Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Idem danas sa dvije tekme na kartone u double:
Favbet koef 3.06
Getafe-Rayo over 6.5
Angers-Auxerre over 3.5
- ukratko Getafe Rayo gradski derbi, oba kluba iz Madrida, Getafe predgrađe Madrida i tu se gleda tko je 3 klub u gradu nakon Atletika i Reala, Getafe visi opstanak, Getafe jedan od grubljih, preko 3 su po tekmi, Rayo na 2.5 . Sudi Diaz dr Mera top za kartone skoro 7 prosjek. Getafe gori tako da još jedan + za okladu.
Angers Auxerre inače ne volim Fra ganjati+ ali idemo probati, dvoboj davljenika, zadnji i predzadnji pa Angers ako ovo kihne nek se pakira za 2 ligu. Vrti se Angers na 2 karton po tekmi, Auxerre na 1.5 sudi Leonard oko 3.5 po tekmi tak da je to tu negdje, očekujem da će presuditi važnost tekme, i bilo bi idealno da domačin što prije povede

Neće više Fra liga na moj listić nikad više, što se tiće kartona, najodvratnija za kartone.
By JohnnyNoCash
#180949 Wu pobjeda i 25.5+ 3.20 sve kladionice

Nisu kladionice budale kad postave granicu gemova, dakle dva TB minimalno ili tri seta. Pisao sam o Kinezu kad je bio AO, kvalitetu ima, po meni buduci top 20 igrac u najmanju ruku, a moze i dalje, ovdje rijesio Mannarina Šapovalova i Fritza. Isner div američki, znamo svi o njemu kakav je igrac. Blizi mi je Wu za pobjedu i to mi je sigurnija opcija ali uzecu i over gemova jer mislim da John moze minimalno set uzeti. Prosle godine Dallas open uzeo Opelka, pa je ocito da divovima odgovara podloga i uslovi
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:2 DOUBLA

ŠIBENIK-LOKOMOTIVA 1X
MONTPELLIER-BREST 1X

Na Šubicevcu danas lipo vrime, ocekuje se solidna posjeti, novi stari trener Herr Čanadi je to posložia odma, dobia roster kakav narančasti dugo nisu imali, svi igraci koji su sada na zimu došli pod novim vlasnikom su pojačanja za ovu ekipu, Goricu su razbili ali igrali su nogomet, napadacki i agresivno od prve minute, napokon i Dolcek igra koji je klasa, Cop je doktor baluna za hnl, lokomotiva igra sa dicom plus par iskusnijih, nisu loši ali nemaju se nadati ovdi bodovima, domacin odlicno raspoložen, Arai je na motoru, nema tog beka u ligi koji može na širokom prostoru sa njim, najbrži igrac lige uvjerljivo, za hrabrije Čop i kec, to sam igra prvi dio sezone na 12 kvoti i ušlo je
Kod francuza utakmica za 6 bodova, domacin je bolji tim, igraju kuci, ako ovo izgube ima da glave lete, nema neke specijalne analize, bolji tim, jako dobar trener plus igraju na domacem terenu

RIJEKA-GORICA 1
AJAX-WAALWIJK 1

Ovo malo jače igram, nakon 92 dana konačno na Rujevici, bit će više nego dobra posjeta, Jakir i ekipa prvi put doma, na Kvarneru napokon sunce u vremenskom i nogometnom smislu, trenira se nikad jace, ekipa leti od samopouzdanja, spremni su kao u vrijeme Keka, fizicki mislim, mlada i poletna ekipa kontra Gorice koja samo zna stati u 2 dupla boka i cekati da se nesto otvori a nema se sta otvoriti kad nemaju plan igre prema naprijed, da se ne lažemo ispali su iz lige, nemaju kvalitet, samo teorije im igra, Jakir je odma smirio eventualnu euforiju nakon hajduka, maksimalno odgovorno i sa željom ce se uci od prve minute i 3 boda ostaju na Rujevici, za hrabrije Frigan daje i kec, u strasnoj je formi, ovaj mali ce donjeti milijune klubu to sam siguran
Ajax sve osim debelom hendikepa bi bila sramota, u formi su opet, u igri za titulu, novi trener to poslozio i ekipa igra u skladu ocekivanja, gosti malo slabiji od kisele vode

moja isprika samom sebi i vama za šibenik, nemam komentara, ovo se neda objasniti, da su ljudi nocas pili do jutra odigrali bi bolje
2 PARA ZA KESU ZATO, JOŠ SE U LAJVU GURALO RIJEKU NA 2,30, SAMO NA TOME 200€ čisto, moglo je bolje ali eto, idemo jako i dalje
By MTD
JohnnyNoCash wrote:Wu pobjeda i 25.5+ 3.20 sve kladionice

