Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By forza
iDjoleQ wrote:
forza wrote:Noc overa konacno,msm da samo mccolum od realni parova nije doslo(23.5) :D

A kako je bio krenuo on je prvi trebao doci. Msm da je imao 4/4 iz igre i neka bacanja

14 msm prva i onda ludi ingram od 2 cetvrtine preuzeo u svoje ruke. Ma da je cj fulao onu trojku sam u dvorani jedva tablu pogodi. :lol:
By Darko1987
iDjoleQ wrote:Jbt jel ovo u ligi samo jedan tip pao i to curry trice :o

Hahahahaha, upravo tako, još Denver da dobije preko 6pts!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By forza
#179859 Svaka čast konačno da i overi ispoštuju. Ja uzeo Davisa,Leonarda,Porzingisa i Ayton overe i dodam Huntera over 14.5 vidio da je Young out. 13 na ht i nekako dade tricu a vidim sad i dvicu dade tako da i nije toliko tesko proslo. A jos sta je zanimljivo ovi sto igraju over meceve samo Detroit-Phoenix mislim da nije došlo da su svi ostali mecevi u overu zato i toliko kosarkasa je doslo over,ne pamtim da je vise overa igraca i utakmica bilo za noc. Svaka cast jos jednom i bravo za sve. Odlicna ekipa kad se hoce bez svadja i gluposti. :D *edit ode hunter i na 20p vjerovatno je to to jer je BO. :lol:
By Darko1987
JohnnyNoCash wrote:Bravo svi, 14 različitih prijedloga i 13 pogodaka!!! 8-)

samo nastavite :geek:

Image

@Johnny express!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By yoldza
petko87 wrote:Cak sam im i ja uzeo pare, tako da veceras ko nije uzeo taj da ga batali odmah :)

Ja nisam čekao Avdiju da ubace nisu do 12 ja otišao da spavam ali bih pao Capelu over :D tako da poslušan savjet...bataljujem :) svaka čast baš relano noć samo slepac neki kao ja nije uzeo kes