- 21 Mar 2023, 04:07
Imam jedan odlican double na betu za danas pa da ga podjelim s vama
Horiha over 3,5 1,61
Braca Costa 3+ golova 1,33@2,15 bet365
Horiha je lijevi vanjski motora i ukrajinske reprezentacije. Strasan igrac sa topom u ruci i ova granica na njega je premala. U nasim lokalima je od pocetka na 4,5 i takoder 1,65 i ovo na betu uzimam objerucke. U europi fino zabija, ima redom 5,6,8 zadnje 3 i uzima prilicno puno suteva. Sada je krenula faza na ispadanje i ocekuje se da povuku najbolji i tu Horiha mora ispaliti svojih 10+ lopti a onda 3,5 djeluje smjesno. Nexe najvise prima sa lijevog vanjskog pa ako malo prevrtite njihove utakmice u pravilu je u protivnickoj ekipi uvijek najbolji strijelac bas lijevi vanjski gdje Horiha ordinira.
Braca Costa su lijevi i desni vanjski Sportinga i velike nade Portugalskog rukometa. Imaju sve ovlasti u ekipi i uzimaju obojica 10 pa i do 15 suteva po susretu. Francisco je prvi izvodac sedmeraca u ekipi sto je jos jedan plus ovoj okladi. U Europi je Francisco na ovu granicu 12/12 a Mortim 11/12. Ovo igram malo sigurnije a sigurno cu odigrati i oba daju po 4 gola sto bet placa 1,80 ako vam je ovo premalo.
Double za jaci ulog
Jos mi se svida Nagy over 5,5, za mene promasena granica na betu ali nemam sada vremena za jos jednu analizu