Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#182740 Tim Hornke over 3,5 (1,85) SS

Igrat ce gotovo sigurno cijelu utakmicu na svom krilu, protiv bukuresta je preuzeo penale nakon sto je smits promasio pa cemo vidjeti danas ako milosavljev skine Nizozemcu hoce li opet biti isto, ja ocekujem prolaz i bez penala koji bi bili samo bonus
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Tim Hornke over 3,5 (1,85) SS

Igrat ce gotovo sigurno cijelu utakmicu na svom krilu, protiv bukuresta je preuzeo penale nakon sto je smits promasio pa cemo vidjeti danas ako milosavljev skine Nizozemcu hoce li opet biti isto, ja ocekujem prolaz i bez penala koji bi bili samo bonus

Rijesio
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Opet nam je na rasporedu bundesliga, meni osobno najdraza liga za rukometase i dosta se para uzelo na njoj pa da pokusamo nastaviti u istom ritmu

Steinert over 4,5 1,72 bet365

Steinert je desni vanjski Erlangena i njemacke reprezentacije te smo ga imali prilike gledati na proslom SP. Glavni je igrac svoje ekipe, puca sedmerce i dosta toga uzima na sebe a u nastavak ove sezone je krenuo fantasticno. Erlangen je odigrao 2 utakmice nakon SP a tu je Steinert briljirao sa 6/9 i 9/11. Dvije stvari su tu jako bitne. U obje utakmice je zabio samo po 2 sedmerca sto znaci da puno zabija i pokusava iz igre. Druga bitna stvar je da bi trebao pucati sedmerac i ako ga promasi a onda je 5 golova stvarno dostizno.

Danasnji protivnik je Lemgo koji dosta prima sa njegove pozicije pa im je Reinkind dao 4/7, Smits 7/8 i Jansen 4/6 u zadnje 3 utakmice. Bitno je napomenuti da je Steinert u svojoj ekipi puno bitnija figura od Reinkinda i Jansena naprimjer. Ako su oni uspjeli dati 4 iz igre, onda bi i Steinert sa kojim penalom trebao doci do 5.

U zadnjoj medusobnoj im je dao 6/9 uz 4 sedmerca, a danas ga ocekujem jos agresivnijeg sa vise pokusaja iz igre. Sve osim njegove grozne suterske veceri ukazuje na jedan jako lijep par

Steinert 6 komada nije ni poluvrijeme
By doktor_bet
#182934 Jel imate kakve vizije u vezi nadolazecih kvalifikacija za EP?

Nizozemska - Hrvatska, kontam da HRV to mora dobit (1.57), novi trener, obnovljen igracki kadar, nisam upucen u izostanke domacina. Ako su kompletni onda izbjeci

Svicarska - Madarska, 1.52 na pobjedu madara mi izgleda jako dobro. Jednostavno kaliteta i iskustvo su na njihovoj strani, nisam upucen u izostanke

Ukrajina - Austrija, 1.55 na pobjedu nominalno gostiju, ali igra se na neutralnom terenu u Njemackoj. Jednostavno Ukrajina igra lose vec neko dulje vrijeme i ne vidim kako ce Austrijanci ispustiti pobjedu

Estonija - Izrael, manje od 58,5 pogodaka 1.80, dvije vrlo netalentirane reprezentacije, maksimalno ovdje vidim 55 pogodaka

Farski Otoci - Rumunjska, 1.72 na pobjedu Rumunja koji igraju dosta dobar rukomet u zadnje pola godine i definitivno je value igrati ih po ovako dobroj kvoti, Farski Otoci znaju iznenaditi ali ne dajem im velike sanse za tako nesto u ovoj utakmici
By doktor_bet
#182936 Baijens vise od 3,5 u SS 1.75 - Hrvatska ce igrati na nacin da zatvori sve prilaze golu unutar 9m, tako da ce najbolji pucac Nizozemaca imati dosta otvorenih suteva iz daljine, ocekujem da lagano prede granicu.
By kokolo50
#182955 Tin Lučin (3.5) over 1.85 SS ( u PSK je 2.5 over 1.75)

Na zadnjem SP-u nam je jako falila vanjska linija. Naročito smo krpali tu poziciju LV,a o desnom da ni ne govorim. Sada imamo Lučina i Šarca na lijevom,te Stepančića i mladoga Klaricu na desnom vanjskom. Lučin igra fantastično u Wisli,te je upravo on najzaslužniji za prolaz Wisle u 1/8 finala LP umjesto Zagreba. U pobjedi u gostima kod Porta zabio je 9 golova iz 13 pokušaja,mada treba priznati da je 7 golova bilo sa crte 7 metara. Do sada je u repki prvi izvođač sedmeraca bio mladi Glavaš,te je to odlično radio na zadnjem SP-u. Ne vjerujem da će Perkovac to mijenjati,ali Tin je po meni iduči ako Filip promaši. Minusi ovom tipu su Josip Šarac kao alternativa na LV koji može uskočiti ako Tinu ne krene dobro,te Kay Smits kojega će paziti u obrani,ali i Kay će se sa njime obrambeno namučiti. Tin zna često zaraditi i 2 minute,ali s obzirom kako igra obranu to je normalno. Nema Cindrića pa će vrlo vjerojatno Karačić dobiti priliku ispred Duvnjaka,pa očekujem da onim svojim brzim prodorom i navlačenjem obrane otvori prostora za šuteve Lučinu i Stepančiću. Po formi meni bi Lučin trebao barem na 4 gola sutra i zato ga igram over.
Last edited by kokolo50 on 08 Mar 2023, 19:04, edited 1 time in total.
By Rovinjez
#183011 Bjarki Elisson over 5,5 (1,95) PSK

Dva ogleda ceha i islandana odluciti ce o prvom mjestu u ovoj grupi. Elisson u pravilu dobar realizator i uz spoznaju da nema magnussona i da ce penali biti njegovi ovo postaje fina prilika
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Bjarki Elisson over 5,5 (1,95) PSK

Dva ogleda ceha i islandana odluciti ce o prvom mjestu u ovoj grupi. Elisson u pravilu dobar realizator i uz spoznaju da nema magnussona i da ce penali biti njegovi ovo postaje fina prilika

Za koga god kazem da je dobar realizator taj dan ne moze picku svoje matere pogodit, 4 komada zabio uz 4 promasena zicera s krila i naravno sedmerac promasen
By kokolo50
#183437 Austrija - Ukrajina (61.5) over 1.70 SS

Nema se šta puno pričati i pisati. I jedni i drugi igraju "run and gun",igrao sam ih i prošlu tekmu u Njemačkoj,gdje Ukrajina igra kao domačin,završilo 38-31 za Austriju. Ovdje su uz ove dvije ekipe još i Rumunjska i Farski otoci. Austrija ima 6 bodova,dok svi ostali imaju po 2 boda. Dok ovo škrabam Rumunji imaju +4 doma kontra otočana,tako da mislim da će se u zadnja 2 kola odlučivati tko putuje uz Austrijance na EP. Po meni bi mogli imati 3 repke sa istim brojem bodova pa bi mogla i međusobna gol razlika odlučivati. Sve u svemu pobjeda Austrijanaca i više od 61 gol na tekmi. U drugim HR kladama,kao i na Betu margina je za gol viša.