Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Alkar
Rovinjez wrote:Sebastian Barthold over 5,5 (2,15) PSK

Divna kvota, u SS je recimo 1,80 na ovo, nakon odlaska Hansena sad ima on penale i radio je to dosta dobro, igrat ce vrlo vjerojatno citavu utakmicu i vjerujem prebaciti.

Isto tako u SS palmarsson 3,5 granica a PSK 5,5 a ja iskreno sam blizi underu.

Kod svaba danas lijepa utakmica Lowen i HSV uzeo na 62,5 over trebao bi biti shootout na brdo golova

Barthold u germaniji 4,5 1,80, ako ti sta znacii
By Rovinjez
Alkar wrote:

Divna kvota, u SS je recimo 1,80 na ovo, nakon odlaska Hansena sad ima on penale i radio je to dosta dobro, igrat ce vrlo vjerojatno citavu utakmicu i vjerujem prebaciti.

Kod svaba danas lijepa utakmica Lowen i HSV uzeo na 62,5 over trebao bi biti shootout na brdo golova

Hvala za info, u Germaniji uvijek imam problema s uplatom preko racuna jer se cjenkaju ko da smo na tržnici a nisam kuci tako da ne mogu do poslovnice ali svakako jako lijepih ovih 4,5.. u međuvremenu u SS Barthold srusen na 1,7 a u PSK na 2 okruglo. Info jedan za kraj kod domacina nema sandella tako da je hoxer jedini desni vanjski na raspolaganju, moze ga se naci u admiralu na 3,5 ali imam bartholda tako da necu dva igraca iz istog tima
By Alkar
Rovinjez wrote:
Alkar wrote:

Hvala za info, u Germaniji uvijek imam problema s uplatom preko racuna jer se cjenkaju ko da smo na tržnici a nisam kuci tako da ne mogu do poslovnice ali svakako jako lijepih ovih 4,5.. u međuvremenu u SS Barthold srusen na 1,7 a u PSK na 2 okruglo. Info jedan za kraj kod domacina nema sandella tako da je hoxer jedini desni vanjski na raspolaganju, moze ga se naci u admiralu na 3,5 ali imam bartholda tako da necu dva igraca iz istog tima

Da, s racuna kad uplacujes, stvarno odbijaju vrlo cesto, ali zato u poslovnici pustaju normalno
By MTD
JuriKnorr wrote:
petko87 wrote:Steta sto ovo nema gde da se igra, u Usa nema sigurno, oni ni ne znaju sta je rukomet a za Srb nisam mogao da nadjem nigde u lokalima, ako neko zna gde ima neka kaze. Hvala

Svaka cast SR i Rovinjez, kidalice!

Ima admiral ali samo liga prvaka , a merkurxtip ima sve cak i top 5 lige ali tamo smesni limiti

Ja nisam nalazio u Admiralu. Na koji mislis Admiralbet mislis, u Srb ili Hrt?
By MTD
#184430 btw zbog cega je Alborg ovakav autsajder na svom terenu protiv GOG? Bas me privlaci ovaj +2.5 hendikep.

Vidim da su u h2h mecevima cak imali i vise uspeha u poslednje vreme.
By Gallinari8
Rovinjez wrote:Bogami nema ni Palmarssona kod aalborga, sad je Claar ozbiljan over

Rovinjez koji ti je sigurniji Barthold ili Claar?
By Rovinjez
#184433 Zavisi od granice, ako recimo imas claara na 3,5 ili bartholda na 4,5 to je no brainer.. ako recimo ima Claar 4,5 i Barthold 5,5 onda Barthold iako s ovim izostancima mogli bi obojica preko ali kako rekoh ne volim dva igraca iz istog tima