Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By toshiba86
JohnnyNoCash wrote:@toshiba mitchell i brooks. Imaš na yt sve. A Doncic naletio na Litvanca u reketu i ružno doskočio na parket. Navodno povreda zgloba pa se nije vracao na parket.

Hvala.Nabaci link ako ga imaš taj za pogledat.E baš bi volio sad vidit ako ovaj bude vani par susreta kako će taj Dalas ići jer iskreno super je igrač ali je bome i sebičan do bola.
By manje under
toshiba86 wrote:
JohnnyNoCash wrote:@toshiba mitchell i brooks. Imaš na yt sve. A Doncic naletio na Litvanca u reketu i ružno doskočio na parket. Navodno povreda zgloba pa se nije vracao na parket.

Hvala.Nabaci link ako ga imaš taj za pogledat.E baš bi volio sad vidit ako ovaj bude vani par susreta kako će taj Dalas ići jer iskreno super je igrač ali je bome i sebičan do bola.

Pa sve se sinoć vidilo kakav je ostatak ekipe :roll:
By toshiba86
JohnnyNoCash wrote:@toshiba mitchell i brooks. Imaš na yt sve. A Doncic naletio na Litvanca u reketu i ružno doskočio na parket. Navodno povreda zgloba pa se nije vracao.

Hvala.Haha dobar fajt.A ovom Dončiću nije ništa kako izgleda.Samo prevencija a možda 1 ne bude igrao.
By JohnnyNoCash
#179598 Na poluvremenu hayward 1/6, dinwiddie 2/8. Iskreno sam mislio da ne mogu gore, ali su me razuvjerili :D 6:37 3/4 Doncic izlazi zbog povrede i ne vraća se, a odlična trojka bilježi: Powell 6PF, hayward 3/18, dinwiddie 4/19 :lol:

Ne znam jeste gledali meč, ali ono je Greenova pobjeda, kakva odbrana na Ingramu, brutalno. -4 30 sek do kraja, napad Pelikana za 1 posjed razlike, i odigrao je takvu odbranu da je ono bilo fenomenalno. Svaka cast momku.. Ako ne bude igrao protiv GSW-a u nedjelju, sve ispod 15 razlike za dubse ce biti iznenađenje
By toshiba86
#179599 @JohnnyNoCash

Nisam igrao ništa bome ovu prošlu noć mada je bilo ok parova a stvarno ni ne gledam više čak ni ne pratim live jer na Bet-u znamo da se može live igrat igrače.Odigram pa šta bude i idem spavat ranije a ne ko lani ko Drakula. :lol:
By manje under
#179605 @ johnnie
Nekoliko puta spominješ Haywarda u ekipi Dallasa. Kamo sreće. Hayward je gospodin čovik za Hardawaya jr., koji je obična cigla koji hladno može bez grižnje savjesti šutnuti tricu 1-9. Pajser. Nije se smio Dallas riješiti Brunsona.