Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Robo21
#181733 15:00 Man United - Leicester GG 1,7
Vragovi nanizali dosta teških utakmica zadnjih mjesec dana, igrali su tešku utakmicu kontra Barce prije par dana a malo prije toga imali i duplo kolo PL, a i dalje su aktivni u kup natjecnajima. Mislim da bi ovo mogla biti utakmica gdje će se odigrati lepršavo jer je jučerašnji dan PL razočarao, barem sa golovima, a da su gosti u blagom usponu forme što govori podatak da su zadnje dvije ligaške postigli 8 i primili tri gola. Tukli su Villu u gostima 4 2 i na svom stadionu slavili protiv smušenih Spursa 4 1. Ovo je idealna prilika za Lisice da nastave dobar niz, ali ne mislim da će United pasti bez ispaljenog metka. Naravno, tu je Rashford koji sam može okrenuti utakmicu u drugom smjeru, ali mislim da i ako United pobjedi, da neće završiti utakmicu prazne mreže i da ovdje možemo očekivati golijadu.
By Robo21
#181734 20:45 Toulouse - Marseille 2 1,9
Tudorovi momci u dobrom ritmu igraju cijelu sezonu. Trenutno su okrenuti samo na prvenstvo i kup jer su nesretno ostali bez Europe, ali to im daje perfektnu priliku za napad na prvo mjesto prvenstva. Bit će ovo iznimno bitna utakmica za goste jer pobjedom se mogu približiti (po trenutnom rezultatu jer dok ovo pišem PSG igra 2:2) na samo 3 boda od Parižana, a onda sljedeće kolo poslastica prvenstva: Marseille - PSG izravni dvoboj prve dvije ekipe prvenstva. Toulouse dobra ekipa, iskreno nisam očekivao ove predstave koje pružaju, ali ipak mislim da se Marseillea ovdje sve pita. Zadnjih 5 utakmica obje ekipe osvojile su po 10 bodova i obzirom da Toulouse preferira igru na dosta golova i tranzicija, možemo očekivati i golove. Marseilleu nije strano igrati na golove obzirom da su treća ekipa sa najviše postignutih golova ove sezone, odma iza PSG-a i Monaca. Zadnjih 5 međusobnih Marseille sve pobjede, Toulouse (naravno zbog dosta vremena provedenog i u nižim rangovima francuskog nogometa) nema pobjede od 2012. godine kada su minimalno slavili, ali su te sezone i bili bolje plasirani od Marseillea. Prevelik je ulog za goste da ovo danas kiksaju tako da očekujem dobru utakmicu i pobjedu Marseillea koji kreće po naslov prvaka Francuske jer moraju pokušati iskoristiti zgusnuti raspored PSG-a zbog dvomeča sa Bayernom u LP i prvenstvenim utakmicama.
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:PSG-Lille 1 i vise od 2,5 zuta 2,15 PSK

PSG ima 3 poraza u nizu, situacija unutar ekipe je losa ali su preveliki da bi bili bez pobjede tako dugo. Danas igraju sva 3 carobnjaka gore i tesko ce to Lille obraniti. S druge strane u zadnje 3 utakmice na Parku Princeva bilo je 6,10 i 8 kartona a sudac je dosta zobar za zute. Sudio im je u kup susretu prije 2 godine i dao 8 komada iako je PSG dobio glatko 3:0... PSG u problemu i moraju bit agresivni a Lille poznat kao ekipa koja dosta kartona zaraduje. Za mene jako dobro duplanje za dobar pocetak dana, za hrabrije i 3,5 ili 4,5 zuta over nije losa opcija

Vise srece nego pameti, proslo i 4,5 zuta over ako je netko riskirao...Jedan je Leo :D
By enemies
enemies wrote:Hajduk - Gorica 1 i manje od 5.5 zutih kartona @2,35 PSK

