Jeffrey wrote:Bezveze i za jedne i za druge, čak Nets bolje prošli
I meni ovako na prvu djeluje, ali ko zna, možda se i Dončić adaptira Irvingu i ovaj njemu. Sjeti se samo Clevelanda i prstena šta je čovjek uradio. Još Wood kad se oporavi, bome bome
EDIT: I markieff morris ide u Dallas
JohnnyNoCash wrote:Jeffrey wrote:Bezveze i za jedne i za druge, čak Nets bolje prošli
I meni ovako na prvu djeluje, ali ko zna, možda se i Dončić adaptira Irvingu i ovaj njemu. Sjeti se samo Clevelanda i prstena šta je čovjek uradio. Još Wood kad se oporavi, bome bome
EDIT: I markieff morris ide u Dallas
Ne znam koje si godiste momcino al’ odavno ja gledam i pratim Nba i mogu ti sa sigurnoscu reci da Irving je jedna velika cigletina, naravno i corava koka ubode zrno kad 393747382 puta pokusa, ne kazem da se nece uklopiti al’ da sad oni pretenduju na prsten ili neko finale to mi je ono bas bas bas svake pameti
iDjoleQ wrote:Ne znam kako ce Dallas bilo sta defanzivno uraditi, ne mozes vise kriti Doncica sad imas i Irvinga
I jos na centru wood takodje rupa
Bruklin opet napravio sranje kao onda kad su potipsali garneta pirsa i propali, sad ce opet propast kad ode durent
Sad imaju durenta i pun tim prosjecnih igraca koji ne moze nista napraviti
Dalas svjestan da sa onakvim timom isto nema sta da trazi, pa idu na varijantu da ce irving i doncic da kliknu uz wooda i da se mogu nadati necemu, isto slabe sanse da bilo sta urade
Da ima glavu janisa koji je veliki radnik, bio bi jedan od najacih igraca