Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Juri Knorr over 5,5 (1,72) bet365

Ovo se isplati udariti jako, bet drzi gensheimera koji je out radi slomljene potkoljenice tako da ce on uzeti penale, proslu utakmicu promasio je cak 2 sto je netipično za njega ali moze se pripisati da je bila prva utakmica da je opet preuzeo penale pa je mozda malo zahrdao, sutra definitivno ga vidim u debelom overu

Teze od ocekivanog al za ovoliko love se isplati i malo strepiti
By doktor_bet
#182626 koji peh, Rubin 12 sec prije kraja daje svoj 6. gol i izjedancuje pogotke, nadam se sad da je void pa da mi isplate bar dio. Knorr uzeo svega 9 suteva, od toga 4 sedmerci

Pred pocetak utakmice su mi davali cash out 590€, ali bas sam vjerovato u ovo pa se nisam niti predomisljao. :cry:
By Rovinjez
doktor_bet wrote:koji peh, Rubin 12 sec prije kraja daje svoj 6. gol i izjedancuje pogotke, nadam se sad da je void pa da mi isplate bar dio. Knorr uzeo svega 9 suteva, od toga 4 sedmerci

Pred pocetak utakmice su mi davali cash out 590€, ali bas sam vjerovato u ovo pa se nisam niti predomisljao. :cry:

I ja bi na tvom mjestu isto napravio, uz 4 komada iz penala da zabije jedva 6 uz citavo vrijeme igre u napadu je blagi uzas, ja sam bas nakrcao tih 5,5 over pa je proslo unatoč ovako tragičnoj igri njegovoj
By doktor_bet
#182633 nevjerovatno ali priznali su mi full dobitak, ne znam niti sam kako... mozda je bitno da je u timu najbolji strijelac iako nisam to igrao... na svjetskom je bila i ta opcija (Smits je bio na svakom tiketu haha)
By SergioRodriguez
doktor_bet wrote:nevjerovatno ali priznali su mi full dobitak, ne znam niti sam kako... mozda je bitno da je u timu najbolji strijelac iako nisam to igrao... na svjetskom je bila i ta opcija (Smits je bio na svakom tiketu haha)

Podjelio je mjesto najboljeg strijelca...teoretski i je najbolji jbg...sva sreca pa su priznali...bravo majstore
By Rovinjez
#182637 Evo za sutra jedan zanimljiv tip

Antonin Mohamed over 4,5 (1,90) bet365

Borba za ostanak izmedu selestata i ivryja koji trenutno drze dva mjesta koja vode u drugu ligu. Vec sam govorio kako pratim ivry radi male balkanske kolonije tamo tako da cu uzeti njihovo lijevo krilo mohameda koji je njihov ponajbolji igrac, ovo krilo je u pravilu odlican izvodac penala i bude li tu koncentriran trebao bi samo tu nakupiti par komada, za ocekivati je produzene minute za najbolje igrace u ovoj vitalnoj utakmicu za oba tima
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Evo za sutra jedan zanimljiv tip

Antonin Mohamed over 4,5 (1,90) bet365

Borba za ostanak izmedu selestata i ivryja koji trenutno drze dva mjesta koja vode u drugu ligu. Vec sam govorio kako pratim ivry radi male balkanske kolonije koja tamo igra tako da cu uzeti njihovo lijevo krilo mohameda koji je njihov ponajbolji igrac, ovo krilo je u pravilu odlican izvodac penala i bude li tu koncentriran trebao bi samo tu nakupiti par komada, za ocekivati je produzene minute za najbolje igrace u ovoj vitalnoj utakmicu za oba tima