Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
iDjoleQ wrote:Navuko si ga da se potuce hahah

Pa kad su ga izfrustrirali Tilman i kompanija,lepe mu banane gde god ga vide s loptom, Kurtoncina obicna,nemocan ne moze da ubaci nista pa najlakse da izadje sam iz igre kao fol opasan je mnogo,usta mu se iskenjam odvratna, najvise mi idu na kurac takvi ficfirici koji glume da su neki igraci,kad je igrao za Usa on i onaj raspali Kemba Woker nisu mogli ni cetvrtfinale da prodju,kako sam ih tada naplatio na France kvota 6 bila u 1/4finalu,pa ih posle i mi drali za peto mesto. Nije mogao 15 poena da predje, on mi neki igrac,zavrsice ko Kemba Woker. Mali momcina Darijus je tata za njih sve, Saja Sekstona je poslao u Jutu i ovog ce u penziju, kad su pored njega vidi se koliko su losi
By JohnnyNoCash
#179554 Fuj šta uradi ovaj glupi Dallas. Dončić povreda sredinom 3/4 pri +27 prednosti. Za četvrtinu i po Dallas je uspio prokockati 25 razlike prednosti. Sreća njihova pa je ovaj Green dobro branio Ingrama u ključnim momentima, inače bi izgubili... kakvi su ovo pavijani....
Hardaway 3/18, Dinwidde 4/19 :lol:
By Darko1987
#179555 Pa šta je ovo sve ti jebem??? Poole 8 minuta igrao u drugom poluvremenu??? Auuu Kerr smradino!!!
By UcenikBGD
#179556 Janis 20poena poluvreme. Ajde sad se pokaži silo nebeska. Ingram došao +poeni treba jos Grk. 9/18 iz igre popravlja se. Plus 1 asistencija!!! Kaže neki ovde da je tripl dabl obesmišljen jer ga lako napraviti!!!??? Hm... ako napravi još 9 asistencija Janis slažem se sa tim likom. 22+14+16 Jokić napravio šampionima, al to je lako kad imaš u timu Vlatka čančara Koldvel Poupa i braću Braone. Ne znam samo kako Lebron kad je imao ovog Koldvel Popa u LALu nije pravio po 16 asistencija?
By RussellWestbrook
#179559 Kako to da si ti igrao ovog grckog panja koji ne moze ni 60 poena ubaciti

Kakva je ovo zvjerina, sam okrenuo kliperse u drugom poluvremenu

Ma nema sta nikola je dobar igrac, kazu da on cini igrace boljima, izgleda da je i embid pored njega bolji igrac
By UcenikBGD
RussellWestbrook wrote:Kako to da si ti igrao ovog grckog panja koji ne moze ni 60 poena ubaciti

Kakva je ovo zvjerina, sam okrenuo kliperse u drugom poluvremenu

Ma nema sta nikola je dobar igrac, kazu da on cini igrace boljima, izgleda da je i embid pored njega bolji igrac

Pa ja uvek igram panjinu over jer na silu i uz 39 uzetih suteva dolazi. Zato ga i psujem ka sutne 4/15 slobodna bacanja!!! Koliko su puta ovde ljudi pali panja za poen dva a promasi 7 8 pa i preko 1o slobodnih bacanja!!!