Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
yoldza wrote:Jbg brate što me pratiš bezveze vidiš da me ne ide ja na ovo šta ljam 20€ Max ...neće pa neće...

Nekad je bolje ne gledati tekme! Ross čist primjer, da nisam vidio da čovjek ima super ulogu u 2nd unitu i da ima solidnu minutažu nikad ga ne bi uzeo… :?
By UcenikBGD
yoldza wrote:
Shale Brah wrote:Nisam u toku, ko je rekao da je milvoki losa ekipa defanzivno, taj ocigledno onda ne gleda utakmice jer druge nema, mada booker je dobar igrac al’ mu se desi ovako par puta u sezoni da pocne sa 0/10 hahahha

Ima jedan kaže da je Milvoki i denevr ista bara bara ekipa :)

I da Milvoki bez grckog panja ne moze ni da prdne!!!
Jedino sto peglaju Finiksa onako polagano
By petko87
Darko1987 wrote:
yoldza wrote:Jbg brate što me pratiš bezveze vidiš da me ne ide ja na ovo šta ljam 20€ Max ...neće pa neće...

Nekad je bolje ne gledati tekme! Ross čist primjer, da nisam vidio da čovjek ima super ulogu u 2nd unitu i da ima solidnu minutažu nikad ga ne bi uzeo… :?

Tako sam ja sinoc prosao s onim Malakijem indijancem, bolje da nisam gledao tekmu zadnjih 5,6 min posto ono sto sam video je cirkus
By toshiba86
#182280 @Shale Brah
Pa ako ne čitaš kako treba onda ajde da ti pojasnim.Ti si po tekstu vjer igrao over pa je cigla ali meni za sada ima 11 AR i to je završena priča za danas po pitanju njega.Super je . :mrgreen:

Mada realno ima šanse i da ide u over.Dok nije kraj uvijek ima nade.