Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Jedan tip za sutra koji se sutra isplati uzeti malo ozbiljnije

Antonin Mohamed over 4,5 (1,72) bet365

Dao sam ga vec kontra selestata proslo kolo ako se sjećate i lako je prebacio. Sad igraju kuci s istresom i pobjedom im mogu pobjeći na 3 boda i doci puno blize ostanku. Mohamed inace krilo ali zadnje kolo ostali su bez jedinog srednjeg vanjskog pa je on to odigrao jako fino. On je takoder i prvi izvodac penala tako da definitivno jako fin izbor za sutra

Dobar
By SergioRodriguez
#184167 Imam jedan odlican double na betu za danas pa da ga podjelim s vama

Horiha over 3,5 1,61
Braca Costa 3+ golova 1,33

@2,15 bet365

Horiha je lijevi vanjski motora i ukrajinske reprezentacije. Strasan igrac sa topom u ruci i ova granica na njega je premala. U nasim lokalima je od pocetka na 4,5 i takoder 1,65 i ovo na betu uzimam objerucke. U europi fino zabija, ima redom 5,6,8 zadnje 3 i uzima prilicno puno suteva. Sada je krenula faza na ispadanje i ocekuje se da povuku najbolji i tu Horiha mora ispaliti svojih 10+ lopti a onda 3,5 djeluje smjesno. Nexe najvise prima sa lijevog vanjskog pa ako malo prevrtite njihove utakmice u pravilu je u protivnickoj ekipi uvijek najbolji strijelac bas lijevi vanjski gdje Horiha ordinira.

Braca Costa su lijevi i desni vanjski Sportinga i velike nade Portugalskog rukometa. Imaju sve ovlasti u ekipi i uzimaju obojica 10 pa i do 15 suteva po susretu. Francisco je prvi izvodac sedmeraca u ekipi sto je jos jedan plus ovoj okladi. U Europi je Francisco na ovu granicu 12/12 a Mortim 11/12. Ovo igram malo sigurnije a sigurno cu odigrati i oba daju po 4 gola sto bet placa 1,80 ako vam je ovo premalo.

Double za jaci ulog

Jos mi se svida Nagy over 5,5, za mene promasena granica na betu ali nemam sada vremena za jos jednu analizu
By Rovinjez
#184192 Emil Jakobsen over 5,5 (1,85) SS

Postao je polako prvo lijevo krilo danske reprezentacije i igra jako dobro kako tamo tako i u klubu. Danas neugodno gostovanje kod Benfice i trebat ce njegova dobra partija. Sutira penale gdje ima finu uspješnost tako da se samo mogu nadati nastavku toga
By Jeffrey
#184196 Motor(+2.5) - Nexe tip h1 koef 1.8 večina klada
- Nexe danas oslabljeno neigranjem dva bitna
Jelinića i Melića, nakon teške tekme protiv Zg vjerujem da neće imati svježine da ovo dobiju lagano, bit će egal meć.
Tko ima u ponudi neka si uzme Vejina više golova jer pošto nema Melića uzeo je sedmerce u Zagrebu je pucao 4/4
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Emil Jakobsen over 5,5 (1,85) SS

Postao je polako prvo lijevo krilo danske reprezentacije i igra jako dobro kako tamo tako i u klubu. Danas neugodno gostovanje kod Benfice i trebat ce njegova dobra partija. Sutira penale gdje ima finu uspješnost tako da se samo mogu nadati nastavku toga

Lagano
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Imam jedan odlican double na betu za danas pa da ga podjelim s vama

Horiha over 3,5 1,61

@2,15 bet365

Horiha je lijevi vanjski motora i ukrajinske reprezentacije. Strasan igrac sa topom u ruci i ova granica na njega je premala. U nasim lokalima je od pocetka na 4,5 i takoder 1,65 i ovo na betu uzimam objerucke. U europi fino zabija, ima redom 5,6,8 zadnje 3 i uzima prilicno puno suteva. Sada je krenula faza na ispadanje i ocekuje se da povuku najbolji i tu Horiha mora ispaliti svojih 10+ lopti a onda 3,5 djeluje smjesno. Nexe najvise prima sa lijevog vanjskog pa ako malo prevrtite njihove utakmice u pravilu je u protivnickoj ekipi uvijek najbolji strijelac bas lijevi vanjski gdje Horiha ordinira.

Braca Costa su lijevi i desni vanjski Sportinga i velike nade Portugalskog rukometa. Imaju sve ovlasti u ekipi i uzimaju obojica 10 pa i do 15 suteva po susretu. Francisco je prvi izvodac sedmeraca u ekipi sto je jos jedan plus ovoj okladi. U Europi je Francisco na ovu granicu 12/12 a Mortim 11/12. Ovo igram malo sigurnije a sigurno cu odigrati i oba daju po 4 gola sto bet placa 1,80 ako vam je ovo premalo.

Double za jaci ulog

Jos mi se svida Nagy over 5,5, za mene promasena granica na betu ali nemam sada vremena za jos jednu analizu

Svi prosli lagano Horiha, Nagy a braca Costa i na 4+ ako je neko uzeo

Bravo rovinjez za jacobsena
By Rovinjez
#184231 Luka Stepancic under 1,5 (1,85) SS

Vraca se u ritam nakon ozljede, szeged tu jos ima garciandiu i tonnesena koji su trenutno napadacki mocniji dok ce on dati puno vise u obrani. On ce vjerovatno vuci brzi centar i kontru i ako se akcija ne zavrsi na klupu, u dresu reprezentacije kontra nizozemaca zabio jedan gol iz dva pokusaja, vidjela se ta hrda u napadu tako da je mateo maras odradio jako fin posao u osijeku
By Rovinjez
SergioRodriguez wrote:
SergioRodriguez wrote:Imam jedan odlican double na betu za danas pa da ga podjelim s vama

Horiha over 3,5 1,61

@2,15 bet365

Double za jaci ulog

Svi prosli lagano Horiha, Nagy a braca Costa i na 4+ ako je neko uzeo

Bravo rovinjez za jacobsena

Bravo i tebi kralju ide nas fino