Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
Rovinjez wrote:Aguas Santas vs Fuchse over 59,5 (1,95) bet
365

Utakmica bez nekih tenzija i
natjecateljskog ritma, Portugalci su ispali dok su Nijemci sigurno prvi. Za vikend ih ceka jako bitan derbi u Bundesligi protiv Magdeburga tako da se i na to vodi racuna, nece nastupiti holm i milosavljev na golu sto je jako bitno, branit ce kireev i vjerujem jedno poluvrijeme onaj mali kojeg su poveli kao zamjenu. Sve u svemu ovo bi trebalo poslužiti da se svi rastrce i razigraju te bez nekih ozljeda vrate u Berlin

Da ti pojačam tip...

Füchse won the reverse fixture 34:20 and will give young squad members playing time on Tuesday

Isto tako je Chema najavio da će dati šansu igračima Benfice koji do sada nisu previše ili nikako nastupali u Evropi...
By Rovinjez
#182472 Dobar dio utakmica bi morao biti slicnog karaktera izuzev ove 3-4 di je borba za prolaz ili bolji krajnji plasman ali dusu dalo za live kladenje
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Imam jedan strasno zanimljiv double tko ima racun na bet365 koji napadam sa visokim ulogom

Horiha over 3,5 1,66

Horiha i Turcenko su pola ekipe Motora i imaju ogromne ovlasti. Danas ih ceka bitna utakmica sa Eurofarmom i bez njihovog odlicnog ucinka nemaju sto traziti. Horiha igra fino pa u Europi ima redom 6/7 8/12 3/9 6/9. Uzima 8,9,10 suteva po utakmici a to mora biti dosta za 4 gola. Pamtim ga iz reprezentacije Ukrajine gdje je takoder jedan od ako ne i najbolji igrac i ovdje sam prilicno siguran da ide 4+. U prvom susretu im je zabio 5/6 a danas ocekujem da bude jos aktivniji po gol protivnika

F.Costa i M. Costa daju po 4 gola protiv Nexea 1,61

Dva najbolja igraca Sportinga u strasno bitnoj utakmici kao sto je vec gore Jefrey pisao. Uzimaju ogroman broj suteva a pazite sad statistiku:

F Costa 9 7 5 6 4 6
M Costa 4 9 12 3 10 4

F Costa je 6 zadnjih na 4+ gola glatko dok je burazer na 5/6. Obojica uzimaju 10 pa cak i do 15 suteva po mecu i 4 gola za njih je macji kasalj. U prvom susretu su Nexeu dali F. Costa 10 a M.Costa 12 komada. Danas trazimo samo po 4 gola i nama dovoljno

WIN sva trojica po 5 uz kriminalan sut brace costa.

Francisco 5/13 a brat 5/11

Horiha 5/8

Nadam se da je netko ispratio
By Rovinjez
#182518 Juri Knorr over 5,5 (1,72) bet365

Ovo se isplati udariti jako, bet drzi gensheimera koji je out radi slomljene potkoljenice tako da ce on uzeti penale, proslu utakmicu promasio je cak 2 sto je netipično za njega ali moze se pripisati da je bila prva utakmica da je opet preuzeo penale pa je mozda malo zahrdao, sutra definitivno ga vidim u debelom overu
By Rovinjez
#182519 Uzet cu jos danas elverum i Kiel over 30,5 prvo pol po 1,72 jer obećava biti utakmica sjajnog tempa na veliki broj golova a onda cekamo i sastave ako iskoci kakav izostanak bitan
By SergioRodriguez
#182521 Slazem se sa Rovinjezom za Knorra, iako je bet i proslu drzao Uwea a Knorr me izjebo bezobrazno sutra bi trebao glatko u over na ovu granu

Ja cu danas odigrati

Luka Lovre Klarica 2,5 over 1,65 SS ili 1,57 bet365

Klarica je u odlicnoj formi i puno toga uzima na sebe. U ligi prvaka nakon SP ima 5/7 2/6 6/10 sto dovoljno pokazuje da uzima dovoljno suteva i da je ova granica promasena. Danas je bitna utakmica za Zagreb ako ne zele ovisiti o drugima a onda moraju povuci najbolji. Gog s druge strane dosta prima s njegove pozicije pa im je Kasparek utrpao 6 komda, Zoran Ilic 4 a i Klarica u prvom susretu 4/7. Dosta trazi prostor izmedu linija i prolazi na zicer i 3 gola nebi trebalo biti nedostizno za Luku.

