- 01 Mar 2023, 19:18
Imamo trenutno zanimljivu situaciju u LP,ukoliko tablice ostanu kakve su trenutno a to je vrlo lako moguče,u 1/8 finala LP bi mogli gledati nacionalne derbije. Trenutno su parovi GOG - Aalborg te Pick Szeged - Vezsprem,ali vidjet čemo nakon zadnjeg kola kako će to na kraju izgledati. Danas nemam baš ni jedan ziher par,pa sam odigrao neki narodni .
Celje - Aalborg (61.5) over 1.70 SSUkoliko Celjani odigraju kao i do sada,a ne vidim zašto da ne pošto im tekma rezultatski ništa ne znači,onda očekujem brzi ritam utakmice i da tekma ode preko 60 golova. Aalborg je za sada 5 u skupini što mu donosi GOG u 1/8 finala,koji će vjerojatno dobiti danas Zagreb,a ukoliko izgube onda ih može preskočiti Szeged ako dobije Nantes doma danas. Aalborg želi vjerojatnije igrati sa GOG-om umjesto Veszpremom ili Magdeburgom,tako da očekujem pobjedu gostiju + over na kraju.
Vezano uz tu tekmu odigrao sam još
Aleks Vlah (5.5) over 1.85 SSZnam da penale puca Marguc,pa i Cokan,ali i Vlah koji bi večeras mogao biti prvi izvođać. Zašto? Ovo mu je zadnja tekma u dresu Celja u LP,pratitelji rukometa znaju da od sljedeče sezone igra upravo u današnjem protivniku Aalborgu,pa uz oproštajnu tekmu kao i da se pokaže u dobrom svjetlu budučem poslodavcu,mislim da bi Aleks večeras mogao u over. Čak i dobiti penale da puca pošto odlazi iz Celja. Ovo je onako, na feeling za osječaj.
Elverum - Kiel (62.5) over 1.75 SSSlažem se sa Rovinjezom da bi mogli danas gledati jednu lijepu ,golgetersku tekmu,pa ču ja probati over ne samo poluvrijeme već cijelu utakmicu. Jedino što me muči kod ovog overa je činjenica da bi Kielu sama pobjeda ovdje puno značila. Naime trenutno su 4. u skupini,ali ako pobjede ovdje a Nantes izgubi kod Szegeda (što nije nerealno) onda Kiel dolazi na poziciju broj 3. koja mu u 1/8 finala donosi Zagreb ili Wislu umjesto neugodnog Dinamo Buchuresta kao sada. No činjenica da Elverum može igrati svoju tekmu,koja je često run and gun,mislim da može proči i over uz pobjedu Kiela.
I jedini sigurniji par danas,ali manji koeficijent...
GOG - Zagreb 1 1.45 SSZagreb nije dobio u Portugalu,a danas če to biti još teže. U ekipi GOG-a su najavljeni danas u vanjskoj liniji Pytlick - Olsen - Madsen, a s obzirom kako ih je Valdes trpao u Portugalu,sve se bojim što će im danas Pytlick i Madsen raditi. Mada po meni Zagreb prolazi u 1/8 finala,jer ne vjerujem da će Wisla dobiti Porto sutra u gostima,Zagrebaši će ipak trebati pričekati tu tekmu da znaju gdje su na kraju.