Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By jr320i
Jeffrey wrote:Jel moguće da Nizozemska ima 35 udaraca, igrača više i samo dva gola dali, pa koji ste vi levati, gol ne znaju zabiti

Smradovi, da bisu retardirani trebali su 10 da daju sa pola gasa
By 2paNN
2paNN wrote:Danas za ljude sa nasih prostora imam triple iz soccera kvote 3,69

Madjarska - Bugarska 1
Crna Gora - Srbija 2
Irska - Francuska 2

Madjari odmarali prvo kolo odigrali tekmu sa Estonijom u slabijem ritmu dobili 1-0, dok je Bugarska odmah na startu uprskala stvar sa Crnom Gorom. Smatram da su Madjari kvalitetniji, i jak jak orah pogotovo kod kuce sto smo videli u Ligi nacija.
Srbija otisla sa zeljom da u prvom prozoru uzme svih 6 bodova. Srbija ima kvalitetniji sastav od suseda, ne verujem u neku leprsavu igru ali rutinski 0-1, eventualno 0-2.
Irska vise nije to ta Irska, promenilo se dosta toga kod njih, dok sa druge strane imamo vicesampiona Francusku, koja je u prvom kolu dosta lako stigla do pobede nad Holandijom. Jeste da su lepo otvorili tu utakmicu pa im je bilo lakse i da je zavrse ali suvi kvalitet je na strani njih, i takodje smatram da ce i danas zavrsiti posao u prvom poluvremenu.

Srecno!

Winn. :mrgreen: rutinski
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE HRVATSKA LUTRIJA, SREDNJI ULOG

POLJSKA-ALBANINA 3,5 ŽUTA OVER
MAĐARSKA-BUGARSKA 1

Poljaci nakon strdavanja u Pragu traže pobjedu ili će nakon 2 kola biti alarmantno stanje, dolaze dobri Albanci, brazilac Sylvinho je novi selektor, Poljaci su favoriti kući i pod imperativom pobjede, Albanci će igrati defanzivno svoje ali mislim da ne kao inače zbog Brazilca na klupi, svi znamo da Albanci znaju udriti, Poljska mora dati krvi nakon šta u prvoj utakmici nisu niti došli, ocekuje se dobra posjeta na tribini, sudi najkontroverzniji sudac u europi, covjek koji je svaki tjedan na orgijama po balkanu, velika prevara slavko vincic, to je nestvarno kolko ga se gura, u zadnjih 5,6 utakmica samo se priča o njegovim krađama, 2 primjera u ligi prvaka, barca pokradena protiv intera i cirkus guranje sitija protiv leipziga, onakav penal se samo sudi za zvezdu i nikoga drugoga
Drugi par na Puškaš areni, jednom od najboljih stadiona u Europi, Mađari protiv Bugara, krstajic neznalica je pred smjenom, čeka se da ovo izgube i dobije otpusno pismo, domacin jako dobra repka, odlični u ligi nacija, imaju uvjete, napreduju konstantno i njihov je realan cilj da budu među 2 repke u ovoj grupi, jednostavno su trenutno televizor u boji za bugare

WIN, najslađe ovako dok se u 90-oj potuku, Mađari jaki ko crna zemlja, ozbiljan tim i jako kvalitetan selektor
By 2paNN
#185165 Triple iz soccera kvote 5.51

Gruzija - Norveska 2
Skotska - Spanija 2
Svajcarska - Izrael 1

Ne znam zasto su potcenili ovoliko Norvesku, jeste da im ne igra Haland ali opet su za klasu iznad Gruzije. Izgubili su prvu, danas idu na pobedu i 3 boda.
Skotska od dva igraca levog beka i drveta na sredini, rekao sam da cu uvek igrati protiv njih jos kad je Srbija igrala sa njima. Spanija rutinirala prvu tekmu danas ocekujem nesto slicno.
Svica prvo kolo polomila, danas kuci dost navijaca tu da ih podrzi, okosnica tima i dalje tu, dok sa druge strane prezaljeni Izrael.

Jos bi uzeo Hrv 2 lepa kvota i Belgija-Nemacka gg3+ prijateljska.

Srecno!
By 2paNN
2paNN wrote:Triple iz soccera kvote 5.51

Gruzija - Norveska 2
Skotska - Spanija 2
Svajcarska - Izrael 1

Ne znam zasto su potcenili ovoliko Norvesku, jeste da im ne igra Haland ali opet su za klasu iznad Gruzije. Izgubili su prvu, danas idu na pobedu i 3 boda.
Skotska od dva igraca levog beka i drveta na sredini, rekao sam da cu uvek igrati protiv njih jos kad je Srbija igrala sa njima. Spanija rutinirala prvu tekmu danas ocekujem nesto slicno.
Svica prvo kolo polomila, danas kuci dost navijaca tu da ih podrzi, okosnica tima i dalje tu, dok sa druge strane prezaljeni Izrael.

Jos bi uzeo Hrv 2 lepa kvota i Belgija-Nemacka gg3+ prijateljska.

Srecno!

Lose. Norvezani i mocni spanci izjebase. Hrv i belgija dodjose lagano.
By Alkar
#185263 Jedan LIVE

Argentina-Curacao under 1,5 cards 2,00 bet365

Trenutno je poluvrijeme i argentinci vode 5-0, nema grubosti, niti bi je trebalo biti pogotovo na ovom rezultatu, mislim da bi trebao ovdje biti lagan prolaz stvarno
By UcenikBGD
Alkar wrote:Jedan LIVE

Argentina-Curacao under 1,5 cards 2,00 bet365

Trenutno je poluvrijeme i argentinci vode 5-0, nema grubosti, niti bi je trebalo biti pogotovo na ovom rezultatu, mislim da bi trebao ovdje biti lagan prolaz stvarno

Ne možeš ih zajebati, nikako. Jedan duel guranje laktovi, po žuti karton čisto da obori tip.
By Mikelito86
#185418 Sporting - Braga manje od 6,5 gola na tekmi,kvota 1,8. U pitanju je futsal portugalski kup , četrtfinale igra se jedna tekma na neutralnom terenu. Prvenstveno bi igrao hendi na Bragu 2,5 samo nigdje nisam nasao. Sporting je favorit,to uopste nije pitanje,ipak je zadnje dve sezone osvojijo ligu prvaka, samo koeficient 1,28 na pobjedu mi je skroz nerealan, ipak je Braga od ove sezone vrlo ozbilna ekipa, doveli su jednog od najboljih igrača zadnjih 10 godina u europi, "rusa" Robinha. Ove sezone su se dvaput susreli i svaka ekipa je jednom dobila. Samo da dodam da taj par igram skroz po svojem osjecaju, inace ne volim igrat manje golova,jer ko prati Futsal zna d kad ekipa gubi ide sa golmanom igrat i onda u zadnje dve tri minute mogu golovi padat ko slobodna bacanja na kosarci :D tako da ja igram manje golova za nizak ulog a x2 jos za manji ulog,tek tolko d otpratim tekmu. Sretno nam bilo