UcenikBGD wrote: Dare Bacis pogled na danasnje predloge u ligi, pa vidis ko je predlozio pa prica nesto,a ko nije predlozio nista a prica i provocira.
Dođeš na forum, ostaviš nešto ako imaš, ko hoće nek isprati, ko neće ne mora i tu bi se trebalo sve završiti!
Zašto imaš toliko potrebu da nekome nešto objasniš i dokažeš??? Ako te neko proziva, vrijeđa ili sere na pick posle tekme meni piši PM ide ban iste sekunde.
yoldza wrote:srkii wrote:2paNN wrote:Al mu ja nadjem vece uvek, al bukvalno ja msm da sam najvise puta pao na Tatuma u poslednje 2-3 godine.. lik 3/16.. i totalno bezvoljno deluje. Haos
Ne može u istu rečenicu u trci za mvp sa Nidžom
Ante će biti MVP 99%
Istinu zboriš. Da sam ja ovo rekao vas bi nekoliko već diglo nos.
Ali ovo je možda najrealnije. I Embiid se isto digao, ali Ante je brutalan u zadnjih 20 dana, jako se digao, poeni, skokovi i deff.
RussellWestbrook wrote:Skace ovaj robert dobro, bice 14 skokova do kraja lagano
Evo na pola 2/4 kad je imao 2 skoka!!!
Vrlo dobro svi znamo o cemu se radi i ko je predlozio koji 7 tipova u takmicenju!!!
yoldza wrote:Ja ne znam na koga misli stavio sam tiket sa White under pre utak nekih 2 sata rekao drugom članu da igra over jer baš tad izlazi info da ni Brogdon ne igra i on dolazi u live meni govoriti kako ja lutam gluposti da igrač koji šuta u utak 8/20 nije cigla nego vadi iz prošlih utak gdje se ne igra deff neki % naravno u NBa nekad te ostave kad znaju da si cigla da preko ruke ne znaš itd...kad ga sad shvate ozbiljno onda će da vidimo White igracinu...ali to nema veze da ga je trebalo igrati iver i sad i zadnjih 9 ali on pokušava da sebe digne na osnovu drugih ...najgori su ljudi koji cipelare nekog kad je dole kad se naslađuje kad neko promaši itd...ali ja sam mu pisalo PM pa sam mu rekao to što mislim
Prvo nemoj da lazes da sam ti rekao da lpas gluposti.
Samo sam rekao da lik nije cigla i da sutira 56% iz igre i 50% za tri poena 17/34.
Nadji gde sam te uvredio tako, ti si rekao da sam drkadzija koji ti prica da lik sutira 50% a on mozes misliti opali 40% ovaj mec.
yoldza wrote:Ja ne znam na koga misli stavio sam tiket sa White under pre utak nekih 2 sata rekao drugom članu da igra over jer baš tad izlazi info da ni Brogdon ne igra i on dolazi u live meni govoriti kako ja lutam gluposti da igrač koji šuta u utak 8/20 nije cigla nego vadi iz prošlih utak gdje se ne igra deff neki % naravno u NBa nekad te ostave kad znaju da si cigla da preko ruke ne znaš itd...kad ga sad shvate ozbiljno onda će da vidimo White igracinu...ali to nema veze da ga je trebalo igrati iver i sad i zadnjih 9 ali on pokušava da sebe digne na osnovu drugih ...najgori su ljudi koji cipelare nekog kad je dole kad se naslađuje kad neko promaši itd...ali ja sam mu pisalo PM pa sam mu rekao to što mislim
A mislim na RW znas dobro da ne mislim na tebe!!!
UcenikBGD wrote:malsha9323 wrote:Sta reci, White-u usage rate kao Brown-u, a granica 10p niza...
Ma kenja Yoldzic ko foka. Lik je koristan veoma da se uzmu pare, on prdi u prazno kao i obicno
Prdi u prazno kao i obično
Recite mi zašto je bitno ovde na formumu ko će biti mvp??? Je l’ neko uplatio neki novac na to???? Daj ljudi nemojte se zajebavati, u februaru da kažete ko će biti mvp??? Ja to nikako ne shvatam?!