Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
Jeffrey wrote:
SergioRodriguez wrote:momci jel postoji negdje sluzbeni zapisnik sa monutazom igraca? SS je stavio Bartholda gubitno a prilicno sam siguran da nije nastupio

Barthold ti je u SS koef 1

Bio je gubitan a vjerojatno nakon brdo mailova storno. Klasicna SS prica, ako prode prode, gade mi se klosari
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:
Jeffrey wrote:
SergioRodriguez wrote:momci jel postoji negdje sluzbeni zapisnik sa monutazom igraca? SS je stavio Bartholda gubitno a prilicno sam siguran da nije nastupio

Barthold ti je u SS koef 1

Bio je gubitan a vjerojatno nakon brdo mailova storno. Klasicna SS prica, ako prode prode, gade mi se klosari

To je čak i dobro nekom je u početku bio možda dobitan pa isplate, a kasnije mogu puhati samo.
Ali snjima nema toliko problema, nakon maila i službenog zapisnika uvijek isprave.
By SergioRodriguez
#181951 Ja imam nekoliko racuna kod njih u minusu jer proknjize dobitno pa nakon toga storno i bace racun u minus. Sto bih trebao pustit pare 3 dana da odleze ako se predomisle. Potrose se pare a oni te terete za nesto sto je njihova greska. cak su se preko maila prijetili sudom pa sam im rekao da jedva cekam da se vidimo na sudu. Naravno nikad nista
By Lučki_radnik
SergioRodriguez wrote:Ja imam nekoliko racuna kod njih u minusu jer proknjize dobitno pa nakon toga storno i bace racun u minus. Sto bih trebao pustit pare 3 dana da odleze ako se predomisle. Potrose se pare a oni te terete za nesto sto je njihova greska. cak su se preko maila prijetili sudom pa sam im rekao da jedva cekam da se vidimo na sudu. Naravno nikad nista

tako ja u supersportu isplatio pare na kartonima a nisu prošli, bio u minusu 200 eura, nisam igrao 3 mjeseca, sada bila konverzacija iz kuna u eure i na racunu 0 eura, znam jos dosta ljudi koji nemaju minus nakon konverzacije, normalno igram sada i nema problema
By kokolo50
#181954 Wisla (+2.5) - PSG 2 1.75 SS

Za razliku od prošlih tekmi PSG je danas jači za Kristopansa,Syprzaka i Luku Karabatića. To će se osjetiti kako u napadu,tako i u obrani. Očekujem pobjedu PSG-a danas koji istom osigurava 1.mjesto u skupini i direktan prolaz u 1/4 finale.

Gledam i Lučina (5.5) over zbog penala i zato jer nema Kosorotova,ali o njemu ču još razmisliti.

Morten Olsen (4.5) over 1.85 SS

Igram "dedu" over jer u ekipi GOG-a nema Pytlicka. I mladom Madsenu na desnom vanjskom je lakše igrati kada je protivnička pažnja podjeljena i na Pytlicka,pa očekujem da Olsen danas povuće.

Izbrisao sam Mathe (4.5) under SS jer su ga maknuli iz ponude pa nema smisla da ga ovdje stavljam. Sa ovom marginom ima još u PSK i HL,ali su underi 1.45 i 1.50.
By SergioRodriguez
Lučki_radnik wrote:
SergioRodriguez wrote:Ja imam nekoliko racuna kod njih u minusu jer proknjize dobitno pa nakon toga storno i bace racun u minus. Sto bih trebao pustit pare 3 dana da odleze ako se predomisle. Potrose se pare a oni te terete za nesto sto je njihova greska. cak su se preko maila prijetili sudom pa sam im rekao da jedva cekam da se vidimo na sudu. Naravno nikad nista

tako ja u supersportu isplatio pare na kartonima a nisu prošli, bio u minusu 200 eura, nisam igrao 3 mjeseca, sada bila konverzacija iz kuna u eure i na racunu 0 eura, znam jos dosta ljudi koji nemaju minus nakon konverzacije, normalno igram sada i nema problema

Meni uredno i nakon konverzije svi racuni u minusu :lol:
By Rovinjez
#181965 Emil Madsen over 6,5 (1,75) SS

GOG bez pytlicka i olsena danas tako da puno veca odgovornost na njemu, preuzeo je i penale od tollbringa vec neko vrijeme tako da samo plus
By forza
Rovinjez wrote:Emil Madsen over 6,5 (1,75) SS

GOG bez pytlicka i olsena danas tako da puno veca odgovornost na njemu, preuzeo je i penale od tollbringa vec neko vrijeme tako da samo plus

Olsen igra
By Rovinjez
#181967 Na startnoj listi igraca ga nema, dapače ja bi volio da igra jer zna fino svih razigrati al evo sudeći po listi ga nema