Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
yoldza wrote:Druže ja sam stavio svoje pare na Aldami preko lik šuta 0/5 stavio na White under lik uzeo 10 šuteva i ima 11 poena ...šta ti je tu nejasno.? Stavio sam tiket koji kurac hoces

Necu nista. I ja sam svoje pare stavio na RW + skokovi, pa neki RW ali imaginarni dolaze ovde i malerisu namerno da provociraju, to igrom slucaja nisi zapazio jeli?
By toshiba86
#181008 @UcenikBGD

Ajde nemoj paliti vatru.može se i normalno raspravljati.Ne treba neke riječi koristiti.Uostalom jeb svi igramo sa svojom lovom pa šta bude.Koliko puta ispušimo i dobijemo a uvijek dobije samo kladionica kako god okreneš.
By UcenikBGD
RussellWestbrook wrote:Skace ovaj robert dobro, bice 14 skokova do kraja lagano

Evo to su tvoji ortaci sa Foruma, nije tip dao nijedan ali je dosao da podjebava i malerise na pola poluvremena kad je imao 2 skoka. Sada kad je 5 na ht cuti ko pizda i ceka kraj,ako bude 9 onda ce da se pojavi i da se sali i zeza a ako ode u 10+ onda ce se pravi naivan i cuti i smrdi u svojoj jazbini!!!
By UcenikBGD
toshiba86 wrote:@UcenikBGD

Ajde nemoj paliti vatru.može se i normalno raspravljati.Ne treba neke riječi koristiti.Uostalom jeb svi igramo sa svojom lovom pa šta bude.Koliko puta ispušimo i dobijemo a uvijek dobije samo kladionica kako god okreneš.

Kakvu vatru? Jesi ti slep. Lik koji nije dao predlog dolazi da me zajebava na moj predlog Wilijams skokovi, i ja palim vatru, ajd uzivaj i iskuliraj leba ti.
By yoldza
#181011 Protiv koga on tako šutira ? Inače šutiš za Ast kad sam ti stavio sliku lik skoro 4 min manje u drugom unitu ima 1.5 Ast više prosječno !!!! White protiv Charlotte,Detroit kad Luka trpa onda su kante kad trpa White onda su neki timovi koji se broje kao neki kurac u nba
By UcenikBGD
#181013 Pa igraj evo taman kad sam uplatio izlazi info sa je Brogi out...za mene je White bio i ostao cigla kako on dolazi over to Sam on zna i da njemu je mušterija ove sezone Charlotte pitanje je kome taj raspali klub nije mušterija

O ovome se raspravljam sa likom koji je napisao ovo?
Neko je igrao over poena White, covek je odigrao minus i ima ove argumente da je cigla i da samo puni Sarlota, ja sam mu rekao da je vezao 9/9 overa i da ima sut preko 50% i iz igre i za tri poena. Nikakva svadja ni vredjanje,samo argumenti i cinjenice. Pricamo u lajvu gde je i mesto za vreme utakmice,da ne bude posle kad se zavrsilo komentarisemo
By UcenikBGD
yoldza wrote:Protiv koga on tako šutira ? Inače šutiš za Ast kad sam ti stavio sliku lik skoro 4 min manje u drugom unitu ima 1.5 Ast više prosječno !!!! White protiv Charlotte,Detroit kad Luka trpa onda su kante kad trpa White onda su neki timovi koji se broje kao neki kurac u nba

Luka zeli da bude no1 i MVP, jesi ti krsten, poredis Luku Doncica i ovog malog Whitea???
Koga da White puni pored Tatuma i Browna koji uzimaju po 20 30 suteva svaki mec, o cemu pricas? Broje se jedino overi i underi u opkladama to jest dal si pogodio ili nisi, ne znam sta je nejasno u tome da kada nema Browna u timu ovaj White dolazi u over
By UcenikBGD
yoldza wrote:Protiv koga on tako šutira ? Inače šutiš za Ast kad sam ti stavio sliku lik skoro 4 min manje u drugom unitu ima 1.5 Ast više prosječno !!!! White protiv Charlotte,Detroit kad Luka trpa onda su kante kad trpa White onda su neki timovi koji se broje kao neki kurac u nba

Ne znam sta treba da kazem za Wall Dzekson pricu?
To je kao da poredis Timoti Dankana i Mason Plampa sada? Mason moze da ti pruzi nesto ako ga imas u timu a Dankan jok jer ne igra vise. Tako i Wall sada je lik koji ne moze da igrab2b utakmice i ne moze da ti pomogne u plej offu jer je invalid zbog povreda,a Redzi moze da im da nesto u plej offu i borbi za titulu,jedino ako mislis da Marej igra po 48 minuta ili da vrate Kampazza ako Bodiroga oce da keca Cigane pa mu produzi zabranu do prvog maja