Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Nemkeee
RussellWestbrook wrote:Kakav sam konj, razmisljo se izmedju nensa poene ili skokove, ili marsala za ligu

Marsal 0 na poluvremenu, leri poene presao, skokovi ima jos nade ali mala mu minutaza veceras.

Valanciunas out
By RussellWestbrook
JohnnyNoCash wrote:Još da ne igra sa sebičnjacima, Sumner i Thomas, imao bi 25 večeras

A sta ocekivati drugo nego da ce forsirati kad nema irvinga i durenta, jedva docekaju ovakve utakmice da sutnu svaku mogucu loptu, nece sigurno gledati kako da dodaju klekstonu
By Darko1987
JohnnyNoCash wrote:@Darko, Claxton natrpao Porzingisa ličnim :lol:

Hahahaha, prosto nevjerovatno… :roll:
Ipak under, sve kako sam rekao, Thomas i Sumner, ti ne dodaju loptu ni bratu, Nic ovih 4 koša što je zabio 3 su mislim bila iz ofanzivnog skoka, penali 7/8, to nema ni na treningu, šteta što ga nisam uzeo single, a bio mi je na vrhu liste… :roll:
By JohnnyNoCash
#179830 Da je imao pristojnog pleja, večeras bi vjeruj išao na 25.. Koliko je samo puta bio sam pod košem ali Cam i Sumner ni rođenoj majci loptu ne daju. Dovoljno govori statistika sumnera gdje kao plej bilježi 1 ast u prosjeku :lol:
By Darko1987
JohnnyNoCash wrote:Da je imao pristojnog pleja, večeras bi vjeruj išao na 25.. Koliko je samo puta bio sam pod košem ali Cam i Sumner ni rođenoj majci loptu ne daju. Dovoljno govori statistika sumnera gdje kao plej bilježi 1 ast u prosjeku :lol:

Jbg ja sam to znao sa kakvim divljacima igra, da nije bilo ofanzivnog skoka ne bi ni dvocifren bio.