Nisu kladionice budale kad postave granicu gemova, dakle dva TB minimalno ili tri seta. Pisao sam o Kinezu kad je bio AO, kvalitetu ima, po meni buduci top 20 igrac u najmanju ruku, a moze i dalje, ovdje rijesio Mannarina Šapovalova i Fritza. Isner div američki, znamo svi o njemu kakav je igrac. Blizi mi je Wu za pobjedu i to mi je sigurnija opcija ali uzecu i over gemova jer mislim da John moze minimalno set uzeti. Prosle godine Dallas open uzeo Opelka, pa je ocito da divovima odgovara podloga i uslovi

Prvi put gledam ovog Kineza. Ima servis kao Jelena Jankovic. Sa ovakvim servisom se tesko dolazi do pobede i protiv mnogo slabijih igraca od Iznera...
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:Wu pobjeda i 25.5+ 3.20 sve kladionice

Win :mrgreen: 67 76 76

@MTD, jedna lasta ne čini proljeće, složio bih se da mu servis nije najjače oružje, ali da je toliko slab, nije nikako. Meč je mogao otići na obje strane, ali ako si gledao, vidio si kakve čelične živce ima Wu. Prvi osvojen turnir u karijeri iz serije ATP 250, i vjerujem samo jedan u nizu što ga čeka. Momak ima 23 godine, od toga je 3 godine profesionalne karijere imao pauzu zbog povrede. Budući top 20 igrač samo da ga povrede zaobiđu, također prvi Kinez u open eri koji je osvojio ovaj turnir :D
By MTD
#181047 Svaka cast bajo na prolazu, i svaka cast ako si uspeo ono da gledas do kjaja. :)

Ja sam odustao od gledanja nakon prvog seta, a na kraju mi se nije ni isplatila njegova pobeda je me oborio Memfis u hendikepu.

Slabije da bi on okrenuo da su ovi nesrecnici dosli. 44 asova Iznera. :mrgreen:

Jos jednom cestitke, odlicna kvota.
By JohnnyNoCash
#181050 Znam da nije bila ljepota za gledanje, ali je ovaj odlučujući TB bio odličan.. Karlović drži rekord po ispaljenim asovima u mečevima na 2 dobijena seta (45), Isner danas (44) i Mark Philippoussis (44). :D Mora još John raditi da prestigne velikog doktora :lol: Hvala drug, šteta što nisi naplatio, i ja sam mogao ovo još više naplatiti da je bilo sreće sa Božićem... ali dobro i ovako Image
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Max stake
Sporting- Porto over 7 cards Favbet 1.85
- derbi kola, a i derbi velikih rivala u Portugalu, Sporting traži pobjedu da se uključi u borbu za mjesto koje vodi u LP, a Porto pobjedu da se približi utrci s Benficom za 1 mjesto, ogromna važnost tekme. Sporting jedna od najgrubljih ekipa u Portugalu, 59ž2C što ispada debelo preko 3 u prosjeku, Porto 34ž2c što ispada 2 u prosjeku. Kad se gleda medusobno, nedavno u kupu 8ž,1c , pa prije toga i prvenstvu 5ž1c, obično bude kartona kao u priči.
Sudi Diaz top sudac za kartone ove sezone na prosjeku 6.5 po tekmi. Ove sezone sudio dva derbija u Portugalu, Porto Braga 6ž1c, i Benfica Sporting 7ž tako da vjerujem da ide opet na 7+.
Može se probati i crveni karton vjerujem u duplanje žutih ili izravan

Ispričavam se ekipi za ovaj pad, samo 5 ž, stvarno šta reći za Portugalce kamilica od tekme, ponovio bi ovaj tip opet a i budem, svaki derbi u Portugalu je meni na ovu marginu +, dovoljno je reći da je bet otvorio na 8.5 a i Favbet kasnije korigirao na 8.5 jednostavno pik na mjestu ali nije došlo.