Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By toshiba86
braa1234g wrote:posle prvok seta bilo je 67.5+ poklon max bet

Ma nije do tebe.Sa tvoje strane sve ok samo ti ljepi nego notifikacija ide kasnije 2-3 minute baš sam pratio ali ok ulovićemo nešto nema zime.Ima i Bet sve to jer nemamo svi maxbet . :D
By JohnnyNoCash
#180436 Wolf -4.5h 1 1.85

Pobjeda Wolfa sa 5 gemova razlike. Gledao sam Albota protiv juniora Kralla. Dobio ga mladi Amerikanac prvi set ubjedljivo i zasluženo, drugi set je bio i kvalitetniji sve do 4-4. Onda je vjerovatno pobjeda zamirisala i pao je psihički, počeo da griješi svaki drugi poen i na kraju izgubio. Wolf je rutinski riješio Holta, i to sam gledao. Nije mu dao šanse ni u jednom gemu čitavog meča, baš je rutinski odradio taj meč Wolf. Po kvaliteti je duplo bolji teniser, i ja vjerujem da još jednom rutinski ovdje slavi, jer da je malo više stabilnosti bilo, Albot bi ispao u prvom kolu.
By Robo21
Robo21 wrote:21:00 Man UTD + Rashford daje 2,50
Nema puno mudrovanja ovdje. Rash u bolesnoj formi od povratka sa SP-a, 11 golova, više od cijelog Chelsea što je uistinu impresivno. Protivnik po mjeri, ekipa Leedsa čiji je trener prije 3 dana nakon poraza od Nottinghama napustio klub i evidentno je da je situacija u svlačionici nikakva i teško je da su se mogli do danas oporaviti. Leeds još nema pobjedu u PL na Old Traffordu od 15 odigranih utakmica, dok United lovi Citya na drugom mjestu, a Marcusa biram zbog:
1. Brutalna forma
2. Ima priliku izjednačiti Rooneyev rekord iz 2012. i postati uz legendarnog Wayne-a igrač koji je u 6 uzastopnih ligaških pobjeda na domaćem terenu postigao barem pogodak. Leeds bez motiva, puno puštaju po bokovima i očekujem da Rashford nastavi ritmom kojim je krenuo nakon SP-a.

Pad, užasno prvo poluvrijeme i otvaranje drugog koštali United punog plijena i izjednačavanja sa Cityem. Rash standardno pogodio, ali nedovoljno za tri boda
By Jeffrey
#180496 Magdeburg manje 30.5 golova Bet/ lokali
- wisla zna doma odigrati odlično, tvrdi su i njima puno jače napadačke ekipe od Magy nisu dale 31 gol. Ono što je najbitnije Magy fale dva jako jako bitna Magnusen, i sad se protiv Kiela ozljedio Saugstrup , dofurali su Lipovinu mjesto beka Igija Magnusena ali sad nemaju dobrog igrača na liniji i bez pravog pivota Wisla će se moći bazirati na taj vanjski šut. Dodao bi tu i umor teška tekma protiv Kiela i nebi se čudio da Wisla ovo uzme a plaća se 3.5
By kokolo50
#180527 Aaron Palmarsson (3.5) over 1.75 Germania

Osobno ga sinoć odigrao po 1.85 u Supersportu,ali tamo je over danas 1.65. Sve je zatekla vijest o mogučem kraju karijere Mikela Hansena. Njegovim odlaskom otvoria se rupa na poziciji LV. Tu su mladi Klove i Thomadsen koji do sada nisu zabijali u LP,ali danas možda dobiju koju minutu da odmore Palmarssona. Aaron je "po vokaciji" srednji vanjski,ali vidjeli smo na zadnjem SP-u da je za Island igrao poziciju LV. U derbiju i pobjedi protiv GOG-a prije 5 dana upravo su Palmarsson i Claar bili najbolji strijelci ekipe sa po 6 golova. Očekujem i danas da oni povuku iz vanjske linije a izabrao sam Palmarssona jer je granica na Claara več polako 4.5. Uz njih dvojicu očekujem da povuku i krila Barthold (5.5) jer izvodi sedmerce,te Bjornsen kojega ču uvijek uzeti na grani (2.5). Pošto nema Hansena ukoliko Barthold fula penal vrlo lako bi Palmarsson mogao biti sljedeči izvođać,pa mi je to još jedan plus za over.

Barcelona - Elverum (zbroj golova 2.pol.) 32.5 over 1.75

Ovo igram iz čiste filozofije Barcine igre kada je veliki favorit u LP. Prvo poluvrijeme se igra puno čvršća obrana,a onda run and gun u drugom dijelu. Obje ekipe igraju brzi rukomet,tako je u 1.tekmi u Norveškoj bilo čak 46-30 za Barcelonu,s tim da su oba poluvremena završila 23-15. Barcelona je u toj tekmi imala nevjerojatan šut 46/51 !? pa pretpostavljam da su golmani Elveruma bacili belu na klupi umjesto branili. Barca bi danas lako mogla do 40 golova,jedino je pitanje Elveruma koliko će on zabiti u gostima, tako da sam od 1.pol. i cijele tekme izabrao over 2.pol.
I osječao se kao Hugo iz TV serije "ajde,izaberi jedan broj,sigurno češ pogiješiti !"...