Gile777 wrote:Darko1987 wrote:Neka moja razmišljanja za večeras…![]()
Zašto butlera manje?? Pa igrat ce brat bratu 37, 38 min....fali Miamiu 6,7 igrača?? Nekažem da neće under, ali opet...skraćena rotacija...uzet će svojubporciju šuteva...sretno ti
Zato sto je retard i uzece 7 suteva… manje kao vrata!
Gile777 wrote:Zašto butlera manje?? Pa igrat ce brat bratu 37, 38 min....fali Miamiu 6,7 igrača?? Nekažem da neće under, ali opet...skraćena rotacija...uzet će svojubporciju šuteva...sretno ti
@Gile, Jimmy je neko ko živi od prodora i penala, toga večeras neće biti baš mnogo, Jrue kao primarni matchup, možda čak i Giannis. Butler nema “domet” za 3pts i rijetko uzima trice. Brook i Giannis kao rim protektori ga čekaju, neće to biti lak posao za Jimmy-a. Gledao sam ih prije par dana protiv Clippers-a, Leonard 17pts, George 16pts a oba su bolji strelci sa distance od Butler-a. Jimmy od kako je stigao u Miami 5 tekmi je igrao protiv Bucks-a, nikada nije išao preko 21pts.
Ayton 19.5+
Porzingis 20.5+
Davis 25.5+
Derozen 25.5+
Ivey 4.5 ass+
Lenard 26.5+
Schroder 14,5- 1.45
Bridges 18,5+ 1.55
Antetokoumpo 35,5- 1.55
Davis 24.5+ 1.55
Darko1987 wrote:Gile777 wrote:Zašto butlera manje?? Pa igrat ce brat bratu 37, 38 min....fali Miamiu 6,7 igrača?? Nekažem da neće under, ali opet...skraćena rotacija...uzet će svojubporciju šuteva...sretno ti
@Gile, Jimmy je neko ko živi od prodora i penala, toga večeras neće biti baš mnogo, Jrue kao primarni matchup, možda čak i Giannis. Butler nema “domet” za 3pts i rijetko uzima trice. Brook i Giannis kao rim protektori ga čekaju, neće to biti lak posao za Jimmy-a. Gledao sam ih prije par dana protiv Clippers-a, Leonard 17pts, George 16pts a oba su bolji strelci sa distance od Butler-a. Jimmy od kako je stigao u Miami 5 tekmi je igrao protiv Bucks-a, nikada nije išao preko 21pts.
Ok, sretno
Gile777 wrote:Darko1987 wrote:Gile777 wrote:Zašto butlera manje?? Pa igrat ce brat bratu 37, 38 min....fali Miamiu 6,7 igrača?? Nekažem da neće under, ali opet...skraćena rotacija...uzet će svojubporciju šuteva...sretno ti
Ok, sretno
Možda i on misli da je trebao na all stars, pa danas zapne