Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
#179300 LIVE : Johnson - Forejtek / 2. set Forejtek 1.80 / LOST

4:5 trenutno rezultat, pauza od 30 sekundi zbog promjene strana

Image

Savršeno odigrao do TB i onda raspad...
By JohnnyNoCash
#179427 Krutykh - Royer 1/1 1.60 Mozzart

Kvota je polako u padu, pa da objavim i odigram čim prije. Ukrajinca sam gledao u kvalifikacijama za AO, pisao sam čak i analizu protiv Švarcmana i gledao taj meč. Zaista da je bilo malo pribraniji ,mogao je i do drugog seta, pa ko zna, i do nekog blagog iznenađenja u prvom kolu ali šta je tu je. Ovdje je u prvom kolu rutinski riješio Talijana Guistina sa 06 26. Talijan je upao kao LL jer je u kvalifikacijama predao meč (dosta sumnjivo), ali nije se svakako dugo zadržao na otoku.

Royer francuz kojeg sam prošle godine jedino pratio u Roanne čelendžeru. Omiljena podloga naravno tvrda, po mogućnosti dvoranski uslovi, gdje bilježi i najbolje rezultate. Ipak još uvijek po meni u usporedbi sa Ukrajincem je duplo slabiji teniser. Ovdje je istina prošao kvalifikacije prva dva kola, ali protiv dva igrača za koje ni uža porodica nije čula. U prvom kolu dobija Rosola, igrača koji je već jednom nogom u grobu i to u tri seta.

Ja iskreno vjerujem da će ovo rutinski biti bez izgubljenog seta, ako nastavi pružati dobre partije Ukrajinac bi mogao ako ništa do polufinala ovog čelendžera jer igra zaista odlično, tako da vjerujem da će od početka uspostaviti svoj ritam i da će pobjediti na kraju.

Igrali su samo jednom na zemlji, prošle godine u Antaliji, pri rezultatu 61 50 za Ukrajinca, Francuz je predao..
By enemies
#179502 Sl.Belupo - Dinamo manje od 4.5 kartona @1.85 Supersport

Sud Bel koji nije bas lak na kartonima sto nam naravno treba za ovu okladu. Na prosjeku je od 4.3 kartona po utakmici, ali taj prosjek je veci radi derbija i utakmica di su vece tenzije sto ova svakako ne bi trebala biti. Dinamo ne spada u kategoriju grubih ekipa sto pokazuje i prosjek od 1.2 kartona po utakmici, dok farmaceuti su na prosjeku od 2.4. Ne ocekujem neke prevelike tenzije na utakmici, cak i ako do pred kraj utakmice bude aktivan rezultat, s obzirom da je na zadnjih 8 susreta bilo svaki puta manje od 5kartona, pa cak i u nekim utakmicama di je Belupo imao pozitivan rezultat, a uzmemo li u obzir i suca koji ne daje “lake” kartone vidim dobar value u ovom tipu.
Ako netko ne zna SS ne racuna crvene kartone.

Hajduk - Rijeka (Rijeka +1,5) 2 @1,60 FavBet

Zadnjih nekoliko godina tenzije su toliko podignute na utakmicama ova dva protivnika da je ovo postao derbi u rangu Dinama i Hajduka. Rijeka jako losa usla u sezonu, ali na polusezoni dosao Jakirovic i pojacali su se s nekoliko igraca te dobro startali u drugom dijelu sezone remijem kod treceplasiranog Osijeka i pobjedom u Sibeniku. Iz pouzdanih izvora znam kako su uprava i navijaci rekli igracima da ih u derbiju zanima samo pobjeda protiv mrskog rivala te su tako igraci dobili pon i uto slobodno dok su od srijede krenuli trenirat i ceka ih karantena sve do utakmice sto znaci da se ocekuje maksimalni fokus na utakmicu. S druge strane Hajduk rasprodao nekoliko igraca, u drugom dijelu sezone spasili se protiv Sibenika greskom obrane gostiju u kojoj su im prakticki poklonili pobjedu u 84min i onda tezak poraz u Puli od Istre 3:0. U obje utakmice nisu me odusevili igrom, dapace po meni Istra zasluzeno pobjedila iako se vuku opet sudacki repovi..
Mali minus je sto sudi Culina koji je prosle polusezone bio glavni akter utakmice u Koprivnici gdje je po nekima ostetio Hajduk i skratio ih za dva boda, pa bi radi pritiska na njemu i da se malo smire te tenzije oko sudaca mogao biti priklonjen Hajduku, ali otom potom.
Da nije bilo toga sto je bilo u Koprivnici uzeo bi vise kartona za jaci ulog cak, ali malo sam skeptican sto se tice toga da ce koji karton bijelima progledat kroz prste. Mozda dodati na neki narodni.

