Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:taman te hocu pitat odakle ti da Weber puca penale, a i odakle da ce igrati cijelo vrijeme? Mislim u odlicnoj je formi i dosta zabija ali odakle da ce igrati cijelo vrijeme?

mislim da si ga zamjemio sa robertom iz fuchsea...philip je srednji vanjski

Ma pucao je on sad nedavno penale protiv Lemga, ali Smiths je prvi, nisam ga zamijenio, već sam kod sedmeraca se zajebao. Ali igra skoro cijelo vrijeme u top je formi. Trebao bi biti 2 izvodjač sedmeraca, stojim kod pika.
By Jeffrey
#181863 Par infa Nexe se pojačalo,
Štrlek upravo potpisao za NEXE... Vrlo vjerojatno i mali Glavaš, Još je u igri jedan vrlo vjerojatno pivot
Bezjak potpisao...
By kokolo50
#181867 Bjornsen 2.5 over 1.65 SS - "Dedu" se uvijek isplati igrati dok je ova margina. Biti će golijada sa Elverumom pa bi i on trebao do tri gajbe.
By Jeffrey
#181871 Zagreb (+3.5) - Magy tip 1 večina klada 1.8 koef
- igrao sam nedavno Wisla - Magy h1 kad sam predlagao i pobjedu Wisle a što se dogodilo e sad čisto ili slično mislim, vjerujem Zagrebu da može pružiti dobar otpor a zašto kao prvo Magy oslabljen i to 3 bitna, Pettersen, Ingi Magnuson( najbolji igrač, prvi izvođač sedmeraca) , Saugtrup.
Zagreb imao onu otkazanu utakmicu, odmorniji su, i kompletni za danas. Karte su free i očekuje se podrškao kao i protiv Psg, uspjeli su Parižane držati u egali vjerujem da mogu i Magy. Ovo ako Magy dobije bit će u gol dva
By SergioRodriguez
#181873 Double PSK 2,56

Gal Marguc over 3,5 1,60

Desno krilo Celja je u odlicnoj formi i samo ga PSK daje na 3,5 i moram to iskoristiti. Marguc je u ove 2 utakmice nakon SP prvi izvodac 7m i to dodatno daje na tezini ovoj okladi. Dao je 8 Barceloni i 5 Nantesu u zadnje dvije utakmice a danas je na rasporedu Kiel. Kiel prima puno sa krila pa su im tako od Szegeda dobili 6, Kielcea 11 i Magdeburga 11 golova sa krila i to samo iz igre. Marguc dobije dosta lopti na krilo, neka kontrica, koji sedmerac i on mora prepisati ovu granicu

Garciandia over 2,5 1,60

Garciandia je u odlicnoj formi, dao je 3 komada Aalborgu i 6 Kielu neki dan gdje je bio najbolji strijelac Szegeda. Njegova zamjena Tonnesen je u obje utakmice zabio po 1 gol i danas ocekujem vise minutaze i dosta forsiranja od strane spanjolca. Barceloni je Anderson iz Everluma dao 5, Maqueda 3, Hoxer 5, Reinkind 4 pa Reinkind i Weinhold kombinirano 6. Granica je jako niska i ovo moram uzeti, 3 gola je nista za sutera kakav je Garciandia

Imam jos jedno pitanje za ekipu, kakav je status Cupica trenutno. Bet ga drzi na 4,5 i pada kvota na over dok je u PSK 2,5 grana. Vidim da je pucao prvi sedmerac i odmah promasio protiv PSGa pa ako ce opet bit prvi sa penala ovo bi trebao biti odlican par na toj granici
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:Double PSK 2,56

Gal Marguc over 3,5 1,60

Desno krilo Celja je u odlicnoj formi i samo ga PSK daje na 3,5 i moram to iskoristiti. Marguc je u ove 2 utakmice nakon SP prvi izvodac 7m i to dodatno daje na tezini ovoj okladi. Dao je 8 Barceloni i 5 Nantesu u zadnje dvije utakmice a danas je na rasporedu Kiel. Kiel prima puno sa krila pa su im tako od Szegeda dobili 6, Kielcea 11 i Magdeburga 11 golova sa krila i to samo iz igre. Marguc dobije dosta lopti na krilo, neka kontrica, koji sedmerac i on mora prepisati ovu granicu

Garciandia over 2,5 1,60

Garciandia je u odlicnoj formi, dao je 3 komada Aalborgu i 6 Kielu neki dan gdje je bio najbolji strijelac Szegeda. Njegova zamjena Tonnesen je u obje utakmice zabio po 1 gol i danas ocekujem vise minutaze i dosta forsiranja od strane spanjolca. Barceloni je Anderson iz Everluma dao 5, Maqueda 3, Hoxer 5, Reinkind 4 pa Reinkind i Weinhold kombinirano 6. Granica je jako niska i ovo moram uzeti, 3 gola je nista za sutera kakav je Garciandia

Imam jos jedno pitanje za ekipu, kakav je status Cupica trenutno. Bet ga drzi na 4,5 i pada kvota na over dok je u PSK 2,5 grana. Vidim da je pucao prvi sedmerac i odmah promasio protiv PSGa pa ako ce opet bit prvi sa penala ovo bi trebao biti odlican par na toj granici

Svakako Čupko + na 2.5 , trebao bi pucati prvi sedmerce, protiv Gorice je pucao tako da vjerujem da bude i večeras. On 1 izvođač Dibirov 2
By SergioRodriguez
#181877 Barthold over 5,5 1,60 SS

Jos jedan odlican par danas, kvota nije neki spektakl kao i double gore ali ja radije uzimam po gol manje sa tim manjim kvotama. Vec standardno igramo Bartholda over otkad se ozlijedio Hansen i danas nije nista drugacije. Prvi izvodac sedmeraca, jako puno golova daje iz igre i ovih 5,5 je premalo. U dvije utakmice lige prvaka nakon SP je dao 5 i 7 golova bez sedmeraca i ako nastavi u takvom tempu ovo je opasan penal. Sa druge strane Everlum igra na puno golova i puno prima sa krila. Nantes im je sa krila dao 15 komada, Barca 8 a Szeged 12. Barthold im je u prvom susretu dao 4/4 iz igre a danas puca i 7m za raliku od te utakmice. Aalborg veliki favorit i ocekuje se puno golova tako da bi Barthold trebao bit jako dobar izbor i danas
By Rovinjez
#181879 Hampus Wanne over 4,5 (1,70) SS

Barca na raspolaganju osim njega na toj poziciji danas jos ima klinca od 19 godina tako da ako bude donekle neki egal trebao bi on igrati vecinu vremena i prebaciti ovo
By forza
#181888 Premier triple

Grondhal over 4.5
Blomgreen over 3.5
Kristijansson over 4.5

Nema borzasa kod elveruma. Blomgreen i sa njim u sastavu prelazio ovo,Grondhal 7m sutira dosta slobode ima utakmica na dosta golova. Kristijansson mi je niska granica 5.5 je realna kao svugdje drugo.

Mozete Borzasa i Banhidija kao uslove dodat jer su out danas.