Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#179891 Rovinjez,nisam vidio kad si pisao,ja nakon tebe stavio da je 4.5 zicer za odigrati. Uz penale to je teški zicer dana bio. :D

Landin bi mogao promijeniti ime u Trpimir kako ga trpaju ovi iz Magdeburga,ali Kiel igra očajnu obranu. I nije mi jasan Landin jr. na beku u obrani da čuva Smitsa !? Super za tip Smits over,ali nije mi Jicha jasan. Em je pukao kad su ga ostavili sa Saugstrupom,em nemre nikako parirati u brzini Smitsu. Več je dobio 2 minute i to baš zbog faula na Smitsu.
By forza
russellwes wrote:Ispratio, ali imam i Ekberga, jel to svega ti promasio 7m?

Jest i on i sagosen dalje nisam gledao
By slovenac
slovenac wrote:FINALE KOBLENZ, tennis 14:00

POSPISIL - SAFIULLIN 1

Na ovom turniru Pospišil je razbio sve protivnike 2:0, prvi servis mu je ubijalski, Safiullin sve utakmice se mučio 2:1 protiv gorih protivnika od Vaseka. Vjerujem, da ide Vasek danas do kraja i pobjede. Maksimalno set za rusa. Vjerujem u puno break prilika u kojima je Rus jako loš na ovom turniru.

Sretno!

Brejk lopte, set lopte i ništa. E Vasek RUPA idi za zvonarja.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Cambur-Ajax tip 2
Fey-Psv over 3,5 kartona
Favbet 2.19 koef
-Cambur je loš, gotovo sigurno drugoligaš, ajax mora dobiti ovakve utakmice, bježi naslov prvaka a i 2 mjesto koje vodi u LP a tu je lova, mrtva je utrka par klubova u igri, must winn za ajax a i koef 1,25 sve govori
-derbi u nizozemskoj fey prvi trenutno ali svi su unutar par bodova, ovo ako dobije psv dolazi im na -1 i onda bi 4 kluba vodilo mrtvu trku za naslov. očekujem oštrinu kod takvih tekmi, sudi makkelie nije neki za kartone vrti se oko 3, ali recimo kad dobije derbi onda vadi kartone, u 11 mj sudio ajax-psv 5ž, špa-njem na svijetskom 4 tako da vjerujem da ide i danas na 4 kartona.

Winn i to lagano
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Cambur-ajax tip 2
Mallorca-Real tip 2
double 2,31 sve klade
-Ajax guram na svim, iako se kaže ne sva jaja u istu košaru vjerujem im, očekujem dva razlike, ...
Real je danas oslabljen neigranjem Benzeme ali ja im vjerujem, igraju dobro bolji su od Mallorce koja ima bolje rezultate od igre, Barca bježiRealu tako da vjerujem da neće upisati poraz a pobjeda se fino plaća 1,85 .

Lost, ništa od Reala, bolji jesu ali točno se vidi da fali Benzema ili neki pravi napadač, Real mora na remont
By JohnnyNoCash
#179905 Cleveland - finale čelendžera 19:00
Kovačević - Wu Y. 22.5+ gemovi 1.85 / Gotovo sve kladionice

Kovacevic je pristojan čelendžer igrač koji ima dobar servis i sa njim uglavnom izvlači svoje servis gemove, pa je tako ovdje u dvorani na 3 od 4 meča odigrao minimalno jedan TB, dok taj jedini susret gdje to nije ostvario bilo je 7-5 protiv Marchenka. O kinezu sam govorio vec nekoliko puta, jako perspektivan igrac sa odlicnim arsenalom udaraca u svom rukavu, ali zna da pravi dosta neforsiranih pogrešaka i da svojim protivnicima ostalvja kakve takve nade. Pratio sam njegov put do finala protiv Kircheimmera gdje je riješio mladog Amerikanca tek u dva TB, pa i u prvom kolu je izgubio set od Maya kojeg je trebao rutinski da riješi. Čini se zaista da mečeve koje rutinski treba da dobije on zakomplikuje, a u mečevima kao protiv Kozlova i Sandgrena gdje se očekuje kakav takav otpor, on to rutinski rješava. Kovacevic je fino naredao četiri pobjede, protiv nimalo laganih protivnika, Rybakov, Marchenko, Johnson i Gomez koji je bio postavljen za prvog nosioca turnira. Igrali su vec jednom prošle godine u finalu Indianapolisu, tad je Wu slavio 76 67 63. U dva odigrana TB, prvi je završen rezultat 12-10, drugi 13-15, govori koliko su podjedanki protivnici bili, pa iskren da budem nešto slično očekujem i večeras, dobar otpor u najmanju ruku Kovacevica i over gemova.

