Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Ninca90
#183153 Jedan value tiket za danas. U pitanju su staticne value kvote, a ne padovi pa ima vremena odigrati.

Sve meceve igram i u singlovima 2/10

Ne uzimati ove parove na kvotama koje su manje preko 5%. Generalno, ovo je tiket samo za mozzart klad

Image
By Ninca90
#183167 Prepisuje se i bez analiza ako postoji neka istorija rezultata. Sve manje analiziram a više trpam :lol: Ovo sad je čista matematika.
By 2paNN
#183204 Pod jace kvote sam mislio da igram dva koraka odjednom... Ne zajebavam se ja sa kladzom :D kao sto vidis 3.86 ukupna kvota pa sam zato to napisao.. a sto se tice analiza mogu da pisem ali ovo ostavljam cisto ako nekome treba neki par da uzme a da mu se svidi.. evo sutra cu da pisem analizu za tiket ako dodje ovaj za sad ide lepo.
By 2paNN
#183330 Korak 3. Vracamo se na kvotu 2, posle uspesnog skoka od dva koraka.

https://prnt.sc/T6xBtIX16M5E

Porto veliki favorit, sve je na njihovoj strani, estoril vezao 4 poraza, porto ih uvek dobija kuci a i generalno, jeste da imaju Ls sl nedelje ali imaju i vreme za odmor, mogu i sa rezervama ovo da pregaze.
Zvezda, smatram da smo u ovom trenutku kvalitetniji, Pao bez sansi za Po, dok se Czv jos uvek nada. Po meni prelomna tacka danas, jer ako Czv izgubi vcrs bice demoralisani za nastavak, posto su bukvalno izgubili sve da kazemo slabije utakmice. Vcrs nastavlja niz Czv i motivisana ide na noge Grobarima pa i njih da pocastimo u ponedeljak.

Srecno!
By 2paNN
#183351 Kampaco JEDAN SUT IZ IGRE!
Nedovic nije usao u drugom poluvremenu!
+14 pts, 11.54 min bez kosa iz igre!!
JADNO I BEDNO!!!!!!!!!!!!!!!
Mars u picku materinu iz Zvezda i sve!
Zivim za dan da odu Ivanovici u paketu.