Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
#182129 Pa ovo je sramota više! Iskljucivo pazim da mi mozzart ne ponavlja tikete, refrešam uloge, kao i stranicu svako 20ak sekundi ali je ovo nova doza bezobrazluka. Ovaj put novac je stajao na računu sve uredno, ja mislio da nisam uplatio tiket i vraćam se nakon 15 minuta i vidim da mi nedostaje novac na računu, uđem u tikete i imam šta da vidim. Isti tiket koji je prethodno pisalo da nije uplaćen je ponovljen 3x. Kakvi su ovo klošari fuj! Bojkot od mene!!!!

Image
By NeLePFC
#182130 Mozzart je najgora kladionica u Srbiji,iako imaju zestoku konkurenciju po tom pitanju. Ne znam kako i dalje toliko opstaju i imaju najvise igraca. Isplata na racun nula bodova,ako zakazes u petak popodne,tek u ponedelja u toku dana bude isplata,sajt svako malo ne radi i zapucava,duplira tikete,ponuda skromna u odnosu na druge,stalno neki limiti i ogranicenja,promena kvota. Ja sam odavno prestao da igram kod njih. Smradovi neopevani. Zali se brate moraju ti vratiti,imao sam i ja takve sitacije ali sam bio uporan i resili su mi to...
By JohnnyNoCash
#182131 Ma ne znam ni ja što igram kod njih, meridian mi je postao sasvim korektan u posljednje vrijeme. I reko da promjenim malo, ali definitivno gasim ovdje račun. 25€ na svakom tiketu uplata, znaci 50€ su mi bukvalno ukrali. Žalio se jesam, ma da sumnjam da će klošari išta uvažiti. Bojkot definitivno smradovima!!!!
By NeLePFC
#182132 Moraju da uvaze,javi se na livechat. Posalji ID tiketa i sve sto je neophodno i resice ti. Imao sam dosta puta takvu situaciju.Samo budi uporan i moraju da vrate pare. Nemoj pisati mejl,ovo je brze i efektnije.
By Rudy5
#182133 Ima li ijedna normalna online kladionica da ne limitira nakon par dobitaka?Šta vi kažete,koje su vam najbolje online kladione uključujući sve faktore?
By NeLePFC
#182134 Jedan moj prijatelj sto igra bas zestoko i uplacuje velike svote ima otvorene racune u aziji u par kladionica i nikad nije imao probleme sa limitiranjem
By Rudy5
#182137 Ja imam premier račun,imam limite samo 3 ista lista pa moram cirkuzijat s 1.01 kvotama a prije je bilo drugačije dok npr za NBA igrače traže uvjet 5 parova gdje je min kv 1.05.....baš za ne povjerovat,od tog uglavnom ništa ..sreća ima Formula poslovnica ko u pričama gdje je mislim daleko najveća kvota na Balkanu na ono što igram čak i s obzirom na porez

Kakvo je stanje za online kladione u Srbiji,ima li bar jedna da valja
By NeLePFC
#182138 Ja najvise igram na victory.rs ... Do sad su bili dobri da ih ne ureknem,imaju jako bogatu ponudu,mene nisu limitirali do sad,mada ruku na srce i nisam neki jak igrac, Najvisa uplata 200e,uglavnom igram po 10,20,50e. Meridian ima dobru ponudu,korektni su dosta ali i oni ogranicavaju nakon par prolaza,ostali su prilicno neozbiljni.
Last edited by NeLePFC on 25 Feb 2023, 16:20, edited 1 time in total.