nas svugdje 28.5 bio pa sam zato uzeo Davisa poene srećom, ali fuj kakvu mi je kvotu skinuo...

Najgore mi što sam skinuo i under poena i pobjedu a nisam naplatio... :?
By malsha9323
#179314 Live- Trey Murphy 17.5 over @ 1.80 b365, maxbet. ❌

12 na HT igra solidno cita odbranu, cuvaju ga Mari i Porter zali Boze, 5/8 iz igre, nema faulove. Ingram van meca, CJ udvajaju, Valanc je na mukama sa Jokicem. Ocekujem ga na jos barem 6 u drugom on i Herb su u najboljem ritmu, ali je Trey ofanzivno potentniji.

0.5/10