Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
RussellWestbrook wrote:Skace ovaj robert dobro, bice 14 skokova do kraja lagano

Smesan i glup pokusaj ha ha ha da se nasmeje neko da ne propadne fora, ali sta ocekivati nego glup pokusaj od glupog coveka
By yoldza
UcenikBGD wrote:
malsha9323 wrote:Sta reci, White-u usage rate kao Brown-u, a granica 10p niza...

Ma kenja Yoldzic ko foka. Lik je koristan veoma da se uzmu pare, on prdi u prazno kao i obicno :mrgreen:

Šta kenjam lik šuta 0/5 i dolazi do 11 poena ...? Ako ti nije cigla jbg...e sad što će on uzeti 20 šuteva to je druga priča...
By UcenikBGD
toshiba86 wrote:
malsha9323 wrote:Sta reci, White-u usage rate kao Brown-u, a granica 10p niza...

Ali vidi ima i 7 asista bome.

Ma slusajte samo ovog Svabenzija on se razume u sve, kaze nije gledao lika koji vezao 9/9 overe u zadnjih 9 meceva a tvrdi da je cigla panj itd itd.
By UcenikBGD
yoldza wrote:
UcenikBGD wrote:

Ma kenja Yoldzic ko foka. Lik je koristan veoma da se uzmu pare, on prdi u prazno kao i obicno :mrgreen:

Šta kenjam lik šuta 0/5 i dolazi do 11 poena ...? Ako ti nije cigla jbg...e sad što će on uzeti 20 šuteva to je druga priča...

Ajde sada postajes i ti ono da ne kazem, pa jel cilj da se pogodi tip postavljen ili da se broje sutevi i procenti. Postajes kao navijac cigojnera koji sada broje poene domacih igraca kad ne znaju gde se nalaze a Partizan gazi redom
By yoldza
#181004 Jest cigla ali ima usage što je istina...inače Ast su mu na metar pola od njih su slučajne Ast od tih 7 jedna je bila za alley up..gledate li vi utak ili samo stats
By yoldza
#181005 Druže ja sam stavio svoje pare na Aldami preko lik šuta 0/5 stavio na White under lik uzeo 10 šuteva i ima 11 poena ...šta ti je tu nejasno.? Stavio sam tiket koji kurac hoces
By UcenikBGD
#181006 I sinoc je Jordan Poole krenuo 0/5 za tri pa je ubaci 29 poena!!! Tatum je svoje overe davao sa po 30 i kusur suteva i brdo slobodnih pa ga tretiraju kao 3.favorita za MVP.
White sutira u februaru 56 % iz igre i 50% za tri poena 17/34 i on je cigla ??? Pa sta su oni od 35 ili 40% suta za tri?