Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#180708 Nije to praznovjerje, već svi smo imali iskustva kad smo padali nemoguće, al baš nemoguće. Ja lično čekao under 17.5 valanciunasa protiv clevalanda jednom za baš velike pare (bilo bi mi najveći dobitak ikad). 10 je imao 2 minute do kraja, na -20. Kontam evo to je to. 2+1, trojka i 40 sekundi do kraja ostade sam u reketu i 18 :D
By Gile777
JohnnyNoCash wrote:Nije to praznovjerje, već svi smo imali iskustva kad smo padali nemoguće, al baš nemoguće. Ja lično čekao under 17.5 valanciunasa protiv clevalanda jednom za baš velike pare (bilo bi mi najveći dobitak ikad). 10 je imao 2 minute do kraja, na -20. Kontam evo to je to. 2+1, trojka i 40 sekundi do kraja ostade sam u reketu i 18 :D

Ahhahaa...a jbga
A pazi Ivey 5 asistencija već, a Hayes stručnjak...šut 0 od 6 protiv Spursa koji za obranu neznaju, ni ne pokušavaju je igrat :lol: :lol:
By iDjoleQ
#180710 Jezive su se stvari znale padati... Kao juce da je bilo cekam CJ + covjeku na poluvremenu fali poen i posljednji par na narodnjaku... Masi iz igre sve sto se promasiti moze i obara me a poen falio :roll:
By UcenikBGD
petko87 wrote:Ti se sali evo Embid sut nije uzeo celu 2/4, jebes ti tu salu kad su pare u pitanju…

Cekaj samo Ucenik da ti vidi ovo :shock:

Imao je srece sto sam se tek sad probudio, vidim prosao Embiid 35 i sad procitah ovo i iznervirah se!!! Veruj mi da sam procitao tada da bi mu jebo sve po spisku!!! Nekim ljudima stvarno treba crtati ne pisati, da je zabranjeno srati dok je voz u stanici!!! Ne mogu da verujem jeboote, odo da spavam podize mi pritisak u reprizi utakmica ono sto se kaze
By doca
UcenikBGD wrote:
petko87 wrote:Ti se sali evo Embid sut nije uzeo celu 2/4, jebes ti tu salu kad su pare u pitanju…

Cekaj samo Ucenik da ti vidi ovo :shock:

Imao je srece sto sam se tek sad probudio, vidim prosao Embiid 35 i sad procitah ovo i iznervirah se!!! Veruj mi da sam procitao tada da bi mu jebo sve po spisku!!! Nekim ljudima stvarno treba crtati ne pisati, da je zabranjeno srati dok je voz u stanici!!! Ne mogu da verujem jeboote, odo da spavam podize mi pritisak u reprizi utakmica ono sto se kaze

Cuo sam za tebe momak. Pricaju da si najjaci preko tastature :D :D :D