Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
reggie31 wrote:@Darko1987 ovo je najbolja opcija sto se lige tice po mom misljenju.Jedan tip dnevno,mislim da svako moze da postavi.Ja cu se potruditi svako vece da pokusam da doprinesem.Srecno svima,nije bio bas najbolji mesec mogu reci,nadam se da ce februar biti bolji. :geek:

Ma 100%, probali smo dosta toga miksati, ovaj sistem sa starta lige je bio najbolji.
By RussellWestbrook
Nikola Jokić polako obesmišljava ovu igru, počinje tripl dabl da izgleda prelako i kvota će da padne ispod 2 uskoro,jbte !!!
26 poena 18 skokova 15 asistencija !!! 9/11 za 2 poena 82% šut iz igre, slobodna 5/5 100% trojke 1/3!!!

Tripl dabl je odavno obesmisljena kategorija jos od vremena rasela i njegovih najboljih godina, nije to vise kao prije da kad igrac ima tripl dabl znas da je pokidao

Sad svakakvi panjevi mogu nakupiti po 5-6 asistencija, neku vece klekston koji ne zna spustiti loptu na parket 6 asistencija, lopta sinoc tripl dabl, kraljica isto, morent ima dva meca u nizu sa tripl dablom

Obesmisljena statisticka kategorija koja vise nista ne pokazuje
By reggie31
malsha9323 wrote:@reggie31

Misljenja sam da Dlo nece ni prici Stephu u odbrani. McDaniels je rezervisan za najbolje protivnicke napadace. Dlo -Poole/Klay verovatno. Slazem se sa tipom inace, slabe su im sanse protiv Curry-ja :D

Znam ali Mekdenijels onako vizljast dosta je sporiji od Karija,bice pretpostavljam dosta preuzimanja,znam da je dobar defanzivac ali ako Kari bude u zoni tu nema odbrane.
By Teo
RussellWestbrook wrote:
Nikola Jokić polako obesmišljava ovu igru, počinje tripl dabl da izgleda prelako i kvota će da padne ispod 2 uskoro,jbte !!!
26 poena 18 skokova 15 asistencija !!! 9/11 za 2 poena 82% šut iz igre, slobodna 5/5 100% trojke 1/3!!!

Tripl dabl je odavno obesmisljena kategorija jos od vremena rasela i njegovih najboljih godina, nije to vise kao prije da kad igrac ima tripl dabl znas da je pokidao

Sad svakakvi panjevi mogu nakupiti po 5-6 asistencija, neku vece klekston koji ne zna spustiti loptu na parket 6 asistencija, lopta sinoc tripl dabl, kraljica isto, morent ima dva meca u nizu sa tripl dablom

Obesmisljena statisticka kategorija koja vise nista ne pokazuje

Ajde mi onda pokusaj objasniti kako Denver ima 16-0 kada Jokic napravi tripl dabl.Znam da ne mozes ali bar pokusaj, kada je toliko besmislen.Naravno a ima igraca koji ga na silu pokusavaju napraviti ali kada dodje prirodno onda naravno da nije obesmisljen.
By Darko1987
Teo wrote:Ajde mi onda pokusaj objasniti kako Denver ima 16-0 kada Jokic napravi tripl dabl.Znam da ne mozes ali bar pokusaj, kada je toliko besmislen.Naravno a ima igraca koji ga na silu pokusavaju napraviti ali kada dodje prirodno onda naravno da nije obesmisljen.

Pusti to, ko zna zna, ko ne zna komentariše… :lol: :lol:
Daj single, čekamo tvoje učešće kao ozeblo sunce, 10 komada za mjesec dana možeš i moraš dati… :roll: :mrgreen: