Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
kokolo50 wrote:Austrija - Ukrajina (61.5) over 1.70 SS

Nema se šta puno pričati i pisati. I jedni i drugi igraju "run and gun",igrao sam ih i prošlu tekmu u Njemačkoj,gdje Ukrajina igra kao domačin,završilo 38-31 za Austriju. Ovdje su uz ove dvije ekipe još i Rumunjska i Farski otoci. Austrija ima 6 bodova,dok svi ostali imaju po 2 boda. Dok ovo škrabam Rumunji imaju +4 doma kontra otočana,tako da mislim da će se u zadnja 2 kola odlučivati tko putuje uz Austrijance na EP. Po meni bi mogli imati 3 repke sa istim brojem bodova pa bi mogla i međusobna gol razlika odlučivati. Sve u svemu pobjeda Austrijanaca i više od 61 gol na tekmi. U drugim HR kladama,kao i na Betu margina je za gol viša.

59 golova na kraju. Loše prvo poluvrijeme Austrijanaca sa samo 11 golova,u drugom zabili 20.
By SergioRodriguez
#183759 Juri Knorr 5.5 over 1.72

Nase kladare ga drze na 7.5 i ovo bi brzo moglo gore. Knorr puca sedmerce i kad promasi, u dobroj je formi, preuzima dosta na sebe... sad je za njemacku natrpao dance i 6 golova je za njega pickin dim. Protivnik puno prima sa srednjeg

Nemam vremena ta detaljniju analizu
By Rovinjez
#183765 Knorr slazem se potpuno, bet iz nekog razloga drzi gensheimera u ponudi iako covjek tesko ozljeden i samim tim granica za knorra ne stima, definitivno za jace uzeti. Od mene ova tri para

Mathias Gidsel over 4,5 (1,60) SS

Na vrhu Bundeslige ludnica, dobiju li Magdeburg i Kiel zaostale utakmice imali bi cak tri tima na prvom mjestu i Kiel jedan bod iza njih. Berlin konkretno razbijen kod Magdeburga proslo kolo i sad stize neugodni sigurdssonov gummersbach. Gidsel znamo kako je agresivan na gol i ide stalno glavom kroz zid. Za dobiti ovo trebat ce njegov dobar učinak

Tim Hornke over 3,5 (1,85) SS

Neugodno gostovanje za Magdeburg. Tesko da je itko ocekivao Hannover ovako dobar ali dobar trener koji zna motivirati moze cuda napraviti. Uzet cu ja hornkea kao protiv Berlina zadnje kolo kad je prebacio jer bi opet trebala biti neizvjesnosna utakmica i samim time da provede 60 min na terenu i strpa bar 4 komada

Leipzig vs Lowen over 60,5 (1,85) SS

Ove dvije ekipe su skolski primjer koliko su trener i njegova filozofija bitni i ako to igraci prihvate na pravi način rezultat dolazi. Leipzig je godinama igrao spor odvratan rukomet a onda je dosao ovaj Islandanin i sve okrenuo iz temelja, igraju brz i moderan rukomet te su ove godine vec rusili flensburg, magdeburg i proslo kolo Kiel u gostima. Lowen takoder bauljao daleko od vrha a onda je dosao Sebastian Hinze i ubrzao igru a rezultat naravno nije izostao i evo ih na prvom mjestu. Definitivno utakmica kojoj se radujem i koju cu s gustom pogledati, trebalo bi tu biti jako efikasno i da prebace ovo
By Rovinjez
#183766 Knorr slazem se potpuno, bet iz nekog razloga drzi gensheimera u ponudi iako covjek tesko ozljeden i samim tim granica za knorra ne stima, definitivno za jace uzeti. Od mene ova tri para

Na vrhu Bundeslige ludnica, dobiju li Magdeburg i Kiel zaostale utakmice imali bi cak tri tima na prvom mjestu i Kiel jedan bod iza njih. Berlin konkretno razbijen kod Magdeburga proslo kolo i sad stize neugodni sigurdssonov gummersbach. Gidsel znamo kako je agresivan na gol i ide stalno glavom kroz zid. Za dobiti ovo trebat ce njegov dobar učinak

Neugodno gostovanje za Magdeburg. Tesko da je itko ocekivao Hannover ovako dobar ali dobar trener koji zna motivirati moze cuda napraviti. Uzet cu ja hornkea kao protiv Berlina zadnje kolo kad je prebacio jer bi opet trebala biti neizvjesnosna utakmica i samim time da provede 60 min na terenu i strpa bar 4 komada

Ove dvije ekipe su skolski primjer koliko su trener i njegova filozofija bitni i ako to igraci prihvate na pravi način rezultat dolazi. Leipzig je godinama igrao spor odvratan rukomet a onda je dosao ovaj Islandanin i sve okrenuo iz temelja, igraju brz i moderan rukomet te su ove godine vec rusili flensburg, magdeburg i proslo kolo Kiel u gostima. Lowen takoder bauljao daleko od vrha a onda je dosao Sebastian Hinze i ubrzao igru a rezultat naravno nije izostao i evo ih na prvom mjestu. Definitivno utakmica kojoj se radujem i koju cu s gustom pogledati, trebalo bi tu biti jako efikasno i da prebace ovo
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Juri Knorr 5.5 over 1.72

Nase kladare ga drze na 7.5 i ovo bi brzo moglo gore. Knorr puca sedmerce i kad promasi, u dobroj je formi, preuzima dosta na sebe... sad je za njemacku natrpao dance i 6 golova je za njega pickin dim. Protivnik puno prima sa srednjeg

Nemam vremena ta detaljniju analizu

Knor 5 komada u 16 minuti...onda brdo promasaja i u 40 tek zabije 6 gol...iz igrr 1/7 tragedija

Sve u svemu lagani win a moralo je proc do 20 minute
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Knorr slazem se potpuno, bet iz nekog razloga drzi gensheimera u ponudi iako covjek tesko ozljeden i samim tim granica za knorra ne stima, definitivno za jace uzeti. Od mene ova tri para

Hornke skromnih 2/5 ostalo proslo
By SergioRodriguez
#183795 Ja natocio knorra,smitsa i gidsela...u bundes se isplati igrst najbolje pogotovo izvodace 7m..
Brdo para sam.digao ove.godine na bundes

Evo danas i vigo kristjanson ispostuje glatko..inace igram i steinerta,mortensena...fino ide samo nek nastavi

Bravo rovinjez
By Rovinjez
#183800 Jedan tip za sutra koji se sutra isplati uzeti malo ozbiljnije

Antonin Mohamed over 4,5 (1,72) bet365

Dao sam ga vec kontra selestata proslo kolo ako se sjećate i lako je prebacio. Sad igraju kuci s istresom i pobjedom im mogu pobjeći na 3 boda i doci puno blize ostanku. Mohamed inace krilo ali zadnje kolo ostali su bez jedinog srednjeg vanjskog pa je on to odigrao jako fino. On je takoder i prvi izvodac penala tako da definitivno jako fin izbor za sutra