Na narodni listic cu dodati jos:
Ajax 2
PSG 1
Union Berlin 1x
Real Sociedad 1
Napoli 2
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Double nogomet
Real-Valencija tip 1
Juve-Lazio over 1.5 gol
- počinje u 21 pa bez analize

real winn. juve samo 1-0 brdo šansi su mašili jedni i drugi double lost
By Jeffrey
#179573 double kartoni iz super sporta 2,88 koef
Salzburg-Sturm tip over 3,5 žuta
Gorica-šibenik over 5,5 žuta
- danas kup utakmica četvrtfinale na jednu tekmu , nema popravnog i odmah derbi dvije najjače ekipe u austriji salzburg koji dominira godinama i uvijek prvi i sturm koji je trenutno drugi i prati ih u stopu, e sad očekujem da sturm tu zapne malo jače jer ipak lakše uzet trofej u kupu nego kroz ligu ipak salzburg ima bolji roster, margina je niska u ovom derbiju, konstatno se tuku i ovdje nebi se čudio 5-6 kartona. sudi
Gorica_šibenik izravna borba dva kluba koji će voditi mrtvu trku tko će ispasti, gorica se pojačala i nisu loše tržili, cilj je ostati u ligi, love se ima za to, a i roster je sada ok za proljeće, šibenik par mjeseci bez plaće, prodali najboljeg igraća, vlasnici se mijenjaju ali nitko ne ulaže lovu, sudi pejin dobar za kartone, i u ovom derbiju začelja očekujem oštru i nervoznu borbu na travnjaku, očekujem i pobjedu gorice pa eto za neki narodnjak tip 1 .
By JohnnyNoCash
#179581 Istra 1961 - Varaždin w1 1.70 Mozzart

Istra je uglavnom bio klub koji se borio za opstanak iz sezone u sezonu, igrali su i play out protiv drugoligaša i dobijali jedne sezone Šibenik, drugi put su bod dva više od crvene zone imali. Ipak Istrijani napokon ove sezone mogu da sanjanju izlasku u Europu. Velika je vjerovatnoća da će neko od trojke (Dinamo, Hajduk, Osijek), uzeti kup pa će i četvrto mjesto ići u Europu. To bi bio ogroman uspjeh za Istrijane koji su zaslužili nakon svih godina, a da se i stadion Aldo Drosina ispuni do posljednjeg mjesta, nazvan po velikom igraču rođenom u Puli.

Neće sigurno biti lako, i Varaždin ove godine zaista igra čvrsto i kvalitetno, tu je i Belupo koji je mogu reći standardan zadnjih 10 godina, i uvijek su tu na sredini tabele, a mogu otkinuti skalp i najjačim klubovima lige, ne mogu da nabrojim koliko sam puta gledao da uzimaju bodove Hajduku Dinamu i ostalim.

Istrijani su u prošlom kolu pokazali karakter i slavili protiv Hajduka, pa vjerujem da mogu nastaviti u tom ritmu. Trener Garcia i Vuk su najavili utakmicu, odlična atmosfera vlada u klubu, i idemo po tri boda 8-)

Dvije boje jedna ljubav :geek:
By enemies
JohnnyNoCash wrote:Istra 1961 - Varaždin w1 1.70 Mozzart

Istra je uglavnom bio klub koji se borio za opstanak iz sezone u sezonu, igrali su i play out protiv drugoligaša i dobijali jedne sezone Šibenik, drugi put su bod dva više od crvene zone imali. Ipak Istrijani napokon ove sezone mogu da sanjanju izlasku u Europu. Velika je vjerovatnoća da će neko od trojke (Dinamo, Hajduk, Osijek), uzeti kup pa će i četvrto mjesto ići u Europu. To bi bio ogroman uspjeh za Istrijane koji su zaslužili nakon svih godina, a da se i stadion Aldo Drosina ispuni do posljednjeg mjesta, nazvan po velikom igraču rođenom u Puli.

Neće sigurno biti lako, i Varaždin ove godine zaista igra čvrsto i kvalitetno, tu je i Belupo koji je mogu reći standardan zadnjih 10 godina, i uvijek su tu na sredini tabele, a mogu otkinuti skalp i najjačim klubovima lige, ne mogu da nabrojim koliko sam puta gledao da uzimaju bodove Hajduku Dinamu i ostalim.

Istrijani su u prošlom kolu pokazali karakter i slavili protiv Hajduka, pa vjerujem da mogu nastaviti u tom ritmu. Trener Garcia i Vuk su najavili utakmicu, odlična atmosfera vlada u klubu, i idemo po tri boda 8-)

Dvije boje jedna ljubav :geek:

Slazem se i mene vuce na jedinicu, vuce me isto i na vise kartona, sudi Jovic, top za kartone, 5.5 je granica u FavBetu, dva puta igrali ove sezone oba puta proslo, sudio isto Jovic i jednom Bel ako se ne varam