Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mali10
#1794 Indiana(185,5)-NewYork - MANJE (ocekujem duze napade i dobre obrane+nema mela)
Portland(1.p.)-Miami Heat - 2 (ocekujem da ce se james i drustvo malo uozbiljit i dobit portland danas, jednostavno moraju krenut agresivno i ocekujem ih na pol. na nekih +10)

SS ukupna kvota:3,23 ... i da se nadovezem na JR Smitha...jako nestabilan igrac..pogotovo u Denveru..u NY malo discipliraniji i u formi je trenutno...ali 19,5+ na njega nikad nebi uzeo...uzima masu teskih suteva i donosi cesto glupe odluke...takoder nebi se iznenadio ako bude blowout Indiane...naravno nema mela feltona...al ako ude lose u tekmu sto nije nista cudno+ indina igra jebacku obranu nebi se iznenadio da ostane ispod...eto tolko od mene...sretno svima....
By ivan1988
#1795 evo danas ću izabrati nešto od ovih parova:
wade 21,5 over
kaman 12,5 under
chandler 12,5 under
cousins 17,5 više
west 15,5 under
By Pana
rampagejackson said

cipi cips said

Pana said

Tiket 1:
Portland - Miami 2 kvota 1,65 - Po meni zicer. Ma koliko Miami igra sa rezervama, mislim da lako dobijaju slabi Portland. Portland losiji ove sezone, a klupa im je nikada gora, dok Miami ima finu klupu sa dosta dobrih i iskusnih igraca koji ce jednostavno da demoliraju klupu Portlanda.

R.Allen 10,5 vise kvota 1,85 - Preniska mi je ovo kvota za Ray Ray-a. Sa njegovih 25 minuta po utakmici mislim da moze ovo lako da predje protiv slabe odbrane Portlanda.

J.R. Smith 19,5 vise, kvota 1,85 - Nacionalni heroj za danas. Bolnica u NY, svi su povredjeni http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif . U finoj je formi i u poslednjih 10 utakmica prosek mu je 23.4 po utakmici sto je odlicno. Ovaj par se sam po sebi namece i najrealniji je za danas.

Tiket 2:
Ovo cu odgrati i singl na jaci ulog, dakle J.R. Smith 19,5 vise

Prekrasna je klupa Miamia,prosli put ogromnih 11 poena,stvarno su potegnuli http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Ovaj Miami nikad vise na listic,svaki put kad odigram,zaseru uredno.

Ma pusti Panu, vidiš da veze nema. Kakav crni Miami zicer, još će ih Portland natamburat !

Videcemo veceras, Odigraj slobodno na Miami i podigni lepo pare sutra. Mani se provokacija. Proslu utakmicu su bili losi, ali tesko da ce ponoviti tako nesto. Svaki tim u NBA ima jacu klupu od Portlanda.
By NYK
Pana said

rampagejackson said

cipi cips said

Pana said

Tiket 1:
Portland - Miami 2 kvota 1,65 - Po meni zicer. Ma koliko Miami igra sa rezervama, mislim da lako dobijaju slabi Portland. Portland losiji ove sezone, a klupa im je nikada gora, dok Miami ima finu klupu sa dosta dobrih i iskusnih igraca koji ce jednostavno da demoliraju klupu Portlanda.

R.Allen 10,5 vise kvota 1,85 - Preniska mi je ovo kvota za Ray Ray-a. Sa njegovih 25 minuta po utakmici mislim da moze ovo lako da predje protiv slabe odbrane Portlanda.

J.R. Smith 19,5 vise, kvota 1,85 - Nacionalni heroj za danas. Bolnica u NY, svi su povredjeni http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif . U finoj je formi i u poslednjih 10 utakmica prosek mu je 23.4 po utakmici sto je odlicno. Ovaj par se sam po sebi namece i najrealniji je za danas.

Tiket 2:
Ovo cu odgrati i singl na jaci ulog, dakle J.R. Smith 19,5 vise

Prekrasna je klupa Miamia,prosli put ogromnih 11 poena,stvarno su potegnuli http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Ovaj Miami nikad vise na listic,svaki put kad odigram,zaseru uredno.

