Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
braa1234g wrote:Ojjjj Darko ja komentarisem ono ja sta sam igrao ja nemam poima vi sta ste igrali sta je problem?

Vidi ovako, niko tebi ne brani da komentariše bilo šta na forumu, al’ nemoj molim te ovako trolati za vrijeme tekme nešto što je prije tekme imalo veliku vrijednost, najtipivaniji pick na anketi, i ti si vidio vrijednost tu, kažeš uložio 450€, i onda kažeš ČUJ UNDER NA IGRČA KOJI UZIMA 20 LOPTI????!!!

Je l’ ti pratiš Nba??? Šta kad igraš under očekuješ da igrač završi za 3-4pts??? Indiana ima širinu, 4-5 igrca su sposobni da idu na 15+pts, uvijek na startu meča se Turner forsira, to što je 2x pogodio 2+1 po meni je čista sreća, al’ šta da se radi?

Komentar ti je bio za ban odmah!
By Darko1987
braa1234g wrote:Ojjjj Darko ja komentarisem ono ja sta sam igrao ja nemam poima vi sta ste igrali sta je problem?

Sad ću ti objasniti kako da postaviš sliku!
By Darko1987
#180021 Nakon što se uradili screenshot na svom uređaju (telefon, komp) sliku je potrebno učitati. Imate masu starnica za upload fotki, ja ću vam dati preporuku za ovu stanicu:
https://postimages.org

Kada uđete na ovaj link idete na opciju Choose images, nakon što učitate sliku idete na ovaj drugi link gdje se završava sa .pgn i taj link kopirate ovde na forumu. Evo u slikama kako bi to trebalo da izgleda:
Image

Image

Image

Kada kliknete na insert image link koji ste upload ubacujete između ove 2 zagrade

[img] xxxxxxxxxxx [img]

Što se tiče slike na profili, pisali su mi neki, to je baš jednostavno, potrebno je samo editovati sliku, i smanjiti pixels na 100x100. Znači desni klik na sliku / edit / resize / pixels / 100x100. Moja preporuka da slika koju hoćete da ubacite bude jednake širine i visine, tj kvadrat zbog proporcije i samog izgleda.

Image

Image

Kad ste spremili sliku idete na change avatar, ubacujete sliku i na kraju submit dole na dnu da to sve sačuvate.