Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
#181946 Wade Baldwin over 14,5 (1,74) bet365

Zapisao sam ga kao potencijalnog u lokalu na 16,5 sinoc a ovako je odluka jos laksa, igra protiv bivšeg tima kojeg bekovi protivnika redovno izbuse, prvu utakmicu koju on nije igrao radi ozljede Brown im je dao 36 i Adams preko 20, iako bi Brown se trebao vratiti u tim danas to na njega nebi trebalo imati utjecaja kad znamo da Brown primarno razigrava i ako nije prijeka potreba ne troši puno lopti
By 2paNN
#181949 Motley više od 13.5 kv. 1.85 soccerbet

Igraju posle 20 dana utakmicu, odmorni i željni utakmica. Najavili su tj Itudis agresivnu igru od samog početka. Po meni egal tekma, a pošto uvek igram centre protiv Partizana, danas ću da igram i Motleya koji igra jako dobru sezonu. Prvu tekmu nije igrao, ali ga danas očekujem na njegovoj minutaži i dosta napada za njega.

Prvi pik mi je danas trebao da bude Gilespie više skokova, išao bi do 6.5 lagano, ali nemam ga nigde u ponudi, ako neko ima to mu je baš dobra opklada, pošto su Harris i Rubit out danas, u poslednje 4 prosčno beleži 8 skokova, tako da je dobar izbor. Ja ga nemam na štetu pa ću do Nba da igram Motley i još neki tiket.

Srećno.
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Wade Baldwin over 14,5 (1,74) bet365

Zapisao sam ga kao potencijalnog u lokalu na 16,5 sinoc a ovako je odluka jos laksa, igra protiv bivšeg tima kojeg bekovi protivnika redovno izbuse, prvu utakmicu koju on nije igrao radi ozljede Brown im je dao 36 i Adams preko 20, iako bi Brown se trebao vratiti u tim danas to na njega nebi trebalo imati utjecaja kad znamo da Brown primarno razigrava i ako nije prijeka potreba ne troši puno lopti

W
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Georgios Papagiannis over 7,5 (1,85) SS

Grci sa 10 igraca stizu u Italiju radi raznih povreda, kljucno za ovo izostanak druge opcije gudaitisa tako da bi morao puno igrati i prebaciti ovo

W
By 2paNN
2paNN wrote:Motley više od 13.5 kv. 1.85 soccerbet

Igraju posle 20 dana utakmicu, odmorni i željni utakmica. Najavili su tj Itudis agresivnu igru od samog početka. Po meni egal tekma, a pošto uvek igram centre protiv Partizana, danas ću da igram i Motleya koji igra jako dobru sezonu. Prvu tekmu nije igrao, ali ga danas očekujem na njegovoj minutaži i dosta napada za njega.

Prvi pik mi je danas trebao da bude Gilespie više skokova, išao bi do 6.5 lagano, ali nemam ga nigde u ponudi, ako neko ima to mu je baš dobra opklada, pošto su Harris i Rubit out danas, u poslednje 4 prosčno beleži 8 skokova, tako da je dobar izbor. Ja ga nemam na štetu pa ću do Nba da igram Motley i još neki tiket.

Srećno.

Win :mrgreen:
By Rovinjez
#182011 Toko Shengelia under 12,5 (1,75) SS

Prepoznao je veliku sansu da Gruzija dode do povijesnog plasmana na svjetsko prvenstvo i odlucio je pomoci tako da je danas igrao u pobjedi nad nizozemskom 30 minuta i dao 25 poena nakon cega odmah iz Nizozemske krece za Italiju na sutrasnji susret Eurolige a nakon toga za Gruziju na zadnji susret kvala kontra Islanda. Dakle danas se naigrao i kad ukalkuliramo i put do Italije nece sigurno biti najsvježiji a vjerujem da ce i scariolo kao iskusan trener prepoznati njegovo stanje i dati mu neke prikladne minute da ne dode do neke ozljede i slicno, uglavnom trebao bi under