Yehia El Deraa over 3,5 1,65 PSK

Odlaskom Nenadica otvara se puno prostora u vanjskoj liniji. Ako tome dodamo da je i Omar Yahia vec dugo ozlijeden onda je value u svim vanjskim igracima Veszprema. Dvoumio sam se izmedu Laguea i njega ali je Egipcanin za 2 gola manja granica pa zato on. Igra odlicno, u proslom kolu je portu dao 12 komada i ocekujem da i danas dobije puno povjerenje trenera. Veszprem zeli bodove, PSG igra opusteno i bit ce siguran sm brdo golova. PSG dosta prima izvana a tu bi El Deraa morao staviti 4 komada na svoj konto

Sretno svima
By Rovinjez
#182522 Ekberg u sastavu kod Kiela, preuzme li opet penale onda bi landin morao biti under 4,5 ako uzmemo pretpostavku da ce on i dahmke podijeliti minutazu, GOG u punom sastavu kontra Zagreba tako da ce tesko do iznenadenja i mogu se nadati da Porto rijesi wislu
By kokolo50
Rovinjez wrote:Uzet cu jos danas elverum i Kiel over 30,5 prvo pol po 1,72 jer obećava biti utakmica sjajnog tempa na veliki broj golova a onda cekamo i sastave ako iskoci kakav izostanak bitan

Nema Weinholda što će ga reći da je Reinkind jedini desni vanjski kod Kiela,ali osim u PSK (3.5) gdje je over 1.65,ne vidim ga nigdje drugdje. Barem ne u HR kladama.
By kokolo50
#182542 Imamo trenutno zanimljivu situaciju u LP,ukoliko tablice ostanu kakve su trenutno a to je vrlo lako moguče,u 1/8 finala LP bi mogli gledati nacionalne derbije. Trenutno su parovi GOG - Aalborg te Pick Szeged - Vezsprem,ali vidjet čemo nakon zadnjeg kola kako će to na kraju izgledati. Danas nemam baš ni jedan ziher par,pa sam odigrao neki narodni .

Celje - Aalborg (61.5) over 1.70 SS

Ukoliko Celjani odigraju kao i do sada,a ne vidim zašto da ne pošto im tekma rezultatski ništa ne znači,onda očekujem brzi ritam utakmice i da tekma ode preko 60 golova. Aalborg je za sada 5 u skupini što mu donosi GOG u 1/8 finala,koji će vjerojatno dobiti danas Zagreb,a ukoliko izgube onda ih može preskočiti Szeged ako dobije Nantes doma danas. Aalborg želi vjerojatnije igrati sa GOG-om umjesto Veszpremom ili Magdeburgom,tako da očekujem pobjedu gostiju + over na kraju.

Vezano uz tu tekmu odigrao sam još

Aleks Vlah (5.5) over 1.85 SS

Znam da penale puca Marguc,pa i Cokan,ali i Vlah koji bi večeras mogao biti prvi izvođać. Zašto? Ovo mu je zadnja tekma u dresu Celja u LP,pratitelji rukometa znaju da od sljedeče sezone igra upravo u današnjem protivniku Aalborgu,pa uz oproštajnu tekmu kao i da se pokaže u dobrom svjetlu budučem poslodavcu,mislim da bi Aleks večeras mogao u over. Čak i dobiti penale da puca pošto odlazi iz Celja. Ovo je onako, na feeling za osječaj.

Elverum - Kiel (62.5) over 1.75 SS

Slažem se sa Rovinjezom da bi mogli danas gledati jednu lijepu ,golgetersku tekmu,pa ču ja probati over ne samo poluvrijeme već cijelu utakmicu. Jedino što me muči kod ovog overa je činjenica da bi Kielu sama pobjeda ovdje puno značila. Naime trenutno su 4. u skupini,ali ako pobjede ovdje a Nantes izgubi kod Szegeda (što nije nerealno) onda Kiel dolazi na poziciju broj 3. koja mu u 1/8 finala donosi Zagreb ili Wislu umjesto neugodnog Dinamo Buchuresta kao sada. No činjenica da Elverum može igrati svoju tekmu,koja je često run and gun,mislim da može proči i over uz pobjedu Kiela.

I jedini sigurniji par danas,ali manji koeficijent...

GOG - Zagreb 1 1.45 SS

Zagreb nije dobio u Portugalu,a danas če to biti još teže. U ekipi GOG-a su najavljeni danas u vanjskoj liniji Pytlick - Olsen - Madsen, a s obzirom kako ih je Valdes trpao u Portugalu,sve se bojim što će im danas Pytlick i Madsen raditi. Mada po meni Zagreb prolazi u 1/8 finala,jer ne vjerujem da će Wisla dobiti Porto sutra u gostima,Zagrebaši će ipak trebati pričekati tu tekmu da znaju gdje su na kraju.