Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Darko1987
#184236 Ne pratim pa zbog toga i ne igram al’ @SergioRodriguez rastura ovde!!! @Rovinjez mnogo više piše na EU basket, već dokazan član foruma, svaka čast ekipa, samo nastavite… :mrgreen:
By petko87
#184248 Steta sto ovo nema gde da se igra, u Usa nema sigurno, oni ni ne znaju sta je rukomet a za Srb nisam mogao da nadjem nigde u lokalima, ako neko zna gde ima neka kaze. Hvala

Svaka cast SR i Rovinjez, kidalice!
By Rovinjez
petko87 wrote:Steta sto ovo nema gde da se igra, u Usa nema sigurno, oni ni ne znaju sta je rukomet a za Srb nisam mogao da nadjem nigde u lokalima, ako neko zna gde ima neka kaze. Hvala

Kad je bilo sp rukomet spominjali su neku merkur kladionicu ako se ne varam pa probaj tu vidit
By kokolo50
#184275 Miklos Rosta (3.5) over 1.66 (ili opcija da zabija 5 ili više 2.50) Bet365

Ne znam kakvo je stanje sa Banhidijem. Nije igrao za repku 8.3. kontra Švicarske,a nije ga bilo ni prije 4 dana u kupu kontra Ferencvarosa. Zadnje 3 tekme u LP Rosta zabija 5 protiv Kiela (s Benceom u ekipi),te 5 kontra Barce i 7 kontra Nantesa. Protiv Ferncvarosa prije 5 dana u kupu je zabio 7 golova. Pastor je krenuo u tekmu sa sastavom Alilović na golu, Frimmel i Radivojević na krilima,te Bodo,Bombač i Stepančić izvana uz Rostu na crti. Ukoliko nema Banhidija,ali i sa njim nakon ozljede,ovih 3.5 mi ima veliki value s tim da i ovih 5 ili više golova (player to score) po tečaju 2.50 još i veči s obzirom da ga PSK drži na 4.5 a over je 1.95.

Ante Kuduz (5.5) under 1.55 PSK

Je Ante pri šutu u zadnje vrijeme,ali 6 mi je malo previše naročito pošto se i Ali Zein vratio u ekipu. U kladama je uglanom na 4.5 margini.Treba pričekati sastave i ako je Ali unutra onda mi je ovo definitivno za under,a ukoliko ne igra onda ili preskočiti ili na narodni. Kako bilo mislim da mi je nekako realniji Kukić 2.5 over,jer Kielu su redovito SV zabijali.
By Rovinjez
#184277 Na neke sitnije listice frimmel over 3,5 (1,75) SS i Rivera over 4,5 (1,80) PSK.. obojica penaldzije i trebali bi imati velike minutaze tako da ima neku vrijednost uzeti
By kokolo50
Rovinjez wrote:Na neke sitnije listice frimmel over 3,5 (1,75) SS i Rivera over 4,5 (1,80) PSK.. obojica penaldzije i trebali bi imati velike minutaze tako da ima neku vrijednost uzeti

Mislim da i Lučin puca penale kod Wisle,zar ne?
By Rovinjez
kokolo50 wrote:
Rovinjez wrote:Na neke sitnije listice frimmel over 3,5 (1,75) SS i Rivera over 4,5 (1,80) PSK.. obojica penaldzije i trebali bi imati velike minutaze tako da ima neku vrijednost uzeti

Mislim da i Lučin puca penale kod Wisle,zar ne?

Da Lucin sutira kod Wisle ali nisam imao neki filing za njega nego ova dvojica mi fino izgledaju
By JuriKnorr
petko87 wrote:Steta sto ovo nema gde da se igra, u Usa nema sigurno, oni ni ne znaju sta je rukomet a za Srb nisam mogao da nadjem nigde u lokalima, ako neko zna gde ima neka kaze. Hvala

Ima admiral ali samo liga prvaka , a merkurxtip ima sve cak i top 5 lige ali tamo smesni limiti
By JuriKnorr
kokolo50 wrote:Miklos Rosta (3.5) over 1.66 (ili opcija da zabija 5 ili više 2.50) Bet365

Ne znam kakvo je stanje sa Banhidijem. Nije igrao za repku 8.3. kontra Švicarske,a nije ga bilo ni prije 4 dana u kupu kontra Ferencvarosa. Zadnje 3 tekme u LP Rosta zabija 5 protiv Kiela (s Benceom u ekipi),te 5 kontra Barce i 7 kontra Nantesa. Protiv Ferncvarosa prije 5 dana u kupu je zabio 7 golova. Pastor je krenuo u tekmu sa sastavom Alilović na golu, Frimmel i Radivojević na krilima,te Bodo,Bombač i Stepančić izvana uz Rostu na crti. Ukoliko nema Banhidija,ali i sa njim nakon ozljede,ovih 3.5 mi ima veliki value s tim da i ovih 5 ili više golova (player to score) po tečaju 2.50 još i veči s obzirom da ga PSK drži na 4.5 a over je 1.95.

Ante Kuduz (5.5) under 1.55 PSK

Je Ante pri šutu u zadnje vrijeme,ali 6 mi je malo previše naročito pošto se i Ali Zein vratio u ekipu. U kladama je uglanom na 4.5 margini.Treba pričekati sastave i ako je Ali unutra onda mi je ovo definitivno za under,a ukoliko ne igra onda ili preskočiti ili na narodni. Kako bilo mislim da mi je nekako realniji Kukić 2.5 over,jer Kielu su redovito SV zabijali.

Ali Zein igra
By JuriKnorr
#184284 Reinkind & Ali Zein both to score 3 or more @ 1.80 bet365

Po meni jako dobar tip,za Kiel nema Weinholda pa tako Reinkind ostaje jedini desni bek.Na drugu stranu Zein bio u top formi prije ozlede nadam se da je vec sanirao to voli forsirati i ne libi se da uzme po 10ak suteva po mecu tako da po 3 gola danas od obojca po meni ne bi trebalo pretstavljivati problem.