Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
yoldza wrote:
petko87 wrote:Cak sam im i ja uzeo pare, tako da veceras ko nije uzeo taj da ga batali odmah :)

Ja nisam čekao Avdiju da ubace nisu do 12 ja otišao da spavam ali bih pao Capelu over :D tako da poslušan savjet...bataljujem :) svaka čast baš relano noć samo slepac neki kao ja nije uzeo kes

Jedna dobra noć mijenja raspoloženje, očekujem večeras triple od tebe… :geek:
By russellwes
#179893 Markelle Fultz over 13,5 1,86

Stavit cu ovdje, a ne u ligu jer sam si rekao sa necu vise igrati nikoga iz Orlanda, ali neka bude jos danas :D

Koliko sam skuzio, trener ih je poceo malo vise rotirati nego ranije, dobro raspodjele minutazu, ali i suteve. Prakticki svaki igrac sudjeluje podjednako sto govori i sam podatak da je prosli mec klupa dala vise poena nego startna petorka. Wendell bi trebao igrati danas koji nije takoder los izbor, ali ja cu ipak Fultza koji zadnje 2 tekme daje 18 i 15 poena uz sut preko 60%. Ovaj matchup je stvoren za njega, brz tempo, trebao bi imati autoput do kosa, Hornetsi prelose brane reket i to bi Fultz trebao znati iskoristiti sa svojim ulazima.
By UcenikBGD
#179908 Dublet da se isprati u 19h u balkanbetu smanjene grane,ako ne zajebe cuveni P J trebalo bi lagano kvota 2.12 da dodje.
Uplata 5000din isplata 10580din.
P J Wasington +12.5poena kv.1,48
Wendel Karter mladi +12,5 poena kv. 1,43.
Wendel proslu odmarao, danas ne igra Mo Bambash a u prethodne dve ove sezone ubacivao Sarlotu koji je slab na centru 20 i 15 poena!!!
Pi Dzej Woshy je ocajan zadnje dve utakmice 0/8 i 1/7 za tri ali ga forsiraju, igra najvise u celom timu po 38 39minuta, sutira ko blesav iako masi ko lud,ali vreme je da se vrati malo u kolosek protiv Orlanda danas, imao je i mnogo 20+ partija ove sezone, prosek poena oko 15 minutaza full, trebao bi do 13 bar da broji.
By Gile777
JohnnyNoCash wrote:frendovi Ingram je out,a vidim da je gile i wess tipovao, tako da možete postaviti drugi tip umjesto toga. Također je Jokić doubtfull, haos sa izostancima ...

Izmjenio sam...obriso ingrama, stavio novu analizu