Wu je naravno osvojio taj čelendžer i još par manjih, dok Kovacevic veceras traži svoju prvu titulu u karijeri.
By enemies
enemies wrote:Sl.Belupo - Dinamo manje od 4.5 kartona @1.85 Supersport

Sud Bel koji nije bas lak na kartonima sto nam naravno treba za ovu okladu. Na prosjeku je od 4.3 kartona po utakmici, ali taj prosjek je veci radi derbija i utakmica di su vece tenzije sto ova svakako ne bi trebala biti. Dinamo ne spada u kategoriju grubih ekipa sto pokazuje i prosjek od 1.2 kartona po utakmici, dok farmaceuti su na prosjeku od 2.4. Ne ocekujem neke prevelike tenzije na utakmici, cak i ako do pred kraj utakmice bude aktivan rezultat, s obzirom da je na zadnjih 8 susreta bilo svaki puta manje od 5kartona, pa cak i u nekim utakmicama di je Belupo imao pozitivan rezultat, a uzmemo li u obzir i suca koji ne daje “lake” kartone vidim dobar value u ovom tipu.
Ako netko ne zna SS ne racuna crvene kartone.

Hajduk - Rijeka (Rijeka +1,5) 2 @1,60 FavBet

Zadnjih nekoliko godina tenzije su toliko podignute na utakmicama ova dva protivnika da je ovo postao derbi u rangu Dinama i Hajduka. Rijeka jako losa usla u sezonu, ali na polusezoni dosao Jakirovic i pojacali su se s nekoliko igraca te dobro startali u drugom dijelu sezone remijem kod treceplasiranog Osijeka i pobjedom u Sibeniku. Iz pouzdanih izvora znam kako su uprava i navijaci rekli igracima da ih u derbiju zanima samo pobjeda protiv mrskog rivala te su tako igraci dobili pon i uto slobodno dok su od srijede krenuli trenirat i ceka ih karantena sve do utakmice sto znaci da se ocekuje maksimalni fokus na utakmicu. S druge strane Hajduk rasprodao nekoliko igraca, u drugom dijelu sezone spasili se protiv Sibenika greskom obrane gostiju u kojoj su im prakticki poklonili pobjedu u 84min i onda tezak poraz u Puli od Istre 3:0. U obje utakmice nisu me odusevili igrom, dapace po meni Istra zasluzeno pobjedila iako se vuku opet sudacki repovi..
Mali minus je sto sudi Culina koji je prosle polusezone bio glavni akter utakmice u Koprivnici gdje je po nekima ostetio Hajduk i skratio ih za dva boda, pa bi radi pritiska na njemu i da se malo smire te tenzije oko sudaca mogao biti priklonjen Hajduku, ali otom potom.
Da nije bilo toga sto je bilo u Koprivnici uzeo bi vise kartona za jaci ulog cak, ali malo sam skeptican sto se tice toga da ce koji karton bijelima progledat kroz prste. Mozda dodati na neki narodni.

Na narodni listic cu dodati jos:
Ajax 2
PSG 1
Union Berlin 1x
Real Sociedad 1
Napoli 2

Kartoni lagano manje, 3 komada samo
Rijeka vodi 2 0, Hajduk je uzasan, tako da je to proslo
Ceka se Sociedad za lijepu lovu valjda, ce zabit
By ottorinator
SergioRodriguez wrote:Jel gleda tko utakmicu, zanima me dal Wiencek igra i dal je ulazio uopce?

Ja gledao, igrali i Wiencek i Bilyk...ja igrao Bilyka manje od 3,5 a u ss-u ih stavili obojicu da nisu nastupili...moraju to promjeniti.