Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By toshiba86
braa1234g wrote:Ma table tennis za nba igrace je rudnik zlata nemogu da pisem tu neke informacije :D

Moraš biti u tome.Dok sam imao jednog Rusa bilo dobro a poslije katastrofa i onda sam sa time stao.Jeb ima tu puno muljanja oni tu vrte lovetinu i ako nisi baš u tome sa infom moš se slikat.A ti izgleda ako je onako ti jesi i to dobro. :D
By toshiba86
braa1234g wrote:Nemozes saradzivati sa rusa nisu dobri u mozak samo Česi brate

Ja sam imao Rusa sa kojim sam se spandjao ono kad je korona počela i ona sranja bilo super i onda njednom nestao i počeo ja malo frfljati hehe i pofrfpljao brzinski i stao.Eto ti izgleda da imaš nekog svog to je super i još kad ložiš one uloge uh i ako te ide no coment. :D
By braa1234g
toshiba86 wrote:

Ja sam imao Rusa sa kojim sam se spandjao ono kad je korona počela i ona sranja bilo super i onda njednom nestao i počeo ja malo frfljati hehe i pofrfpljao brzinski i stao.Eto ti izgleda da imaš nekog svog to je super i još kad ložiš one uloge uh i ako te ide no coment. :D

. ima info mozda 2-3 puta u mjesec dana kad je pitanje single na teski ulog
By braa1234g
braa1234g wrote:
toshiba86 wrote:

. ima info mozda 2-3 puta u mjesec dana kad je pitanje single na teski ulog

Igram i narodnjake u maxbet 50-100 kvotica mozda na 20-60 eura ulizi po nekad
By toshiba86
viljasboas wrote:toshiba svuda te ima :D ajd laku noc
i pozdrav za nesmitha, trojke u 20e kad hoces slepce

U 20 god još koji mjesec fali pa da bude baš 20 god probao sam svašta bome.Samo onda je to bilo lako nije to bilo umreženo ko danas