Hajduk i dalje u lovu na Dinamo, i ako ih misle ugroziti ovakve utakmice moraju dobivati. Iako ne briljiraju bas u drugom dijelu prvenstva, na krilima pobjede u Varazdinu prosli vikend ocekujem da danas uzmu sva tri boda protiv Gorice koja je vec s nogom i pol u drugoj ligi i samo ih cudo moze spasiti od ispadanja. Sto se tice suca, Pejin nit smrdi nit mirisi, na prosjeku je nesto vise od 4 kartona, sudio je prosle godine jedan njihov dvoboj na Poljudu gdje je podjelio samo 3 kartona u utakmici u kojoj je Hajduk rano poveo i ostao je taj rez do kraja. Nesto tako slicno ocekujem i danas, da Hajduk od prve minute nabije visoki presing i zabije rani gol pa da odvede utakmicu u neke mirnije vode i odmori mozda neke igrace jer slj vikend se igra derbi u Zagrebu i to ce biti jedna od presudnih utakmica u borbi za titulu. No kao sto sam rekao, da bi ostali u borbi ovakve utakmice jednostavno moraju pobjediti.
SS nudi granicu na kartone 4.5 sto mi je realnije.

Lost, 2:1 ali 7 kartona
By Jeffrey
#181745 Getafe-Valencija tip over 6.5 cards bet 1.8 koef
- borba za opstanak, tko popuši zakoračit će jednom nogom prema 2 ligi, 19 i 18 se bore, bodovi u takvim tekmama vrijede dvostruko, tako da VAŽNOST TEKME IMAMO kao segment za kartone
- statistika: Getafe u top 5 ekipe po grubosti, 21 kolo 57 ž 7 C Valencija puše im u vrat po tom pitanju 55/5 što ispada debelo preko 3 u prosjeku svaka ekipa, tu smo pokriveni. Sudi Melero Lopez vadi oko 5 kartona ps ne spada niti u underaše niti overaše, ali vjerujem da ide večeras na 7-8.
Kad igraju medusobno ova dva kluba unazad tekme: i to ove sezone 9ž2c, sezona prije toga 12ž, pa 10ž2c, pa sezona prije toga 7ž1c , 13ž2c, pa sezona prije 8ž1c, itd... doslovno se tuku kad igraju....
- slijedi težak raspored za oba dva kluba tako da vjerujem da ovdje će iči oštro na nož da dodju do tri boda.
Napadam za jači ulog 6.5 kartona i za sitno crveni karton po koef 3.5 jer statistički međusobno dobijaju crvene, a i ove sezone su skloni C kartonu.
Sretno tko prati
Lp
By SergioRodriguez
Jeffrey wrote:Getafe-Valencija tip over 6.5 cards bet 1.8 koef
- borba za opstanak, tko popuši zakoračit će jednom nogom prema 2 ligi, 19 i 18 se bore, bodovi u takvim tekmama vrijede dvostruko, tako da VAŽNOST TEKME IMAMO kao segment za kartone
- statistika: Getafe u top 5 ekipe po grubosti, 21 kolo 57 ž 7 C Valencija puše im u vrat po tom pitanju 55/5 što ispada debelo preko 3 u prosjeku svaka ekipa, tu smo pokriveni. Sudi Melero Lopez vadi oko 5 kartona ps ne spada niti u underaše niti overaše, ali vjerujem da ide večeras na 7-8.
Kad igraju medusobno ova dva kluba unazad tekme: i to ove sezone 9ž2c, sezona prije toga 12ž, pa 10ž2c, pa sezona prije toga 7ž1c , 13ž2c, pa sezona prije 8ž1c, itd... doslovno se tuku kad igraju....
- slijedi težak raspored za oba dva kluba tako da vjerujem da ovdje će iči oštro na nož da dodju do tri boda.
Napadam za jači ulog 6.5 kartona i za sitno crveni karton po koef 3.5 jer statistički međusobno dobijaju crvene, a i ove sezone su skloni C kartonu.
Sretno tko prati
Lp

Ovaj par vec godinama igram zute i crvene, neznam gdje sam vidio toliko kartona a da nije neki derbi kao izmedu Getafea i Valencije. Odlican par, igram bez ramisljanja
By Ninca90
yoldza wrote:Ninca jesi ti onaj lik što je par puta pobjedjivao na takmičenju u klađenju po par hiljada dolara ?

Jeste brate. Dva puta godišnju po 10k EUR i jedno 10-15 onih mesečnih po soma. To je bilo pre 5-6 godina, više nisam na BE sajtu. Gotovo sa tim.