Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Alkar
#179525 03:00 Denver-Golden State -11,5 2 1,85 supersport

Mislim da se ovdje ss zaletio, pa ujedno trebam tu napisati..iako je bilo u najavi da ce GS odmarati sve startere, jedino je klay out, ostali su svi tu i mislim da par ima dobru vrijednost, dakle igram da gs ne gubi preko hendikepa, cak usporedujuci hendikep je duplo veci nego sto bi trebao biti, po online kladama je 5,5.
By Darko1987
#179527 @Alkar, 6.5 je hendi u bet365, ako želiš za ligu po njima se ravnamo svi. Ako ne onda da prebacim post u drugu temu?
By Jeffrey
#179571 Rozier 21,5 over lokali RH
- CHA sa DET očekuje se igra koš na koš, bez obrana cca 120 poena sa svake strane a tu mi odmah vuče Ball ili Rozier over, dobar pik je i Ball + ali ipak sam uzeo Roziera zbog više razloga, dobra forma 1 mjesec prosjek 25 poena, pa ovaj mjesec zabio MIL 20 poena, i CHI 23 uz loš šut, uzima dosta šuteva u zadnje vrijeme, minutaž dobra 36+ tako da protiv loših Pistonsa koji puštaju na sve strane , a redovito ih bekovi pune, ROZI redovito odlične brojke kontra pistonsa i ovo moram uzet. Ono što je zanimljivo igrali zadnja dva puta X, nebi se bunio da bude i večeras, kome je mali koef neka proba i Ball + jer nema CHA neku napadačku širinu tako da nebi se čudio da i Ball prebaci svoju marginu (24,5)
lp