Šengun 5.5+ as 1.75
Prošli meč potencijalnih 13 asista, 4 realizovana, a u prvom meču sezone podjelio 7 asista, samo je pitanje hoće li ciglari iz houstona ispoštovati.
Claxton 17.5+ 1.85
Irving je out, ko će znati razlog, nije ni bitno. Gafford počinje na petici, onda se oko sredine 1/4 prebaci Porzingis, kad uđe Avdija a izađe Gafford. U kojem god match upu, može on svojim ofanzivnim skokovima a i pnr igrom prebaciti ovo.
Derozan 25.5+ 1.86
tih je zadnje dvije, ovo mi je više nekako na osjećaja, pošto je Portland šupalj u reketu i sa mid range-a, a Derozan kad ubaci u brzinu više po meni najbolji igrač sa mid range šutem u ligi. Brz meč, ne vjerujem da ga iko može sačuvati. Fun fact, od 2012 odigrao je 20tak mečeva protiv Portlanda, samo jednom nije imao 20+ partiju
ološ đilkoš šta sve nisam još, usto baš loš
Darko1987 wrote:@Johnny, znaš šta ti je činiti?![]()
Traže se heroji??![]()
![]()
Ima parova što se ponavljaju, pa je 8 prijedloga ukupno, sačekat ću još pola sata- sat možda neko još objavi analize
Hero asist 5.5 manje
McCollum skokovi 4.5 vise
Bam skokovi 9.5 vise
Ingram pts 23.5 vise
Gl!
JohnnyNoCash wrote:Claxton 17.5+ 1.85
Irving je out, ko će znati razlog, nije ni bitno. Gafford počinje na petici, onda se oko sredine 1/4 prebaci Porzingis, kad uđe Avdija a izađe Gafford. U kojem god match upu, može on svojim ofanzivnim skokovima a i pnr igrom prebaciti ovo.
Ja čekam potvrdu petorki, meni je Claxton penal under, pa 90% njegovih poena dolazi od asistencija koje rade Irving i Simmons. Njih nema večeras, na 1 i 2 su Curry, Thomas, Mills i Sumer, pa tu se ne zna ko je sebičniji, zajedno svi neće imati 5 asistencija. Nik sam ne može i ne zna kreirati, uglavnom zavisi od saigraca, mislim da će večeras biti na ignore. Tip-in odbijani će biti najviše što će dobiti. Na sve ovo Porzingis bi ga mogao uvući u problem sa faulovima, meni on ide under večeras samo dok vidim ko sve igra.