Ma pusti Panu, vidiš da veze nema. Kakav crni Miami zicer, još će ih Portland natamburat !

Videcemo veceras, Odigraj slobodno na Miami i podigni lepo pare sutra. Mani se provokacija. Proslu utakmicu su bili losi, ali tesko da ce ponoviti tako nesto. Svaki tim u NBA ima jacu klupu od Portlanda.

gledao sam dosta portlanda ove sezone,kopletirali su se..prva petorka im se sastoji od odličnih igrača koji se mogu miamiju suprotstavit.. na svakoj poziciji su pokriveni sa dobrim igračem..ja bi igrao 1 na portland jer je to ekipa puna potencijala od koje se još puno može očekivati jer su to sve mladi igrači koji će tek dosegnuti kroz koju godinu svoj maksimum..a klupa portlanda je jako malo minuta u igri pa to ne vidim kao veći problem... mislim da ta ekipa svakog moze iznenadit i ugodno i neugodno tako da u najmanju ruku treba preskočiti konačni ishod kod ovog para :)
By mhkladionicar
#1798 DeMarcus Cousins (Sacramento) over 17.5 1.85

J.R. Smith (New York) over 20.5 1.85

Paul George (Indiana) over 17.5 1.85

vidim da ce neki preskociti JR smitha ja sam ga ove godine redovno igrao i samo sam ga jednom promasio,covjek je pokazao da moze pogoditi iz svake pozicije,jedino sto me kod njega nervira je to sto u zadjih par utakmica kad udje brzo napravi 2faula i odma izadje,za georga necu puno pisati u dobroj je formi i u zadnjoj je protiv jamesa zabio 29poena iako sam gledao prvo poluvrijeme
cousinsa cu isto igrati jer sam ga ove godine dosta puta pogadjao over jedan je od najboljih na svojoj poziciju u ligi i pred njim je velika karijera,
By hardek
#1799 Šta kažete danas na Lillarda over 17,5? Ne vjerujem da ga Chalmers ili Cole mogu čuvat.

Tražim par uz Smitha koji da odigram i nikako da odlučim
By NYK
hardek said

Šta kažete danas na Lillarda over 17,5? Ne vjerujem da ga Chalmers ili Cole mogu čuvat.

ne slušaj nikog.. odigraj ono što ti misliš da bi prošlo.. pa zašto ne i lillarda,najbolji rookie zasad,ima puno samopouzdanja za tako mladog igrača,već je i zadnje šuteve počeo uzimati..
By canca
#1801 19,5 NYK - Smith J.R 2
Kud svi tu i mali canca :D . Covjek je u odlicnoj formi , Melo out , Felton out.. ne treba vise razloga zasto treba probati over , a i kada je Melo bio tu u zadnje vrijeme je u vecini utakmica isao u over. Uz ovaj par sam vezao Indianu , koja je odlicno odigrala protiv Miamia i mislim da bi trebala pobijediti oslabljeni NYK.

Vidim i da su neki protiv Miamia , ja mislim da bi ga trebalo probati na jedan tiket. Imaju seriju losih rezultata i igara i imam osjecaj da ce proraditi veceras.
By oklagija
#1802 D.Nowitzcki 18,5 OVER @1,85 Zadnje 4 utakmice Dirk je isao preko ove granice 3 puta i protiv Clipersa je zabio 15 poena uz nesto losiji sut od 38% ipak Clipersi su Clipersi a u Kingsima tesko da ga neko moze cuvati :) )

C.Caman 13,5 UNDER @1,85
By hardek
NYK said

hardek said

Šta kažete danas na Lillarda over 17,5? Ne vjerujem da ga Chalmers ili Cole mogu čuvat.

ne slušaj nikog.. odigraj ono što ti misliš da bi prošlo.. pa zašto ne i lillarda,najbolji rookie zasad,ima puno samopouzdanja za tako mladog igrača,već je i zadnje šuteve počeo uzimati..

odigrao sam Georgea više od 17,5 na kraju. hvala svejedno :D

sretno svima